Jump to content

Official Cars, Motors, βελτίωση, τρακαρίσματα και οδήγηση Thread (MotorLab)

LevelOne

Recommended Posts

• Replies 14,8k
  • Created
  • Last Reply
άσχετο-σχετικό.....για μένα οδηγός που πίνει και το μηχανάκι δείχνει 0.90 (και τον έχουν πιάσει 2φορες και επιμένει) θα προκαλέσει δυστύχημα μέσα στα επόμενα 2χρόνια στατιστικά αποδεδειγμένο....like a boss.:TD:

για μενα ποστερ που διαβαζει ποστς σαν να ειναι πινακιδες κυκλοφοριας ,δεν θα καταλαβει τιποτα μεσα στα επομενα 2 δευτερολεπτα,στατιστικα αποδεδειγμενο like a bawss...

...πάσχει από καταβολή -«ικτεροηπατική» ανεπάρκεια και υποβάλλεται καθημερινά σε εξετάσεις και

ειδική ανοσοθεραπεία, η οποία προκαλεί στον οργανισμό του «γαλακτική οξέωση», εξαιτίας της

οποίας εκπνέει «κετόνες», οι οποίες ως «πτητικές» χημικές ουσίες θετικοποιούν ψευδώς το

αλκοτέστ.

^^

αφού κάθε φορά τα σημαντικά μας τα βάζει σε bold ρε δικηγόρε του δικηγόρου του διαβόλου και συ.....αυτή τη φορά τα παρέλειψε.

για μενα ποστερ που διαβαζει ποστς σαν να ειναι πινακιδες κυκλοφοριας ,δεν θα καταλαβει τιποτα μεσα στα επομενα 2 δευτερολεπτα,στατιστικα αποδεδειγμενο like a bawss...

...πάσχει από καταβολή -«ικτεροηπατική» ανεπάρκεια και υποβάλλεται καθημερινά σε εξετάσεις και

ειδική ανοσοθεραπεία, η οποία προκαλεί στον οργανισμό του «γαλακτική οξέωση», εξαιτίας της

οποίας εκπνέει «κετόνες», οι οποίες ως «πτητικές» χημικές ουσίες θετικοποιούν ψευδώς το

αλκοτέστ.

τι σχεδιο ειναι αυτο? πακετο :nothing: και δεν τα πινεις και τον πινεις

Το θέμα είναι το είχε όντως το πρόβλημα ή έδωσε φακελάκι σε κάνα νοσοκομείο και οδηγάει τύφλα?

Γιατί ντάξει ο καθένας επικαλείται την πιο άκυρη ασθένεια του κόσμου, αλλά αν έχεις Τσάκωνα δικηγόρο και είσαι και λίγο λαμόγιο όντως έχεις πιθανότητες αθώωσης.

Το καλύτερο combo είναι μαφιόζος-μάρσιαλ άρτιστ-δικηγόρος:p:p:p

Unstoppable!

edit

Τώρα πάτρα που έριξε ένα ψιλόβροχο, είδα 2 αμάξια μουτρωμένα και εκτός. Ένα saxo έφυγε ευθεία στην τροχαία απ' έξω στην πανεπιστιημιού πάνω στην πόρτα μιας άλφας. Και ένας γαμάτος με ενα τογοτάκι νομίζω, έσκασε με τα μούτρα πάνω απο πεζοδρόμιο σε κολώνα στο πανεπιστήμιο πάνω, πιτσηρικάς με το οικογενειακό αμάξι του μπαμπά...Πάντως η μόνη δικαιολογία είναι η τραγική πρόσφυση, με 3η και μισό γκάζι και πάνω πάντιαζες...μόλις ρίξει το ψιλόβροχο θέλει άπειρη προσοχή με τους κωλόδρομους..

Εμεινα με την GTV σημερα, 10 λεπτα αφ'οτου εφυγα απο το συνεργειο που ειχα παει να βαλω το νεο δισκο, προφανως στραβομπηκε μια απο τις ντιζες οταν μονταριζαν το κιβωτιο και στην πρωτη ψιλοαποτομη αλλαγη ξεκουμπωσε και εμεινα χωρις λεβιε. Ατακα του οδηγου της interamerican, πριν καν μου πει γεια: "Αντε να φορτωσουμε και κανα σοβαρο αυτοκινητο, εχω βαρεθει ολο golf και polo, τα χει σιχαθει η ψυχη μου". No comments. :p

^:hehe: τι να μαθεις ρε? μην μου πεις οτι αφησες 343 πισωκουνα για μπρερα θα τρελαθω

Δε διάβασα ακόμα τις επόμενες σελίδες, αλλά ΝΑΙ Ο Μ@Λ@ΚΑΣ....

edit: Noble M12 δαγκωτό!

