sotiris Φεβρουάριος 9, 2012 #7301 Φεβρουάριος 9, 2012 Θέλω! Αν και θα προτιμούσα λάστιχα με καρφιά.Αν κρίνω από το σχεδιασμό είναι χειμερινά, οπότε δε νομίζω να κέρδιζε κάτι με τα καρφιά, ιδιαίτερα με αυτή την οδήγηση και σε αυτό το χιόνι.
Lakisss Φεβρουάριος 9, 2012 #7302 Φεβρουάριος 9, 2012 Τι έπαθε ο άνθρωπος...κρίμα.GTR stolen !!! - GT-R Register - Official Nissan Skyline and GTR Owners Club forum
LevelOne Φεβρουάριος 9, 2012 Author #7303 Φεβρουάριος 9, 2012 AUDI: Another Ugly Deutsche InventionBMW: Brings Me Women but Breaks My WalletFIAT: Failure in Italian Automotive TechnologyFORD: Fast Only Rolling DownhillSAAB: Shape Appears Ass-BackwardsHYUNDAI: Hope You Understand Nothing's Driveable And Inexpensive...SUBARU: Screwed Up Beyond All Repair UsuallyVOLVO: Very Odd Looking Vehicular ObjectPORSCHE: Proof Of Rich Spoiled Children Having Everything
o polonos Φεβρουάριος 9, 2012 #7304 Φεβρουάριος 9, 2012 Ελαααα μαστορα ακους ? νομιζω οτι εσπασα το μοτερ. Εισαι σιγουρος ? Ε σχεδον... περαστικα στον κατοχο του
shattered Φεβρουάριος 9, 2012 #7306 Φεβρουάριος 9, 2012 Ελαααα μαστορα ακους ? νομιζω οτι εσπασα το μοτερ. Εισαι σιγουρος ? Ε σχεδον... περαστικα στον κατοχο του dafaq...τί έκανε ρέ??? γαρύφαλλο...... εγγύηση έχει?
PetrosD Φεβρουάριος 10, 2012 #7307 Φεβρουάριος 10, 2012 Τι έπαθε ο άνθρωπος...κρίμα.GTR stolen !!! - GT-R Register - Official Nissan Skyline and GTR Owners Club forumΟ κολλητός μου έχει ξάδερφο στην Αγγλία. Αυτός αγόρασε ένα R34 400 άλογα και το φύλαγε σε κλειστό γκαράζ στο σπίτι του. Κάποια στιγμή όμως έκανε παρέα με άτομα "τύπου Fast+Furious", μπανίσανε το σπίτι του και όταν ο ξάδερφος ήρθε διακοπές στην Ελλάδα, του άνοιξαν το γκαράζ και το έκλεψαν...
pontium Φεβρουάριος 10, 2012 #7308 Φεβρουάριος 10, 2012 ktm πως και ετσι ? ΚΤΜ φίλος! Ο Κ.ολλητός Τ.ου Μ.άστορα!
sotiris Φεβρουάριος 10, 2012 #7309 Φεβρουάριος 10, 2012 Ο κολλητός μου έχει ξάδερφο στην Αγγλία. Αυτός αγόρασε ένα R34 400 άλογα και το φύλαγε σε κλειστό γκαράζ στο σπίτι του. Κάποια στιγμή όμως έκανε παρέα με άτομα "τύπου Fast+Furious", μπανίσανε το σπίτι του και όταν ο ξάδερφος ήρθε διακοπές στην Ελλάδα, του άνοιξαν το γκαράζ και το έκλεψαν...Η ασφάλεια του μέσου σπιτιού αγγλία είναι για γέλια αν δεν μένεις, για κλάματα αν μένεις.Έχω δει μέχρι και κλειδαριές με κλειδί που βάζουμε στην ελλάδα για να κλειδώνει το μπάνιο (τα μεγάλα κλειδιά σε εσωτερικού χώρου πόρτες) σε εξώπορτες μονοκατοικιών.
o polonos Φεβρουάριος 10, 2012 #7310 Φεβρουάριος 10, 2012 Ρε μη χαμπαριαζετε νεα πατεντα της ΚΤΜ ειναι. Εσωτερικη αεροψυξη
mech5107 Φεβρουάριος 10, 2012 #7311 Φεβρουάριος 10, 2012 Δεν ξέρω αν το μάθατε/διαβάσατε, αλλά χτες είχε κανονιστεί μια καλή κόντρα μεταξύ 2 γνωστών βελτιωτών με EVO πάνω από 1000 άλογα το κάθε ένα. Στο γυρισμό στο μαγαζί του ενός, περίμενε αστυνομία και τα σχετικά, πιάσανε τα παιδιά, πήραν τα αμάξια και γενικά έγινε χαμός. Το ποιο ωραίο είναι ότι του αστυνομικούς κάποιος τους έστειλε εκεί, καρφωτή από το μεσημέρι... Προσοχή...
jax7480 Φεβρουάριος 10, 2012 #7312 Φεβρουάριος 10, 2012 Σορρυ, αλλά με ποια δικαιολογία τον έποιασαν; ότι γύρισε στο μαγαζί του το βράδυ;
mech5107 Φεβρουάριος 10, 2012 #7314 Φεβρουάριος 10, 2012 Α ναι... το ξέχασα και είναι το καλύτερο...Μόλις τον συνελαβαν του εδειξαν ολα τα βιντεακια απο το αυτοκινητο του στο youtube, όπως επισης και τα ποστ του από ένα φόρουμ που έγινε όλο το κανόνισμα...
Athens2004 Φεβρουάριος 10, 2012 #7315 Φεβρουάριος 10, 2012 Απο τα γκέτο περνάνε καμια βολτα η ειναι επικίνδυνα εκεί ? Αντε ρε και στο *&**&*&*&&* να πανε να μαζεψουν κανεναν πακιστανο απο τα φαναρια που ενοχλουν τον κοσμο μερα νυχτα και να αφησουν τις πιπες . Εδω ο κόσμος καίγεται και το .... ξυρίζεται . Απο την αλλη εντολες παιρνουν και αυτοι απο την ηγεσια που θελει μια αστυνομια παθητικη .
Tsakonas Φεβρουάριος 10, 2012 #7316 Φεβρουάριος 10, 2012 Οπως ειπα μια φορα και σε εναν δημοτικο μπατσακο που εβαζε κληση παρανομης σταθμευσης κατω απτον υαλοκαθαριστηρα μιας m3 ε92 στην πλατεια κολωνακιου Μονο ετσι μπορεις να την αγγιξεις....
PetrosD Φεβρουάριος 10, 2012 #7317 Φεβρουάριος 10, 2012 Αντί να έχουνε (έχουμε) μια πίστα (π.χ. πρώην αεροδρόμιο) να πάνε (πάμε) να λύσουνε τις διαφορές τους και να δούνε ποιός βελτιωτής έφτιαξε γρηγορότερο αυτοκίνητο, πρέπει να το κάνουν αυτό στους δρόμους και μετά να έχουμε τους αστυνόμους να κάνουν τη δουλειά τους.
performer Φεβρουάριος 10, 2012 #7318 Φεβρουάριος 10, 2012 sory for dp..χθες ενώ περνούσα απο τα διόδια και είχα κατεβάσει σε 3η, ξαφνικά άναψε ένα λαμπάκι "epc" και το αμάξι σταμάτησε να "τραβάει". έκανα στην άκρη και μετά από λίγο ψάξιμο σκέφτηκα να σβήσω και να ξανανάψω και όλα ήταν οκ.ξέρει κανείς με τι σχετίζεται η συγκεκριμένη ένδειξη;τελικά το πήγα σήμερα στο service, του έβαλε τη φίσα και μου πε πως το εμφανίζουν όλα τα 1.2 tfsi.Λύση:2 αποστάτες στο turbo + update το πρόγραμμα.
ΓιαγκΤ Φεβρουάριος 10, 2012 #7319 Φεβρουάριος 10, 2012 Α ναι... το ξέχασα και είναι το καλύτερο...Μόλις τον συνελαβαν του εδειξαν ολα τα βιντεακια απο το αυτοκινητο του στο youtube, όπως επισης και τα ποστ του από ένα φόρουμ που έγινε όλο το κανόνισμα...Σε κάτι από αυτά φαίνεται ο αριθμός κυκλοφορίας ή το όνομα στην άδεια;Γιατί οτιδήποτε άλλο δεν είναι απόδειξη.
racer Φεβρουάριος 10, 2012 #7320 Φεβρουάριος 10, 2012 Πάμε σε άλλο πρόβλημα, που αφορά το Α6. Κάτω από τους ~2 βαθμούς σταματάει να δουλεύει το a/c και τα τζάμια δεν ξεθαμπώνουν με τίποτα. Έχουμε δοκιμάσει μια κρέμα, ακόμα και πατάτα αλείψαμε που μας πρότεινε ένας () αλλά το πρόβλημα όχι μόνο παρέμεινε, αλλά εντάθηκε. Όχι τίποτα άλλο, αλλά είναι επικίνδυνο να οδηγάς και να σκουπίζεις ταυτόχρονα. Δεν το έχω δει σε άλλο αυτοκίνητο αυτό.. Υπάρχει κάποια λύση;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.