Jump to content

Official Cars, Motors, βελτίωση, τρακαρίσματα και οδήγηση Thread (MotorLab)

LevelOne

Recommended Posts

• Replies 14,8k
  • Created
  • Last Reply
Στο δρόμο του αεροδρομίου.

(θα μου πεις ότι πήγαινα με πολλά; :p)

σοβαρα τωρα ουτε ο πατερας μου που τον κανει 2 φορες τη μερα το δρομο παει με τοσα.

εννοειτε οτι πηγαινες με πολλα.

το οτι δεν εχει διαζωμα στη μεση το προσεξες?

το πολυ με 80 θα επρεπε να πηγαινεις εσυ.

Γιατί όποτε ρίχνει 2 σταγόνες νερό ο Έλληνας κλειδώνει στην αριστερή λωρίδα και πηγαίνει με 30-50?

Βγαινουν τα σαλιγκαρια ρε.. (a.k.a οι τυποι που παιρνουν το αμαξι μια φορα στα 1000 χρονια )

307 του κολλητού (ίδιο με astrolabos) μετά από οδήγηση εθνική μαλακώνει συμπλέκτης και δεν κουμπώνει ταχύτητες (σε στυλ μένεις στα διόδια).

Θα αλλάζατε κατευθείαν τα 2 τρομπάκια ή υγρά φρένων/συμπλέκτη και εξαέρωση?

Έχει εξαερωτικό στα τρομπάκια το 307?????

(punto και πάλι punto - μπορεί να καγκουροδείχνει αλλά όσο παράξενο κι αν ακούγεται, είναι αρκετά αξιόπιστο).

Δεν επανέρχεται ο συμπλέκτης; Το ίδιο είχε πάθει και το Α6, είχε χαλάσει η τρόμπα του.

Επανέρχεται! Απλά δεν αποσυμπλέκει και είναι πολύ μαλακό το πεντάλ!! (= δεν δουλεύει το τρομπάκι). Δεν κολάει κάτω.

Στην εθνική έχει προηγήθεί και μπόλικο φρενάρισμα?

Σε πρώτη φάση, τσεκάρεις το τρομπάκι.

Σε δεύτερη φάση κάνεις μια εξαέρωση.

Σε τρίτη φάση αλλάζεις υγρά φρένων.(υποχρεωτικό κάθε 2 χρόνια όπως και δήποτε. Νορμάλ κάθε 1)

Σε 4η φάση ίσως το πλατό να είναι κλασμένο και όταν ζεστένεται να μην αποσυμπλέκει.

πηγαινα με 80 και εφαγα μια πετρα, ηρθε απο φορτηγο που ηταν αντιθετο ρευμα , την ειδα μπροστα μου, να σκαει.

ευτυχως δεν εσκασε στο παμπριζ, αλλα βρηκε στο ουρανο του αμαξιου, εκανε και ενα μπαμ, και βρηκα σε ενα σημειο, να εχει φυγει το χρωμα στο μεγεθος μια κεφαλης καρφιτσας περιπου.

φαινεται ασπρο απο κατω.

υπαρχει περιπτωση να δημιουργησει προβλημα? να ανοιξει το χρωμα σιγα σιγα?

αλλιως να παω να το κοιταξω στην αντιπροσωπεια...

το ειδα, γιατι ειναι κοκκινο και γυαλιζει ακομα το αμαξι...

υ.γ μολις εκλεισα τα 1000χλμ...

προς τονμαδαφακα που μου ματιασε τον ροκκο κ αδειασε την μπαταρια του κ τωρα αναψε λαμπακι μηχανης κ δν λεει να σβησει...εχω χωσει τον τζακο κ τον ατιμαν να μου γραψουν καστομ προγραμμα...ουγ ματζικ πηγαινε η στην τσιπς αγουεη η στον αλλον με σημα τον ταυρο

Καλησπέρα και καλή χρονιά!

Ψάχνω για ταπετσέρη να μου ντύσει το κάθισμα του οδηγού στο αμάξι και το τιμόνι που είναι δερμάτινα.Είχα έναν στις 3 γέφυρες απέναντι απο το βενζινάδικο euroil και μου ζήτησε 250€ το κάθισμα και 140€ το τιμόνι.Δεν τον ρώτησα καν για αλλαγή κουκούλας,βαστάει μέχρι το καλοκαίρι.

Έχετε κανέναν υπόψιν σας που να έχετε πάρει καλύτερη τιμή σε ανάλογο θέμα??

Δεν ξέρω τι αυτοκίνητο έχεις, αλλά τιμόνι και κάθισμα μεταχειρισμένα πόσο έχουν?

Π.χ. εγώ είχα πάρει το δερμάτινο τιμόνι για το δικό μου με ~50 ευρώ μαζί με μεταφορικά από Αγγλία.

Το αμάξι είναι ένα bmw z3.

Έχω ψάξει μεταχειρισμένα,αλλά το κάθισμα το δίνουν σε τιμή φαρμακείο.Είχα βρει απο αγγλία,κάθισμα συνοδηγού(αριστερό δηλαδή) με 140€ κομπλε με τον ηλεκτρικό μηχανισμό και μπεζ όπως είναι το σαλόνι,αλλά χτύπησε άλλος την δημοπρασία και το έχασα.

Τιμόνι κάνει και είναι το ίδιο με e36,κοντά στα 70-90€ με αερόσακο(χωρίς δεν έχουν και δεν δίνουν,δεν ξέρω γιατί),αλλά είναι ψιλοφθαρμένα και αυτά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.