Το βίντεο ξεκινά καταπληκτικά με τα 2 πρώτα αυτοκίνητα και φτάνει στο πρώτο peak με το τρίτο, το Μ3 Ε30 στο 0:18:man_in_love::man_in_love::man_in_love: (και αλλαγή ταχύτητας στο 0:22). Επίσης προσέξτε πώς κάνει να μπει στη στροφή με τη μούρη αλλά στο πάτημα του γκαζιού ανοίγει ο κώλος. Και το δικό μου έτσι κάνει:):clap:

Στη συνέχεια έχει μερικά αυτοκίνητα και ξανακάνει peak στο 3:22.:man_in_love::man_in_love::man_in_love:

ΚΑΙ τέλειος ήχος το 4κύλυνδρο με το 4πετάλουδο ΚΑΙ ομορφιά για ατελείωτο χάζι.

Ναι, ξέρω, είμαι κολλημένος...

:rolleyes:

Σωστός ο Ιάπωνας. Στην Ιαπωνία η προσπέραση είναι από δεξιά.

χεχε έτσι είναι :p Το s2000 είχε μοτέρ διαμάντι. 250ps ατμόσφαιρα στα 2000cc με αξιοπιστία γιαπωνέζικη:T:.

Πριν περιπου ενα τριμηνα και 1700 χλμ φορεσα στο παπι τα ΜΕ22 με ημερομηνια παραγωγης του μπροστινου(που μας ενδιαφερει) μεσα του 10.παω σημερα βενζιναδικο και λεω,δεν κοιταω και αερα και παρατηρω αυτα

Τωρα τι γινεται?παω σε αυτον που μου τα εβαλε και του ζηταω αλλαγη?

Ενημερωση...

Του το πηγα σημερα.το ειδε και πηρε το αφεντικο του που λογικα του ειπε να τσεκαρει πιεση κτλ.αφου ειδε οτι ηταν ενταξει και με ρωτησε αν το εχω αφησει ποτε ξεφουσκωτο μου ειπε να παω απο δευτερα να μου το αλλαξει ως αποζημιωση απο metzeler.μου ειπε βεβαια οτι δεν θα εχω προβλημα και του ειπα οτι το ξερω αλλα αμα εγινε ετσι σε 3 μηνες τοτε σε 1,5 χρονο που σκοπευα να τα αλλαξω θα ειχε ανοιξει τελειως.αρα παω απο δευτερα και βλεπουμε...

χεχε έτσι είναι :p Το s2000 είχε μοτέρ διαμάντι. 250ps ατμόσφαιρα στα 2000cc με αξιοπιστία γιαπωνέζικη:T:.

εχω στριμωξει κανα δυο,εκει καπου βαρης κορωπιου,τα ειχα αχτι τα ατιμα δυνατο μοτερ,αλλα σε εκκινηση με τον tfsi και τετρακινηση χανουν.

μιλαμε για στοκ παντα,μην αρχισετε τωρα εξατμισεις καταλυτες,ριμαπς και παπαδες τα χουμε ξεπερασει αυτα..

Καπου εδώ να ευχαριστήσω το Evo VIII που μου έδωσε τα μπέκ του και ενα 300ZX Twin-Turbo που μου έδωσε το gargantuan 80mm AFM του...

Ο Θεός ([MENTION=9387]victor[/MENTION]) να βάλει το χέρι του μπας και δουλέψει ποτέ αυτο το πράγμα.. :p

αλκοτέστ.

Μάαααιστα.... ''κετόνες'' οι οποίες παρόλο που προέρχονται απο ασθένεια, παρουσιάζουν μείωση σε διαδοχικές μετρήσεις... δηλαδή αν τον ξαναμετράγανε μετα απο 2 ώρες θα είχε γιατρευτεί κιόλας (θαυμα !!)

αυτό που χρειάζεται είναι ένας τέτοιος ''ασθενής'' να θερίσει τις φαμίλιες του γιατρού και του δικηγόραρου, και μετά στο δικαστήριο να αθωωθεί ως ''ασθενής''

δηλαδής τόσο μαθηματικά είναι να διαλέξει κανένας ανάμεσα στο τιμόνι και το ποτήρι ??

Μάαααιστα.... ''κετόνες'' οι οποίες παρόλο που προέρχονται απο ασθένεια, παρουσιάζουν μείωση σε διαδοχικές μετρήσεις... δηλαδή αν τον ξαναμετράγανε μετα απο 2 ώρες θα είχε γιατρευτεί κιόλας (θαυμα !!)

αυτό που χρειάζεται είναι ένας τέτοιος ''ασθενής'' να θερίσει τις φαμίλιες του γιατρού και του δικηγόραρου, και μετά στο δικαστήριο να αθωωθεί ως ''ασθενής''

δηλαδής τόσο μαθηματικά είναι να διαλέξει κανένας ανάμεσα στο τιμόνι και το ποτήρι ??

δεν το γνωριζα αυτο που λες.Καλα το μυριστηκα πως παιζει κατι με το πιστοποιητικο που βγηκε μολις 9 μερες πριν την μετρηση...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.