Jump to content

Official Cars, Motors, βελτίωση, τρακαρίσματα και οδήγηση Thread (MotorLab)

LevelOne

Recommended Posts

δεν το μετανιωσα,μου χει λειψει πολυ το πατημα του ρχ και τα παιχνιδια του,πολυ πιο οδηγικο και σπορ σε αισθηση,πιο αργο φυσικα απο το αουντι,απο την αλλη το γερμανικο εχει αλλη ποιοτητα,πολυ ασφαλες,δλδ πλακωτος πας οπου θες ειτε στεγνο ειτε βρεγμενο οδοστρωμα,πιο οικονομικος o κινητηρας αυτος, τωρα που το παρατηρησα εκανα και οικονομικη οδηγηση,το εριξα και στο 10λ/100χλμ,που λεγαμε σε ενα ποστ με τον tsakona.

γενικα θα θελα ενα καλο συνδυασμο με το πατημα και το παιχνιδι του ρχ και το μοτερ του αουντι,βασικα δεν με παιρνει οικονομικα να τα κραταγα και τα δυο.

δεν το μετανιωσα,μου χει λειψει πολυ το πατημα του ρχ και τα παιχνιδια του,πολυ πιο οδηγικο και σπορ σε αισθηση,πιο αργο φυσικα απο το αουντι,απο την αλλη το γερμανικο εχει αλλη ποιοτητα,πολυ ασφαλες,δλδ πλακωτος πας οπου θες ειτε στεγνο ειτε βρεγμενο οδοστρωμα,πιο οικονομικος o κινητηρας αυτος, τωρα που το παρατηρησα εκανα και οικονομικη οδηγηση,το εριξα και στο 10λ/100χλμ,που λεγαμε σε ενα ποστ με τον tsakona.

γενικα θα θελα ενα καλο συνδυασμο με το πατημα και το παιχνιδι του ρχ και το μοτερ του αουντι,βασικα δεν με παιρνει οικονομικα να τα κραταγα και τα δυο.

Και γώ το έριξα στα 10l/100km με λογική οδήγηση. 15 βγάζω όταν το λιώνω...

Η λύση είναι μία turbo στο ρχ8... Δώσε το audi χτύπα ένα rx8 πέρνα ένα turbo και θα σου περισσέψουν πολλά για βενζίνες!

:dance3:

Κωστα απο τελη κυκλοφ,ποσα δινεις τωρα για τον ρενεσις? καλα βλεπω να δινω και το αουντι σε λιγο,και να ξαναπερνω σμαρτακι ετσι οπως παει η βενζινη,αν δεν την κανω στα καγκουρο..:hehe:

Κωστα απο τελη κυκλοφ,ποσα δινεις τωρα για τον ρενεσις? καλα βλεπω να δινω και το αουντι σε λιγο,και να ξαναπερνω σμαρτακι ετσι οπως παει η βενζινη,αν δεν την κανω στα καγκουρο..:hehe:

135euro έδωσα. Θεωρείται 1300αρι για την ακρίβεια είναι 2 ρότορες των 654cc δηλαδή έχουμε σύνολο 1308cc.

Ποιά καγκουρό εννοείς;

Όταν φορτώνω και το economy map με το accessport κατεβαίνει και κάτω από 10l/100km η κατανάλωση αλλά πάντα είμαι με το "δώστα όλα" map...

:triniti:

Αν το δώσεις 8.000 το παίρνω :p

Λίγα είναι 8000 έχει πολλά extras επάνω...

:p

Χαχαχαχα, είχα 343 πίσω κίνηση, θα το μάθω το ρημάδι!

M3; Κάπου εκεί σκέφτομαι να το ανεβάσω κάποια στιγμή, αλλά δεν προλαβαίνω...

:D

^:hehe: τι να μαθεις ρε? μην μου πεις οτι αφησες 343 πισωκουνα για μπρερα θα τρελαθω

Όντως μεγάλη ανωμαλία! ΧΑΧΧΑΧΑ!

Έγινε επεξεργασία από KostasNK

ειχα την εντυπωση οτι τα ακρίβυναν τα τελη για τον ρενεσις,αν ειναι ετσι ειναι οκ

επισης πως εχω την εντυπωση ρε συ οτι το ρχ εκαιγε πιο πολυ απο τον tfsi? περιεργο!

καγκουρο,λεω να μεταναστευσω μελβουρνη,γιατι δεν μας παιρνει εδω αλλο..

παντως αν και πλεον δεν αξιζει να χεις τοσο καλο αμαξι ελλαδα,λογω κοστους και βενζινης

το αγαπημενο μου μ3 ε92 εχει καλες τιμες τωρα,το βρισκεις και στα 37κ εδω τωρα.

αλλα μαλλον αυτα θα τα κανω σε αλλο κρατος,εδω τελειωσαμε οτι πηραμε πηραμε απο αυτοκινητα.

ειχα την εντυπωση οτι τα ακρίβυναν τα τελη για τον ρενεσις,αν ειναι ετσι ειναι οκ

επισης πως εχω την εντυπωση ρε συ οτι το ρχ εκαιγε πιο πολυ απο τον tfsi? περιεργο!

καγκουρο,λεω να μεταναστευσω μελβουρνη,γιατι δεν μας παιρνει εδω αλλο..

παντως αν και πλεον δεν αξιζει να χεις τοσο καλο αμαξι ελλαδα,λογω κοστους και βενζινης

το αγαπημενο μου μ3 ε92 εχει καλες τιμες τωρα,το βρισκεις και στα 37κ εδω τωρα.

αλλα μαλλον αυτα θα τα κανω σε αλλο κρατος,εδω τελειωσαμε οτι πηραμε πηραμε απο αυτοκινητα.

Ακρίβυναν για όσους πήραν πέρυσι και φέτος που άλλαξε η νομοθεσία και πλρώνεις με βάση το CO2. Όσοι το έχουν από πριν μένουν με τον παλιό υπολογισμό των τελών...

Αυτοί που αγόρασαν πέρυσι δώσανε για το rx8 κοντά στο 800άρι τέλη, μου το έλεγαν στο service που ήταν και ένα καινούργιο για λάδια ότι τόσα δίνουν με την αλλάγή υπολογισμού των τελών...

Γιατί το tfsi πόσα σου καίει; Εμένα λιωμένο πάει 15lt/100km...

Δεν είχα επιλογή τότε, το 46αρι ήταν Αγγλία, μετά ήρθα μπανανία με δασμούς, άλλο μισθό, κλπ κλπ...

Τώρα που επέστρεψα προσπαθώ να καταπιεστώ για να μην κάνω καμιά χοντράδα, γιατί με τα νούμερα που λέτε (20-30κ) εδώ αγοράζεις πράγματα που σε συλλαμβάνουν στο λεπτό...

800e για ρενεσις omg! καλα και γω στα 660 ειμαι,σε καψιμο ναι πανω κατω τα ιδια με αυτα που λες και συ,ολα αυτα στο trip computer,στο ρχ δεν ειχα ..αν και το σ3 πλακωτο εχω γραψει και 18-19l/100km

@εδιτ ετσι ειναι Dolly, ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ TWINGO,ετσι μας καταντησαν οι αλητες περα απο ολα τα αλλα εε..που ειναι σαφως πιο σοβαρα απο αυτα που συζηταμε..

Έγινε επεξεργασία από gbak

Δεν είχα επιλογή τότε, το 46αρι ήταν Αγγλία, μετά ήρθα μπανανία με δασμούς, άλλο μισθό, κλπ κλπ...

Τώρα που επέστρεψα προσπαθώ να καταπιεστώ για να μην κάνω καμιά χοντράδα, γιατί με τα νούμερα που λέτε (20-30κ) εδώ αγοράζεις πράγματα που σε συλλαμβάνουν στο λεπτό...

Γιά πές μερικά... Ενδιαφέρον ακούγεται...:clap:

800e για ρενεσις omg! καλα και γω στα 660 ειμαι,σε καψιμο ναι πανω κατω τα ιδια με αυτα που λες και συ,ολα αυτα στο trip computer,στο ρχ δεν ειχα ..αν και το σ3 πλακωτο εχω γραψει και 18-19l/100km

@εδιτ ετσι ειναι Dolly, ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ TWINGO,ετσι μας καταντησαν οι αλητες περα απο ολα τα αλλα εε..που ειναι σαφως πιο σοβαρα απο αυτα που συζηταμε..

Άστα να πάνε...

Καλά εντάξει πολύ πλακωτό έχω δει και εγώ μέχρι 22lt/100km...

πρωτη νυχτα με τον ροκκο ειχα βγαλει φλας για δεξια λωριδα και με προσπερασε απο δεξια ενας μλκας με s2000.Ο ιδιος μλκας με ξαναπετυχε και εκανε το ιδιο μετα απο 3 μερες.

τσακονας,προφανως δεν ανοιγεις μαζι του,γι αυτο στην κανει την πο@στια αυτη,και αν δεν ανοιξεις ποτε μαζι του να το ξεκαθαρισεις το θεμα,θα στο κανει συνεχεια..

ειναι αλητες μην την ψαχνεις..:hehe:

Ε πολύ απλά στο 20-30κ παίζεις σε ΚΑΛΑ κομμάτια τα εξής..

997

997S

GT3 (996)

M3

M5

RS4

RS5

RS6 (!)

AMG 55αρι (σε κάθε variety, E, S, C)

Noble M12-GTO (...)

TVR τα πάντα σχεδών (κάθε βδομάδα συνεργείο εκτός απο Tuscan)

355 με ΠΟΛΛΑ χιλιόμετρα

Maserati

Aston V8

που να το πιάσω και που να το αφήσω...

Ααααα και έτσι για το σπάσιμο, έχεις 170 ευρώ / έτος road tax, και άλλα τόσα για το δικαίωμα να παρκάρεις στον δήμο σου.

ΤΕΛΕΙΑ.

ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

ααα και η βενζίνη είναι 15% πιο φθηνή πλέων.

Ο Hai...

νατα νατα αρχισαμε ωραιος ρε, βαλε μας σε σκεψεις τωρα που ειπα να κανω φαμιλια!

που ολα αυτα ρε? στο ηνωμενο βασιλειο,μαλλον καθως TVR εδω δεν προκειται ναι βρεις οσο και να ψαχνεις.

παντως επειδη τα τελευταια 2 χρονια δουλευα με αγγλους,οι τυποι λεμε ,αυτοι ηταν απο μαντσεστερ ,εχουν τρομερες επιλογες στο θεμα της αυτοκινησης,κανεις ειλικρινα παπαδες εκει

@εδιτ

τωρα το δα το rs6 με το τιποτα φιλε στα 30κ

UK λέει ο Dolly gbak ναι.

Είναι τραγικές οι διαφορές μας όχι μόνο στις τιμές αγοράς ( καινούργιου αλλά και μτχ ), στα τέλη κυκλοφορίας ( 100$/year Chicago για το μεγάλο Escalade LOL ), ακόμα και στις ασφάλειες ( μόνο εδώ δεν είμαι σίγουρος για το αν είναι ακριβότερες στην Αγγλία σε σύγκριση με την Ελλαδάρα ):D

Ναι για Αγγλία λέμε φυσικά.

Και αν έχεις και πάρκιγκ δεν έχεις το έξτρα 170αρι χεχεχε.

Αν έχεις τα μάτια σου ανοιχτά βρίσκεις τρελές ευκαιρίες, τις προάλες είχε Cayman S μοντέλο 09, με 20.000 μίλια και πίτα έξτρα στα 14,999λίρες...

Γενικά είναι όργιο η φάση.

ΡΣ6 έχω δει ένα στα 32.000 μια φορά για αυτο και το έβαλα, αλλά την επόμενη είχε φύγει :p

ελα ρε φιλε! εχω κανει apply σε ενα job εκει στο south-end on sea,ωρε και να κατσει λεμε

αυτο που μου κανε εντυπωση παντως επειδη ολο το team ηταν σχεδον αγγλοι,εχουν τρομερη παιδεια πανω στην αυτοκινηση,εδω μεχρι και ο ενας 62χρονος,ειχε μερσεντακι coupe v6,και ειχε φοβερη αποψη.

μιλαγαμε ωρες για αυτοκινητα,και τους εκανε εντυπωση πως ενας ελληνας ασχολειται με αυτοκινητα τοσο πολυ.

και μου λεγαν οτι αμα παω αγγλια,θα οργιασω απο αυτα που θα βρω

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.