Borg Δεκέμβριος 17, 2011 #6661 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2011 (edited) νοθευμένα πρατήρια Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 17, 2011 από Borg Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Δεκέμβριος 17, 2011 #6662 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2011 Alfasud είναι αυτό; Sprint Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Δεκέμβριος 18, 2011 #6663 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2011 νοθευμένα πρατήρια με μια παρατηρηση, βλεπω τα shell ειναι πολυ λιγοτερα απο τα υπολοιπα.. πολλα bp και εκο βλεπω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Δεκέμβριος 19, 2011 #6664 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2011 Μόλις πέρασα carbon (όχι αυτοκόλλητο) στις λεπτομέρειες του avensis. Ακούω απόψεις. Μένουν λίγες λεπτομέρειες ακόμα, αλλά απ' τον επόμενο χρόνο αυτά. Click here Επίσης μόλις παρήγγειλα τα Continental ContiWinterContact™ TS 830, καθότι εδώ bg το' χει στρώσει για τα καλά, και επίκειται και ταξιδάκι Ρουμανία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Δεκέμβριος 19, 2011 #6665 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2011 Είναι parts φτιαγμένα από carbon; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Δεκέμβριος 19, 2011 #6666 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2011 Είναι parts φτιαγμένα από carbon; Είναι τα ίδια parts από μαμά, απλά κάνουν επεξεργασία και τα μετατρέπουν σε carbon. Κάποιου είδους επίστρωση είναι δηλαδή, αλλά είναι σχεδόν the real deal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ckbond Δεκέμβριος 19, 2011 #6667 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2011 Tο καινουριο αποκτημα! Και για τους πιο ρομαντικους... Πω-Πωωωωω.... τι μου θύμησες τώρα... ήμουν δεν ήμουν 18 όταν είχα ένα τέτοιο για λίγο καιρό... Ήταν μαύρο πεντακάθαρο παρ' όλα τα χρόνια του και το κυκλοφορούσα χωρίς φίλτρο αέρα... ο ήχος από τα 2 διπλά Webber με τρέλαινε... το λάτρεψα αυτό το αυτοκίνητο.... :clap: Καλά ταξίδια να έχεις φίλε μου...:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Δεκέμβριος 19, 2011 #6668 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2011 Είναι τα ίδια parts από μαμά, απλά κάνουν επεξεργασία και τα μετατρέπουν σε carbon. Κάποιου είδους επίστρωση είναι δηλαδή, αλλά είναι σχεδόν the real deal. Δεν κατάλαβα ακριβώς. Περισσότερες πληροφορίες-λινκ για ανάγνωση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Δεκέμβριος 19, 2011 #6669 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2011 Είναι τα ίδια parts από μαμά, απλά κάνουν επεξεργασία και τα μετατρέπουν σε carbon. Κάποιου είδους επίστρωση είναι δηλαδή, αλλά είναι σχεδόν the real deal. Εικάζω αυτοκόλλητο carbon και από πάνω βερνίκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Δεκέμβριος 19, 2011 #6670 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2011 Πω-Πωωωωω.... τι μου θύμησες τώρα... ήμουν δεν ήμουν 18 όταν είχα ένα τέτοιο για λίγο καιρό... Ήταν μαύρο πεντακάθαρο παρ' όλα τα χρόνια του και το κυκλοφορούσα χωρίς φίλτρο αέρα... ο ήχος από τα 2 διπλά Webber με τρέλαινε... το λάτρεψα αυτό το αυτοκίνητο.... :clap:Καλά ταξίδια να έχεις φίλε μου...:clap:Να σαι καλα, ευχαριστω πολυ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Δεκέμβριος 19, 2011 #6671 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2011 (edited) Εικάζω αυτοκόλλητο carbon και από πάνω βερνίκι. Δεν ξέρω ακριβώς, πάντως όταν τους ρώτησα μου είπαν ότι δεν βάζουν καθόλου αυτοκόλλητο στη διαδικασία, τώρα το πως ακριβώς γίνεται δεν ξέρω, μου είχαν εξηγήσει πάνω κάτω αλλά στα βουλγάρικα που τα λέγαμε με τους τεχνικούς όρους δε κατάλαβα παναγία. Βασικά επειδή πέρασα ηχοσύστημα, στη κεντρική κονσόλα δεν χωρούσε να μπει το πλαίσιο του radio/cd, οπότε λιμάρανε το πλαισιάκι, το ενσωματώσανε στη κεντρική κονσόλα, περάσανε γύψους, στόκους από πάνω και μετά "carbonization", και πλέον το radio/cd κουμπώνει κουτί και δείχνει κουκλί. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 19, 2011 από dimitris_s Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Δεκέμβριος 19, 2011 #6672 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2011 Βερνίκι πάνω από το αυτοκόλλητο; Δεν είναι κακή ιδέα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Δεκέμβριος 19, 2011 #6673 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2011 Καλα,τωρα να μιλαμε για καταναλωση σε σπορτσκαρς ειναι σαν να λεμε για σουτιεν και στρινγκακια στις μπιτσιζ. Για hot hatches μιλάτε. Sportscar είναι επιπέδου Porsche κτλπ Βέβαια τώρα που έρχεται το GT86, σιγά μην ονειρεύομαι το καινούριο Yaris Όταν ρώτησα ένα γνωστό μου από τα γραφεία της Toyota Hellas, μου είπε ότι είναι πολύ πιθανό να μην έρθει. Αυτό λίγες μέρες μετά την παρουσίαση, δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Δεκέμβριος 19, 2011 #6674 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2011 Saab is officially bankrupt - BBC Top Gear Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Δεκέμβριος 19, 2011 #6675 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2011 Βερνίκι πάνω από το αυτοκόλλητο; Δεν είναι κακή ιδέα!!!! Γιατί να περνάς αυτοκόλλητο carbon και μετά βερνίκι και να μην ρίχνεις ένα ύφασμα με την μια Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Δεκέμβριος 19, 2011 #6676 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2011 Επειδή δεν ήξερα ότι υπάρχουν!Είναι αυτά τα υφάσματα που δείχνουν στα βιντεάκια, που τα στρώνεις στο καλούπι και μετά βάζεις ρητήνη και σκληραίνουν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Δεκέμβριος 19, 2011 #6677 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2011 I'll just leave this here Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Δεκέμβριος 19, 2011 #6678 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2011 Ζητω η ντουκάτι τα μονομπρατσα ψαλίδια ζήτω και το γκομενάκι με τα βγαλμένα φρύδια : P . !!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Δεκέμβριος 19, 2011 #6679 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2011 Επειδή δεν ήξερα ότι υπάρχουν!Είναι αυτά τα υφάσματα που δείχνουν στα βιντεάκια, που τα στρώνεις στο καλούπι και μετά βάζεις ρητήνη και σκληραίνουν;Ναι. Έτσι κατασκευάζετε το carbon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Δεκέμβριος 19, 2011 #6680 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2011 Γιατί να περνάς αυτοκόλλητο carbon και μετά βερνίκι και να μην ρίχνεις ένα ύφασμα με την μια Αφού είπε ότι δεν είναι real carbon ποια άλλη εξήγηση μένει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts