Jump to content

Official Cars, Motors, βελτίωση, τρακαρίσματα και οδήγηση Thread (MotorLab)

LevelOne

Recommended Posts

παιδια.. το σημα κολλαει και αλλου εκτος απο το παρμπριζ... εμεις τοσα χρονια δεν το κολλαμε στο μπαρμπριζ.. ειναι στην δεξια πορτα στο τζαμακι

• Replies 14,8k
  • Created
  • Last Reply
παιδια.. το σημα κολλαει και αλλου εκτος απο το παρμπριζ... εμεις τοσα χρονια δεν το κολλαμε στο μπαρμπριζ.. ειναι στην δεξια πορτα στο τζαμακι

θυμάμαι πίσω από το σήμα έχει οδηγίες που πρέπει να το κολλάς. Έχω την αίσθηση ότι αναφέρει μόνο το παρμπριζ χωρίς να είμαι σίγουρος.

Γιατί ρε παιδιά, πίσω από τον καθρέπτη ενοχλεί;

δεν ενοχλεί ρε. Απλά η κουβέντα έγινε για τον λόγο που είπε ο haya ;)

Τα τυπικά συζητάμε.

btw. βρήκα ένα παλιό σήμα που είχα κρατήσει

dsc00056ly.jpg

το ξεχειλωσατε το θεμα με το γ@μαυτοκολλητο...

φυσικα και imho ειναι αδικη εστω κι η υποψια συγκρισης του περιστατικου με το διπλοπαρκαρισμενο

και την λογικη του Φραγμα να μην θελει να το κολλησει εκει οπου οριζει ο νομος (apples & sausages)

αλλα για να ειμαι ειλικρινης,αυτο που ενοχλει ποιο πολυ απ'ολα

ειναι τ'αμαξια που τα κολλανε και ξεχνανε να τα βγαλουν επι δεκαετια+!

τα μοστραρουν σαν παρασημα και φτιαχνουν ενιοτε αυτοσχεδια σκιαδια περιορισμου ορατοτητας

(ειτε στο πλαι ειτε στο κεντρο)

ΑΑΑ, τώρα που είδα τις οδηγίες, το "παράθυρο" στο σήμα και το απόκομμα με τον αριθμό κυκλοφορία του οχήματος.

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΖΩΑ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΝΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ PERFORATION ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΒΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΡΕΣΕΙ; ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΟΡΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ; #$^&*$(#*%^&$%*&$%%$@#:fist::fist::fist::fist::fist::fist::fist::fist::fist::fist::fist::fist::fist::fist::fist::fist::fist::fist::fist::fist::fist::fist::fist::fist:

Γιώργο, δεν νομίζω πως είναι παράσημα, αλλά πιο πολύ αποδεικτικά του ΠΟΣΟ έχουν το αμάξι σαν στάβλο οι ιδιοκτήτες του...

Τέτοια αυτοκίνητα έχουν και μερικά αν όχι όλα απο τα παρακάτω χαρακτηριστικά.

-είναι τόσο βρόμικα μέσα και έξω που αισθάνεσαι πως αν χ3σεις στο καπό θα καθαρίσουν

-ΚΤΕΟ>? τι είναι αυτό?

-έχουν πάνω και αυτοκόλλητα "Ο ΘΕΟΣ ΣΩΖΕΙ", Express Service, ΕΛΠΑ, και "Λεβέντης" (την παλιά αλυσίδα fast food για τους >30 ετών)

-Σπασμένη κεραία

-Hands Free ΒΙΔΩΜΕΝΟ στο ταμπλο "για ευκολία"

-1-2 σπασμένα φανάρια ή που δεν δουλεύουν

-Οδηγό είθισται 3ης ηλικίας, στατιστικά μέγα ΧΑΡΟ.

και άλλα πολλά.

Γιώργο, δεν νομίζω πως είναι παράσημα, αλλά πιο πολύ αποδεικτικά του ΠΟΣΟ έχουν το αμάξι σαν στάβλο οι ιδιοκτήτες του...

Τέτοια αυτοκίνητα έχουν και μερικά αν όχι όλα απο τα παρακάτω χαρακτηριστικά.

-είναι τόσο βρόμικα μέσα και έξω που αισθάνεσαι πως αν χ3σεις στο καπό θα καθαρίσουν

-ΚΤΕΟ>? τι είναι αυτό?

-έχουν πάνω και αυτοκόλλητα "Ο ΘΕΟΣ ΣΩΖΕΙ", Express Service, ΕΛΠΑ, και "Λεβέντης" (την παλιά αλυσίδα fast food για τους >30 ετών)

-Σπασμένη κεραία

-Hands Free ΒΙΔΩΜΕΝΟ στο ταμπλο "για ευκολία"

-1-2 σπασμένα φανάρια ή που δεν δουλεύουν

-Οδηγό είθισται 3ης ηλικίας, στατιστικά μέγα ΧΑΡΟ.

και άλλα πολλά.

Πρρρ αυτοκολλητο Εξατμισεις ΘΕΟΦΙΛΟΣ ξεχασες ! :hehe:

To θεμα ειναι Γιωργο τα aston martin να μην δειχνουν ford..:p

Oops: Aston Martin key fob shows its true origins

true! (και εχουμε να δουμε κι αλλα ακομα τραγικοτερα στο μελλον, σιγουρα!)

αλλα μεταξυ μας, μακαρι να ημασταν στο επιπεδο του να εχουμε τετοια προβληματα και διλημματα....

Ας βαλω και εδω μια (θολη) φωτο απο καινουριο, προσωπικο μου αυτη τη φορα, αποκτημα!

391041_3097877572552_1432515853_3263825_631286385_n.jpg

Ολοι τα σκοτώνουν πλέον Σωτο , οποτε αν εχεις αυτα τα 4-5 ''φράγκα'' που χρειαζονται ειναι η στιγμη για να αποκτήσεις . Το θέμα ειναι η συντήρηση πλέον και οχι η απόκτηση .

GTV ειναι. Αυριο-μεθαυριο θα βγαλω και πιο καθαρες φωτογραφιες. Δυστυχως γι αυτους που πουλανε, αν εχεις μετρητο στην τσεπη περνεις πραγματικα οτι γουσταρεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.