z3et Φεβρουάριος 28, 2012 #7521 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 Εκανε και σε εμας κατι τετοιο (Opel Astra 2008). Οχι αμεσως ομως, μετα απο κανα μισαωρο λειτουργιας. Μετα απο καποιο διαστημα ομως σταματησε και νομιζω μεχρι τωρα δεν εχει επανεμφανιστει.Μετα απο κανα 3μηνο εγινε και το καθιερωμενο service και ειχε αναφερθει το θεμα αλλα δεν μπορεσαν να εντοπισουν κατι. Who knows... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Φεβρουάριος 28, 2012 #7522 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 παίδες χρειάζομαι την βοήθεια σας, αν κάποιος ξέρει και νομίζω εδώ είμαι σωστά! είδα χθες ένα opel corsa D 1.2 Benzin model 12/2006 50.000KM...το πήγα και για testdrive και γενικώς μου άρεσε και σκέφτομαι να το πάρω. κατά την οδήγηση όμως ακουγόταν ένας παράξενος ηλεκτρικός θόρυβος οποτε πάταγα τον συμπλέκτη η γενικώς οποτε άφηνα το πόδι από το γκάζι και το αμάξι επιβράδυνε... ο ιδιοκτητης μου είπε ότι το θεωρεί φυσιολογικό αλλα μέχρι τώρα κανένα αμάξι που είχα δεν το έκανε και έτσι είπα να το ψάξω...δυστυχώς όμως δεν βρήκα κάτι... με το που πέφταν οι στροφές μειωνόταν και ο θόρυβος...δεν ξέρω πως ακριβώς να τον περιγράψω..είναι σαν τον ήχο που κάνουν τα ηλεκτρικά τηλεκατευθυνόμενα αυτοκινητάκια απαλός ηλεκτρικός ήχος, συνεχόμενος, περισσότερο σαν zzzzzzzzz θα τον παρομοίαζα φωνητικά! any ideas? να ασχοληθώ και να το προχωρήσω, να πάω σε μηχανικό πρώτα η να το αφήσω και πάμε παρακάτω? Τέτοιο θόρυβο κάνει συνήθως το διαφορικό αν έχει κάποια φθορά Link to comment Share on other sites More sharing options...
goku_dbz Φεβρουάριος 28, 2012 #7523 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 δεν ξέρω και πολλά από αμάξια αλλα ακούγεται ακριβή ιστορία...θα το πάρω σε μηχανικό πρώτα και θα δω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Keeper Φεβρουάριος 28, 2012 #7524 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 [ame= ] [/ame]Το πάλεψε γερά, αλλά είναι το καλύτερο μάθημα στο ότι, δεν κολλάς ποτέ στον μπροστινό, ειδικά πριν αλλάξεις λωρίδα γιατί δεν βλέπεις χριστό τι είναι μπροστά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Φεβρουάριος 28, 2012 #7525 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 βασικα τον βοηθησε η ποιοτητα του οδοστρωματος,αμα ηταν εδω θα χε φερει τριπλο τετακεαν και παλι δεν μπορω να καταλαβω τι προσπαθησε να κανει,και πως καταφερε να κανει αυτη την μ@λακια ο παιχτης Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Φεβρουάριος 28, 2012 #7526 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 Τέτοιο θόρυβο κάνει συνήθως το διαφορικό αν έχει κάποια φθοράΚαι μένα αυτό μου ήρθε στο μυαλό.@ goku_dbzΣτο έκανε σε όλες τις ταχύτητες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Φεβρουάριος 28, 2012 #7527 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 (edited) Το οτι στο 0.06 παταει κατι και φευγει μονο εγω το βλεπω ? Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 28, 2012 από o polonos Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Φεβρουάριος 28, 2012 #7528 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 To πράμα που πάει να αποφύγει δεν το έχετε δεί?Μεταξύ μεσαίας και δεξιάς λωρίδας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Φεβρουάριος 28, 2012 #7529 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 Το οτι στο 0.06 παταει κατι και φευγει μονο εγω το βλεπω ? οντως τωρα το δα ,αν και δεν αξιζε τον κοπο ολο αυτο που κανε απο το να το χτυπαγε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Φεβρουάριος 28, 2012 #7530 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 Το οτι στο 0.06 παταει κατι και φευγει μονο εγω το βλεπω ? ΝΤΑΑΑΜΝ... δεν ξερω με τι ταχυτητα το κανε αυτος,αλλα εχω κανει παρομοια τιμονια για να αποφυγω να πατησω κατι με τον ροκκο με ~140 και συνεχισε κανονικα την πορεια του...καλο αμαξακι πρεπει ναναι τελικα παρα το κ@λοκιβωτιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Φεβρουάριος 28, 2012 #7531 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 βασικα τον βοηθησε η ποιοτητα του οδοστρωματος,αμα ηταν εδω θα χε φερει τριπλο τετακεαν και παλι δεν μπορω να καταλαβω τι προσπαθησε να κανει,και πως καταφερε να κανει αυτη την μ@λακια ο παιχτης Πηγε να αποφυγει κατι που ηταν πανω στις διαχωριστικες..(@0.06)..στην επαναφορα του βγηκε σε φλικ. εδιτ χαζευα αλλου παλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Φεβρουάριος 28, 2012 #7532 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 ΝΤΑΑΑΜΝ...δεν ξερω με τι ταχυτητα το κανε αυτος,αλλα εχω κανει παρομοια τιμονια για να αποφυγω να πατησω κατι με τον ροκκο με ~140 και συνεχισε κανονικα την πορεια του...καλο αμαξακι πρεπει ναναι τελικα παρα το κ@λοκιβωτιο... Φαντάζομαι όμως ότι δεν τσαρούχωσες το φρένο όπως αυτός, αλλά άφησες το ρόκκο να κυλήσει. Πιστεύω ότι και αυτός μετά την τιμονιά, τη στιγμή που κάνει αριστερά για να το επαναφέρει, αν είχε αφήσει το φρένο θα συνέχιζε κανονικά την πορεία του. Ταχυδρομοοοοοςςςς Άντε φτιάχτο και φέρτο να του γράψουμε πρόγραμμα BMW να το δοκιμάσω!! :P:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Keeper Φεβρουάριος 28, 2012 #7533 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 Σε αυτά βοηθάει πάρα πολύ και το ESP. Να το έχετε πάντα ανοιχτό, όχι όπως ένας φίλος που το έπαιζε γίγαντας και μου έλεγε πως τον κόβει και πως χαλαρά το μαζεύει πάντα καλύτερα μόνος του Link to comment Share on other sites More sharing options...
goku_dbz Φεβρουάριος 28, 2012 #7534 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 Και μένα αυτό μου ήρθε στο μυαλό.@ goku_dbzΣτο έκανε σε όλες τις ταχύτητες?το προσεξα μονο μεχρι την 3η...μετα στον αυτοκινητοδρομο δεν το παρατηρησα, χωρις να σημαινει πως δεν ηταν εκει...ετσι κι αλλιως στον αυτοκινητοδρομο το ποδι ειναι παντα στο γκαζι με ελαχιστες επιβραδυνσεις...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Φεβρουάριος 28, 2012 #7535 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 Τι το ηθελα και το ανεφερα σημερα?Μαλλον τρυπησε το ψυγειο στο Opel lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
goku_dbz Φεβρουάριος 28, 2012 #7536 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 βρηκα αυτο...λετε οντως να εχει δικιο ο τυπος που λεει πως ολα τα opel αυτον τον ηχο εχουν....ο κινητηρας ειναι ενας 1.2 ecotec, το ειδα οταν ανοιξα το καπο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Φεβρουάριος 28, 2012 #7537 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 το corsa με 1.2 δεν μπορει να παρει τα ποδια του. ειναι πολυ αδυναμο το συγκεκριμενο μοτερ..αν ψαχνεις μεταχειρισμενο, πιστευω θα βρεις καλυτερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
goku_dbz Φεβρουάριος 28, 2012 #7538 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 μα δεν θελω κατι δυνατο...αργο και σταθερο! παραπανω με ενδιαφερει η αξιοπιστια... το θεμα ειναι αν ο θορυβος αυτος ειναι ο φυσιολογικος που διαβαζω για το συγκεκριμενο μοτερ....ξερει κανεις να επιβεβαιωσει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Φεβρουάριος 28, 2012 #7539 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 αν σε ενδιαφέρει η αξιοπιστία κοιτάς σε λάθος χώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
goku_dbz Φεβρουάριος 28, 2012 #7540 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2012 japan ftw? :fun: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts