Jump to content



Official Cars, Motors, βελτίωση, τρακαρίσματα και οδήγηση Thread (MotorLab)


LevelOne

Recommended Posts

To θεμα ειναι Γιωργο τα aston martin να μην δειχνουν ford..:p

Oops: Aston Martin key fob shows its true origins

true! (και εχουμε να δουμε κι αλλα ακομα τραγικοτερα στο μελλον, σιγουρα!)

αλλα μεταξυ μας, μακαρι να ημασταν στο επιπεδο του να εχουμε τετοια προβληματα και διλημματα....

Link to comment
Share on other sites

Ολοι τα σκοτώνουν πλέον Σωτο , οποτε αν εχεις αυτα τα 4-5 ''φράγκα'' που χρειαζονται ειναι η στιγμη για να αποκτήσεις . Το θέμα ειναι η συντήρηση πλέον και οχι η απόκτηση .

Link to comment
Share on other sites

GTV ειναι. Αυριο-μεθαυριο θα βγαλω και πιο καθαρες φωτογραφιες. Δυστυχως γι αυτους που πουλανε, αν εχεις μετρητο στην τσεπη περνεις πραγματικα οτι γουσταρεις.

Link to comment
Share on other sites

Φοραει 1.8 twin spark με novitec turbo κιτ. Προς το παρον θα μεινει ετσι γιατι λεφτα τελος. Δεν σκοπευω να τον αλλαξω (εχω αλλο project με V6, σε δευτερη μοιρα), αλλα πολυ πιθανο οταν ξαναμαζεψω λεφτα να το κανω ανθρωπινο, με εμβολα και πιο καλη τουρμπινα και περιφερειακα. Μ'αρεσει ομως ο τροπος που σκεφτεσαι :p

Link to comment
Share on other sites

Καπου τοσα υπολογιζω και γω, με λιγο παραπανω ροπη. Δυναμομετρησεις που εχω δει απο αλλα (ενα δηλαδη) 1.8 novitec turbo (κλαιν μαιν, ο Θεος να το κανει) σε 3 διαφορετικα δυναμομετρα το βγαζουν κατα μεσο ορο 220 αλογα και ~28kgm ροπη, στο 0.6bar. Και η novitec καπου τοσο ελεγε. Οσο το χω πατησει δειχνει να δουλευει θαυμασια, οχι κατι τρομερο, αλλα πολυ ωραια, ειδικα για το βαρος του. Κατασκευαστικα ομως και απο αποψη εγκαταστασης το κιτ ειναι πραγματικα για κλωτσιες, χωρις να βαζω στην εξισωση το ποσα λεφτα το ζητουσαν (κοντα στα 6 χιλιαρικα). Το ανησυχητικοτερο ολων ειναι οτι για να παραμεινει "budget" (ο Χριστος δηλαδη), το κιτ της novitec ερχοταν στον εκαστοτε αντιπροσωπο με πληρεις οδηγιες, η τρομακτικοτερη εκ των οποιων ηταν να βγαλουν και να τορναρουν τα μαμα εμβολα για να ριξουν συμπιεση. Αυτο δεν φαινεται να εχει ανοιχτει, και δεν εχει και σημαδια ριγμενης συμπιεσης γιατι χαμηλα ειναι πολυ οκ, δε σερνεται (παλι καλα, γιατι τα μαμα εμβολα ειναι πολυ αδυναμα to begin with, αμα τα ξυρισεις κιολας, μαμησε τα). Θα επιδιωξω παντως με την πρωτη ευκαιρια να βαλω ενα σετακι σφυρηλατα για να ειμαι πιο safe, και να σηκωσω και λιγο πιεση.

Κατα τα αλλα το αυτοκινητο φοραει οτι υπαρχει και δεν υπαρχει. Facelift μουρη (ανευ τρακαρισματος), GTV Cup kit (φτερα, μαρσπιε, αεροτομη), πισω spoiler, 4μπουκο, 4πιστονα, αναρτηση, δερματα και γενικως ταπανταολα. Αυτοκινητο του 99 με 78k km... Θελει μικρομαζεματακια που οφειλονται σε μακροχρονια ακινησια, αλλα κατα τα αλλα αψογο.

Έγινε επεξεργασία από spresv
Link to comment
Share on other sites

Μεγειά! Ακούγεται δυνατό, από τα λεγόμενά σου και καλή ευκαιρία με όλα τα extra που φοράει. Καλοτάξιδο!

EDIT: Τί γρανάζωμα έχει σε κιβώτιο-διαφορικό;

Έγινε επεξεργασία από PetrosD
Link to comment
Share on other sites

Θεοκοντο ειναι, διοτι μαμα το αυτοκινητο ειναι 1370kg και 144 αλογα, οποτε εχουν κοντυνει την πρωτη και το διαφορικο σε σχεση με το 2λιτρο twin spark, μπας και παρει τα ποδια του.

Διαφορικο 1:3.733

1st: 3.909

2nd: 2.238

3rd: 1.520

4th: 1.156

5th: 0.946

Link to comment
Share on other sites

Δεν εχω δοκιμασει τιποτε απο τα 2 ακομα ρε συ. Χτες το πηρα στα χερια μου, μετα απο πολυ καιρο ακινησιας (αυτος ελεγε ενα 6μηνο, αλλα κανει μπαμ οτι ειναι κανα δυο χρονια παρατημενο), οποτε φοβομουν τετοια ταρζανιλικια. Ασε που τα λαστιχα ειναι dot 03, και η ευθυγραμμιση ειναι οπως να ναι, οποτε το αυτοκινητο ειναι κανονικα επικινδυνο. Τωρα παω επι τοπου για λαστιχα και ευθυγραμμιση, και σιγα σιγα θα αρχισω τα πειραματα.

Btw, τα νουμερα που εβαλα ειναι απο το service manual. 3.562 ειναι το διαφορικο της 2λιτρης.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.