AN7 OverClocker Φεβρουάριος 4, 2012 #7141 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2012 191,000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Keeper Φεβρουάριος 4, 2012 #7142 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2012 wow...μπόλικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Φεβρουάριος 4, 2012 #7143 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2012 ισως το μοναδικό πράγμα που αξίζει στο mondeo είναι το μοτέρ του...(αν δεν στο πηδήξει η πολλαπλή εισαγωγής) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Φεβρουάριος 4, 2012 #7144 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2012 wow...μπόλικα αν εξαιρέσεις 35,000χλμ που του έκανα εγώ και ήταν σκίσιμο, τα υπόλοιπα είναι ταρίφικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Keeper Φεβρουάριος 4, 2012 #7145 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2012 θέλω να δώ πόσο θα κρατήσει το μοτέρ του μχ5:p, είμαι στο ένα έτος μετά το τούρμπισμα..(~20κ χιλιόμετρα) και το πόδι τείνει σε αρβύλα-driving. Πάντως τα λάστιχα τα έκαψα ανομοιόμορφα σε αυτό το χρονικό διάστημα, λογικά φταίει το camber που ρύθμισα πίσω. Μάλλον θα το βγάλω στην επόμενη αλλαξιά. Ξεχάστηκα και σε ένα rotation και τα άφησα παραπάνω και έφτασα στον δείκτη εσωτερικά. Τώρα άρχισε να μου συντονίζει, εκτός εαν ετοιμάζεται να πάρω κανένα κορωνοπήνιο στο χέρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Φεβρουάριος 4, 2012 #7146 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2012 Mazda είναι ρε, δε θα πάθει τπτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Φεβρουάριος 4, 2012 #7147 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2012 αν και ειπα να το αφηνα για τα 300k λεω να το αναφερω τωρα. 297 ο ποπελ and counting οταν πιασω 300k θα παρουσιασω μια λιστα με το τι παρουσιασε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Φεβρουάριος 4, 2012 #7148 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2012 Στα πόσα χρόνια μάκης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Φεβρουάριος 4, 2012 #7149 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2012 10 χρονια Ακης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Φεβρουάριος 5, 2012 #7150 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2012 Ξερει κανα καλο παιδι ποσο παει το ATI Vision (έτσι μου το είπαν) ή κάποιο παρόμοιο πρόγραμμα για να ελέγχεις και να κάνεις τροποποιήσεις σε ECU? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Φεβρουάριος 5, 2012 #7151 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2012 Λοιπόν, έκανα άλλη 1 δουλίτσα σμρ στο mondeo που ήταν σε εκκρεμότητα και μένει άλλη μία. Όπως είχα πει όταν είχα αλλάξει τις πεταλούδες στην πολλαπλή, ο μοχλός που τις γύρναγε είχα φθαρεί και ξεκούμπωνε, η λύση ήταν 2 τρύπες και ένα σύρμα Και οι καινούργιες φύσες για τα μπεκ. :P Μετά απ αυτό με τις φύσες, επιτέλους έπισα τον πατέρα μου ότι το καπάκι από πάνω με την μόνωση από κάτω, μόνο κακό μπορεί να κάνει σε αυτά τα πλαστικά με το να παγιδεύει 90 βαθμούς. Βέβαια, ζημιά έχει γίνει μιας και η επένδυση απ την πλεξούδα είναι όλη ξεραμένη και με το παραμικρό σπάει, αλλά κάλιο αργά παρα πότε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Φεβρουάριος 5, 2012 #7152 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2012 Τα λαστιχάκια των βιδών του καπακιού έπρεπε να τα αλλάξεις. Για το BMW είχαν 0.79 ευρώ μόνο το ένα από την αντιπροσωπεία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Φεβρουάριος 5, 2012 #7153 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2012 To διαπίστωσα όταν το έλυσα Το service manual δεν το ανέφερε και δεν ήξερα αν ήταν λαστιχάκι ή ροδέλα(είναι και τα 2) και για αυτό τις πέρασα όλες με φλαντζόκολλα. edit: Πάνε μαζί με τις βίδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Φεβρουάριος 5, 2012 #7154 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2012 Το service manual δεν το ανέφερε και δεν ήξερα αν ήταν λαστιχάκι ή ροδέλα(είναι και τα 2)Δεν είναι 2 κομμάτια με διαφορετικό part number;Πάνε μαζί με τις βίδεςΣε εμένα ευτυχώς είναι διαφορετικό part το λαστιχάκι, διαφορετικό η ροδέλα και διαφορετικό η βίδα και πωλούνται ξεχωριστά και σε όση ποσότητα θες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Φεβρουάριος 5, 2012 #7155 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2012 (edited) Βίδα λαστιχακια είναι ένα με ενσωματωμένη ασφάλεια για να μην βγαίνει και είναι και απόστασης.Ευτυχώς κι όλας η βίδα που έκοψε κόπηκε πάνω από την ασφάλεια και δεν χρειάστηκε να ξαναλύσω το καπάκι για την βγάλω ήταν και ακριανή και την ξεβίδωσα από κάτω. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 5, 2012 από AN7 OverClocker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Φεβρουάριος 6, 2012 #7156 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=UORwvYNXnB8&feature=colike]ZAV EDDA Telnice - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Φεβρουάριος 6, 2012 #7157 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2012 To έζησα και αυτό σήμερα...κατα τις 5,45 το απόγευμα, στην Μεσογείων, στο ρεύμα της καθόδου, λίγο πριν το νομισματοκοπείο, ρίχνει καρέκλες και είμαι στην αριστερή... και ξάφνου συνειδητοποιώ ότι ένα Golf 5 ανεβαίνει ανάποδα στην αριστερή λωρίδα......Fuuuuuuu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Φεβρουάριος 6, 2012 #7158 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2012 Θα κάνω μια πολύ γενική ερώτηση και θα εκτιμήσω ιδιαίτερα την κατανόηση σας Ποια είναι η γνώμη σας (και γιατί) για τα subaru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Φεβρουάριος 6, 2012 Author #7159 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2012 Αξιόλογα/αξιοπρεπή αλλα αδιάφορα. Impreza included. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Φεβρουάριος 6, 2012 #7160 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2012 Αξιόλογα/αξιοπρεπή αλλα αδιάφορα. Impreza included.το BRZ δεν θα λέει τίποτε δηλαδή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts