spresv Φεβρουάριος 29, 2012 #7561 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2012 Και φιστινγκ και απ ολα Πρoβατινα θα φτυσεις αιμα, στο λεω Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Φεβρουάριος 29, 2012 Author #7562 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2012 ^^ Αυτό ειναι εξάτμιση, οχι ο Μιλτιάδης... Και έτσι για το γαμώτο, Μιλτιάδης η δική σου; Κλεισθένης η δική μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Φεβρουάριος 29, 2012 #7563 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2012 Δεν το λες σωστα. Μιλτιαδης η δικη σου? Σωληνοπουλος η δικη μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Φεβρουάριος 29, 2012 #7564 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2012 Εγώ το Σαββατο θα σου έρθω με [ame=http://www.youtube.com/watch?v=WP4HyvfW7vA]αυτό.[/ame] Πες μου πως σου ακούγεται ο ήχος στο Σπορ Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Φεβρουάριος 29, 2012 #7565 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2012 σημασια εχει ποιος την εχει μακρυτερη.... την εξατμιση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Φεβρουάριος 29, 2012 #7566 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2012 Εγώ το Σαββατο θα σου έρθω με Πες μου πως σου ακούγεται ο ήχος στο Σπορ με το που το ειδα σκεφτηκα μπιτσομπουτακια πανω σε καφε δερμα και στο στερεου 50 cent. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Φεβρουάριος 29, 2012 #7567 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2012 Δεν είναι για το τοπικ, αλλά έχει τόσο χώρο πίσω που μπορείς να πάς κάπου και να έχεις κάνει ΠΑΝΩ ΑΠΟ 6 ΣΤΑΣΕΙΣ για... νέρο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Φεβρουάριος 29, 2012 #7568 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2012 Εγώ το Σαββατο θα σου έρθω με Πες μου πως σου ακούγεται ο ήχος στο Σπορ Νταξ, θα τους πουμε να μας κρατησουν απο ενα κομματακι πιτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Φεβρουάριος 29, 2012 #7569 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2012 Το αστείο Σταύρο είναι πως παίζει να καίει πιο λιγο απο την Ιταλίδα σου Mε 160 σταθερά έκαψε 11,3 ο.Ο Μετά στις στροφές για Πόρτο Χελι βέβαια μέχρι να ξεράσει η μπιατς έγραψε 18-19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Φεβρουάριος 29, 2012 #7570 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2012 Τι εννοεις παιζει? Φυσικα και καιει λιγοτερο. Ξερω και αντιτορπιλικα που καινε λιγοτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Φεβρουάριος 29, 2012 #7571 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2012 Μαααααααααααα ειναι 4.5 λίτρα V8 πιεσμένο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Φεβρουάριος 29, 2012 #7572 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=VswdxGhxzeo&feature=g-vrec&context=G2905981RVAAAAAAAAAg]Cute Girl in a Carrera GT - YouTube[/ame]το βιντεο δεν ειναι τοσο καλο οσο τα αλλα με την mustang και την biturbo lamborghini, ,αλλα ολα τα λεφτα ειναι το σχολιο απο κατω.Christopher Hitchens said that men enjoy making women laugh because the visual reaction it elicits-- hair thrown back, eyes wide open, mouth agape, squeals of delight-- is almost a look of sexual submission; it also serves as an enticing preview of even more intimate expressions to which the man might well become privy by virtue of making her laugh. Putting a woman in a Porsche and throttling past 100mph in seven seconds achieves the same effect and to the same ends, but far more quickly! :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Φεβρουάριος 29, 2012 #7573 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2012 Μαααααααααααα ειναι 4.5 λίτρα V8 πιεσμένο Θες να πεις κατι? Οχι, γιατι αν θες να πεις, να μου το πεις ευθεως Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Φεβρουάριος 29, 2012 #7574 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2012 (edited) Πήρα το δικό μου από το μάστορα σήμερα. Αιτία; Διαρροή βενζίνης, για αυτό και η υψηλή κατανάλωση.Φούλαρα και κάνω τη διαδρομή σπίτι-δουλειά-σπίτι, συνολικά, 90 χιλιόμετρα Αττική οδό και Λ. Μαραθώνως με περίπου 120-140 και με 2 ανοιγματάκια μέχρι 200. Θα κάνω το ίδιο και τις 2 επόμενες μέρες και θα ξαναφουλάρω για να δω πόσο θα πάρει.Για να δούμε. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 29, 2012 από PetrosD Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Φεβρουάριος 29, 2012 #7575 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2012 Απο θεσσαλονικη μεχρι βολο, ποσα διαδια ειναι? εχει κανενας κανενα λινκ που να δειχνει πως να τα αποφυγουμε?Για τα μαλγαρα ξερω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Φεβρουάριος 29, 2012 #7576 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2012 Πήρα το δικό μου από το μάστορα σήμερα. Αιτία; Διαρροή βενζίνης, για αυτό και η υψηλή κατανάλωση.Φούλαρα και κάνω τη διαδρομή σπίτι-δουλειά-σπίτι, συνολικά, 90 χιλιόμετρα Αττική οδό και Λ. Μαραθώνως με περίπου 120-140 και με 2 ανοιγματάκια μέχρι 200. Θα κάνω το ίδιο και τις 2 επόμενες μέρες και θα ξαναφουλάρω για να δω πόσο θα πάρει.Για να δούμε.απο που εχανε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Φεβρουάριος 29, 2012 #7577 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2012 Απο θεσσαλονικη μεχρι βολο, ποσα διαδια ειναι? εχει κανενας κανενα λινκ που να δειχνει πως να τα αποφυγουμε?Για τα μαλγαρα ξερω.Αν δε βρεις καποιον να στα πει live,πες να στα περιγραψω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Φεβρουάριος 29, 2012 #7578 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2012 Αποφυγή διοδίων Αθήνας-Θεσσαλονίκης και τ ο αντίστροφο…. « www.olympia.grπχ λεπτοκαρυα ειδα οτι ειναι 1 ευρω. οκ εκει θα πληρωσω. δεν αξιζει ο χρονος να το γλυτωσω.πες μου μονο αν ισχυουν αυτα, και τι να προσεξω.εχω χρονια να την κανω την διαδρομη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Φεβρουάριος 29, 2012 #7579 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2012 απο που εχανε? Από το σωλήνα #19: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Φεβρουάριος 29, 2012 #7580 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2012 Αποφυγή διοδίων Αθήνας-Θεσσαλονίκης και τ ο αντίστροφο…. « www.olympia.grπχ λεπτοκαρυα ειδα οτι ειναι 1 ευρω. οκ εκει θα πληρωσω. δεν αξιζει ο χρονος να το γλυτωσω. πες μου μονο αν ισχυουν αυτα, και τι να προσεξω. εχω χρονια να την κανω την διαδρομη. Πρεπει να ειναι παλιο μαλλον.... Στα τεμπη δεν εχει διοδια πλεον. Για λεπτοκαρυα επισης αυτο ισχυε παλια..Διοδια προς θεσαλλονικη (στην εξοδο απο λεπτοκαρυα εχουν μπει...οποτε υποθετω θα υπαρχουν και απο την αλλη μερια που θες. Αν σε ενδιαφερει..θα πρεπει να βγεις για λιτοχωρο..να περασεις πανω εθνικη και να κινηθεις παραλληλα με την εθνικη για καμποσα χλμ. Μιας και δεν μπορω να στο δειξω live..(θα προσπαθησω να βγαλω screenie) βγαινεις στο ρευμα σου σε 2 -3 σημεια. Στη χειροτερη αν δε ξερεις κανενα βγαινεις απο το καστρο. Δεν ειναι δυσκολο παντως ...δεν θα εισαι μονος Mετα του πυργετου αφου περασεις απο Ν.πορους με το που πατας Εθνικη (το καταλαβαινεις ..διαζωμα/3 λωριδες) βγαινεις κατευθειαν στην εξοδο..Δλδ στα 500μ αφου μπεις. Εκει σιγουρα δεν θα εισαι μονος...Σαββατο που εκανα την διαδρομη ..3 εστριψαν ..ενα συνεχισε στην εθνικη.;p Aπλα ακολουθεις τον μπροστινο.(θα βρω παλι screenie). Κατι αντιστοιχο και στο Μακρυχωρι...αν και εκει νομιζω ειναι 1.10 (αν οχι 1Ε).Με το που μπεις στην εθνικη ξαναβγαινεις... Αφου πας Βολο..μπες παντως ...και συνεχιζεις για εκει απο λαρισα απο παλια εθνικη.40-45κμ ειναι μεχρι βελεστινο. Σε μιση ωρα εφτασες. Eυελπιστω για screeny αργοτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts