PetrosD Ιανουάριος 4, 2012 #6801 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2012 Α, εδώ κοντά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Ιανουάριος 4, 2012 #6802 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2012 Πατάκια και κουκούλες με κλειστά μάτια σε στέλνω (ΑΘηναίους) στην Πρωτοπαπαδάκη, στο γαλάτσι PAN CAR ο τύπος δεν παίζειται σε τιμές και ποικιλία, στα ράβει με πατρόν του αμαξιού σου και όταν δεν έχει πατρον βγαίνει με τα χαρτόνια του και τα γράφει επιτόπου! παραλαβή τα δικά μου τότε παλιά στο Τέξας που ψώνιζε ο κόσμος σε λιγότερο απο δέκα μέρες.Θα ασχοληθεί πιστεύω και με ένα και με δύο, εμένα μου είχε κάνει πατέντα στου οδηγού με διπλή μοκέτα αντί να βάλει πλαστικούρα ενίσχυση που δεν ήθελα.βασικά για custom λύσεις είναι πολύ εντάξει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιανουάριος 5, 2012 #6803 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2012 Πατάκια και κουκούλες με κλειστά μάτια σε στέλνω (ΑΘηναίους) στην Πρωτοπαπαδάκη, στο γαλάτσι PAN CAR ο τύπος δεν παίζειται σε τιμές και ποικιλία, στα ράβει με πατρόν του αμαξιού σου και όταν δεν έχει πατρον βγαίνει με τα χαρτόνια του και τα γράφει επιτόπου! παραλαβή τα δικά μου τότε παλιά στο Τέξας που ψώνιζε ο κόσμος σε λιγότερο απο δέκα μέρες.Θα ασχοληθεί πιστεύω και με ένα και με δύο, εμένα μου είχε κάνει πατέντα στου οδηγού με διπλή μοκέτα αντί να βάλει πλαστικούρα ενίσχυση που δεν ήθελα.βασικά για custom λύσεις είναι πολύ εντάξειτα ιδια κι ο Νιφουδης στην Καλλιροης...κομμενα στο υλικο,και χρωμα επιλογης (σειριτι και μοκετα) με βαση πατρον του αμαξιουβγαινει κανα 35αρι το σετ με διπλη παχια μοκετακαι 25αρι το απλο σετ (μπρος πισω φυσικα) και παραδοση σε μια δυο μερες (συνηθως την επομενη της παραγγελιας) Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Ιανουάριος 5, 2012 #6804 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2012 για οσους δεν το γνωριζουν. λειτουργει κανονικα και ανανεωνεται συνεχως.Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας | Βρες τη φθηνότερη βενζίνη κοντά σου. Στείλε SMS ΔΩΡΕΑΝ στο 54151 Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Ιανουάριος 6, 2012 #6805 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2012 (edited) [MENTION=4482]LevelOne[/MENTION][ame=http://www.youtube.com/watch?v=orP1E-OKI9k]Corolla sleeper - Nissan VG30 turbo powered - YouTube[/ame] Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 6, 2012 από 2cpu Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Ιανουάριος 6, 2012 Author #6806 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2012 [MENTION=3128]2cpu[/MENTION] μεγάλο πριόνι... Το συγκεκριμένο μοτέρ αν και σε επόμενη έκδοση (τον VG30DETT) τον είχα για λιγο καιρό και μπορω να σου που οτι και απο μαμά ειναι ενα καράβι ροπής... respect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιανουάριος 6, 2012 #6807 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2012 Το καημένο το Toyotaki.... στραβώνει από την ροπή :hehe: :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιανουάριος 6, 2012 #6808 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2012 Σε περίπτωση ατυχήματος που μείνεις εν τέλει χωρίς αυτοκίνητο και εννοείται δεν φταις εσύ για το ατύχημα, αν δεν έχεις άλλο μεταφορικό μέσο, μπορείς να κόβεις αποδείξεις για ταξί και να πάρεις τα λεφτά σου πίσω από την ασφάλεια; γνωρίζει κανείς;μιλάω πάντα για τις 3-4 μέρες που θα μείνεις χωρίς μεταφορικό μέσο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιανουάριος 6, 2012 #6809 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2012 γιατί να μην πάρεις αμάξι αντικατάστασης από το συνεργείο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Ιανουάριος 7, 2012 #6810 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2012 Εξαιρετικό δούλεμα...σαν γατάκι γουργουρίζει! [ame=http://www.youtube.com/watch?v=IWr0EzJvQCc&feature=colike]Bmw Diesel Turbonetic - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιανουάριος 7, 2012 #6811 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2012 γιατί να μην πάρεις αμάξι αντικατάστασης από το συνεργείο?Αυτό νομίζω είναι θέμα της ασφάλειας και δεν θυμάμαι να υπάρχει τέτοια κάλυψη. Θα ρωτήσω βέβαια και τον ασφαλιστή μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιανουάριος 7, 2012 #6812 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2012 Αυτό νομίζω είναι θέμα της ασφάλειας και δεν θυμάμαι να υπάρχει τέτοια κάλυψη. Θα ρωτήσω βέβαια και τον ασφαλιστή μου. Υπάρχει η δυνατότητα να σου καλύψει αμάξι αντικατάστασης η ασφαλιστική αλλά και το συνεργείο. 2 τελείως διαφορετικά πράγματα. Συνήθως το συνεργείο σου δίνει αμάξι αντικατάστασης εφόσον ζητήσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιανουάριος 7, 2012 #6813 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2012 Σε περίπτωση ατυχήματος που μείνεις εν τέλει χωρίς αυτοκίνητο και εννοείται δεν φταις εσύ για το ατύχημα, αν δεν έχεις άλλο μεταφορικό μέσο, μπορείς να κόβεις αποδείξεις για ταξί και να πάρεις τα λεφτά σου πίσω από την ασφάλεια; γνωρίζει κανείς;μιλάω πάντα για τις 3-4 μέρες που θα μείνεις χωρίς μεταφορικό μέσο.την ειχα πατησει ετσι μιας και ειχα μεινει 15 μερες χωρις αμαξι και ειχα αναγκαστει να νοικιασωαλλα δυστυχως μετα εμαθα οτι εαν δεν προβλεπεται απο το συμβολαιο, το συνεργειο δεν υποχρεουται να παρεχει αυτοκινητο αντικαταστασηςοτι εξοδα μετακινησης μπορεις να διεκδικησεις δικαστικα αν κι εφοσον δεν εχεις κανει φιλικη δηλωση...αν ξερει κανεις ας μας το εξηγησει καλυτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιανουάριος 7, 2012 #6814 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2012 [MENTION=12156]Lakisss[/MENTION] το διάλυσε το καημενο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιανουάριος 7, 2012 #6815 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2012 Στο δρόμο θέλω να τον δω τον μάγκα.Αυτό άπαξ και πιάσει τα 200 θα φέρει 50 κολοτούμπες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιανουάριος 7, 2012 #6816 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2012 @Lakisss το διάλυσε το καημενο Για λύπηση είναι το αυτοκίνητο. Ακούγεται ότι ένας εκ των 6 δε δουλεύει και στο 2:24 παίρνει μπροστά. Στο δρόμο θέλω να τον δω τον μάγκα.Αυτό άπαξ και πιάσει τα 200 θα φέρει 50 κολοτούμπες. Αυτό από που προκύπτει; 1. Από το σουλούπι E30; 2. από τον ήχο του κινητήρα; 3. Από το ότι δεν έχει καπό; Θα του βάλουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιανουάριος 7, 2012 #6817 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2012 Για λύπηση είναι το αυτοκίνητο. Ακούγεται ότι ένας εκ των 6 δε δουλεύει και στο 2:24 παίρνει μπροστά.Αυτό από που προκύπτει;1. Από το σουλούπι E30;2. από τον ήχο του κινητήρα;3. Από το ότι δεν έχει καπό; Θα του βάλουν.To αυτοκίνητο αυτό ρετάρει ασύστολα πάντως. Δεν ξέρω από τι είναι(μιας και απο diesel δεν σκαμπάζω) αλλά το ακούς ότι είναι σαν να κάνει missfires. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιανουάριος 7, 2012 #6818 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2012 Αυτό από που προκύπτει;1. Από το σουλούπι E30;2. από τον ήχο του κινητήρα;3. Από το ότι δεν έχει καπό; Θα του βάλουν.Τί να το κάνεις το τούρμπο σε ένα κουβαδάκι; Είναι να τρέξεις με αυτό; στην πρώτη στροφή θα το πάρει ο άερας. Άσ'το καπό,ούτε αεροτομή έχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιανουάριος 7, 2012 #6819 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2012 Τί να το κάνεις το τούρμπο σε ένα κουβαδάκι; Είναι να τρέξεις με αυτό; στην πρώτη στροφή θα το πάρει ο άερας. Άσ'το καπό,ούτε αεροτομή έχει.πως προκείπτει αυτό?Δλδ σε τι αμάξι θα έπρεπε να είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Ιανουάριος 7, 2012 #6820 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2012 To αυτοκίνητο αυτό ρετάρει ασύστολα πάντως. Δεν ξέρω από τι είναι(μιας και απο diesel δεν σκαμπάζω) αλλά το ακούς ότι είναι σαν να κάνει missfires. Ακη τοτε αυτα θα τα λατρεψεις ^^ Το παν ειναι το καλο ζεσταμα. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=bvX_u1bfrTs]warm up Pro Stocks @ Tractor pulling Wierden 13.5.2010 - YouTube[/ame] [ame=http://www.youtube.com/watch?v=cYNbVnbTzuw]Kalajoki2006 tractor pulling warm up - YouTube[/ame] [ame=http://www.youtube.com/watch?v=3cdj3IqIqTM&feature=related]Sigma Power warming up - YouTube[/ame] και αν ειναι και radial [ame=http://www.youtube.com/watch?v=llbbXmtS7WM]Curtiss-Wright R-3350 powered Tractor "Wild Star". Warm up. - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts