wesker Νοέμβριος 30, 2011 #6621 Νοέμβριος 30, 2011 Δεν μπορώ να καταλάβω, ειναι πια τόσο απαραίτητο να κατέβεις με το αυτοκίνητο στο κέντρο, ενώ ο ΗΣΑΠ/Μετρό ειναι στα 100-200-300-1000 μέτρα;
ΝTG Νοέμβριος 30, 2011 #6622 Νοέμβριος 30, 2011 Αν δεν σέβεσαι τον δίπλα σου πολύ απλά περνάς σε κατηγορία ζώου, δεν υπάρχει μέση κατάσταση (αν και μερικά ζώα συμπεριφέρονται πολύ καλύτερα από ανθρώπους). Η υπόθεση με το parking και την οδηγική συμπεριφορά στην Ελλάδα έχει παραγίνει. Ας κάνει ο κύριος λοιπόν μήνυση κατ' αγνώστου για βανδαλισμό και αν βγει υπέρ του ελάτε να μου το πείτε. Αν δε μπορείς να το παρκάρεις ή πας με την συγκοινωνία ή το αφήνεις σε parking. Οι υπόλοιποι δηλαδή που ψάχνουν 2 ώρες για parking είναι οι βλάκες κι ο τυπάκος ο έξυπνος. Εμ δε πάει έτσι.Aνετοτατα βγαινει υπερ του...Ασχετα αν θα πληρωσει αναλογο προστιμο για το παρκαρισμα του.Το πιο πιθανο ειναι να μην κανει καν μυνηση ομως.Το οτι μπορει καποιος να εχει δικιο δεν του δινει το δικαιωμα να προβαινει σε βανδαλισμους.Το "Αν δεν σέβεσαι τον δίπλα σου πολύ απλά περνάς σε κατηγορία ζώου, " ..να διαβαζεται και απο τις δυο μεριες.Οπως -προσωπικα- πιο πανω δεν εψαχνα ποιανου δικαιολογια ειναι καλυτερη να μη χρειαστει να ψαχνουμε και ποιο ζωο ειναι μεγαλυτερο.
greekfragma Νοέμβριος 30, 2011 #6623 Νοέμβριος 30, 2011 υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που τα ζώα ζουν αρμονικά μεταξύ τους......και δεν αναφέρομαι στη σχέση κυνηγού<>θηράματος....αλλά στην αρμονία και ισορροπία της φύσης που δημιούργησε αυτό το σύνολο.εμείς από την άλλη δεν είμαστε ακριβώς ζώα......είμαστε περισσότερο παράσιτα που εκμεταλλευόμαστε στο έπακρο το περιβάλλον και εξαπλωνομαστε αδιακρίτως.....το ''φυτοφάρμακο'' που μας κρατάει ακόμα όρθιους λέγεται κοινή λογική.....και όπου δε πίπτει λόγος...πίπτει ράβδος.
DJD Νοέμβριος 30, 2011 #6624 Νοέμβριος 30, 2011 Σωστά, έπρεπε να κατέβουν οι επιβάτες από το λεωφορείο κι όσοι περίμεναν στα τριγύρω στενά, να φτιάξουν καφέ και να τον περιμένουν να τελειώσει τις δουλειές του. Ούτε γερανός δε μπορεί να περάσει από τα στενά της Στουρνάρη αν έχουν κλείσει οι δρόμοι. Προσωπικά επειδή είμαι ο βλάκας της υπόθεσης θα περίμενα να γυρίσει για να φύγω αλλά χαίρομαι που του το έκαναν αυτό μπας και παραδειγματιστούν 5-6 ακόμα. Ελπίζω να το έδειξαν και στην τηλεόραση.
Servo1980 Νοέμβριος 30, 2011 #6625 Νοέμβριος 30, 2011 Τελικα οι Ελληνες εχουμε πολυ πλακα....Αναρωτιεμαι ποσοι απο οσους εθαψαν αυτο τον οδηγο οδηγουν πχ μηχανη η μηχανακι και κανουν οτι μπορει να φανταστει ο ανθρωπινος νους στον δρομο.....Βεβαια για τον Ελληνα ποτε δεν μετραει τι κανει ο ιδιος, παντα μετραει τι κανει ο αλλος και γιαυτο ποτε δεν θα παμε μπροστα σαν λαος....Καποτε ειμουν στην Εθνικη πισω απο εναν οικογενειαρχη με τα παιδια του που οδηγουσε το τζιπ του στην αριστερη λωριδα (ενα RAV4 μην νομιζετε πως μιλαω για τον κοκκαλη) και να πηγαινει σωστα και μια χαρα ο ανθρωπος....Ξαφνικα με περναει απο Δεξια μια μηχανη μεγαλου κυβισμου και επειδη δεν ειχε χωρο να μπει αναμεσα στο RAV4 και στο διπλανο αυτοκινητο χωθηκε αναμεσα στο RAV4 και τις διαχωριστικες μπαρες. Φυσικα ο ανθρωπος δεν τον ειδε και λογικο ηταν οτι δεν κρατουσε το αμαξι ευθυγραμισμενο οποτε οταν περνουσε η μηχανη εκανε λιγακι αριστερα και παραλιγο να ακουμπησει τον αναβατη. Το αποτελεσμα ? Αντι να φυγει ο αναβατης χωρις να πει τπτ αρχισε να βαραει με γροθιες το καπο του αυτοκινητου εν κινηση. Νομιζω αυτο λεει πολλα για τον Ελληνα και τον τροπο σκεψης που εχει...Τα δικα σου δικα μου και τα δικα μου δικα μου με λιγα λογια....
DJD Νοέμβριος 30, 2011 #6626 Νοέμβριος 30, 2011 Νομιζω αυτο λεει πολλα για τον Ελληνα και τον τροπο σκεψης που εχει...Τα δικα σου δικα μου και τα δικα μου δικα μου με λιγα λογια....Ακριβώς, γιαυτό κάνε εσύ την αυτοκριτική σου να κάνουμε κι εμείς την δική μας.
Servo1980 Νοέμβριος 30, 2011 #6627 Νοέμβριος 30, 2011 Εγω φιλε μου την κανω και δεν λεω πως δεν εχω κανει παρανομιες με το αμαξι η οτι ειμαι τελειος στον δρομο οπως αναφεραν καποιοι αλλοι.....
Chosen Νοέμβριος 30, 2011 #6629 Νοέμβριος 30, 2011 WANTPorsche 356 2.0 - €POA - Used Cars on Carzone.ie - New & Used Cars in Ireland
Servo1980 Νοέμβριος 30, 2011 #6630 Νοέμβριος 30, 2011 [MENTION=596]greekfragma[/MENTION]Κλασσικη ειρωνικη απαντηση Ελληναρα που απλα νιωθει θιγμενος γιατι ξερει πως και ο ιδιος δεν ειναι καλυτερος απο εκεινον που θαβει τοση ωρα, δεν μου κανει εντυπωση.
greekfragma Νοέμβριος 30, 2011 #6631 Νοέμβριος 30, 2011 ξέρω τι θες να ακούσεις τόσες μέρες εδώ μέσα.....οτι είσαι περίπτωση....οτι ανήκεις σε ανώτερο θεό από τους υπόλοιπους.μας το παίζεις παντογνώστης...σε βαρέθηκα.ignore list.:bye:
vic Νοέμβριος 30, 2011 #6632 Νοέμβριος 30, 2011 WANTPorsche 356 2.0 - €POA - Used Cars on Carzone.ie - New & Used Cars in IrelandΑν δεν κάνω λάθος αυτά τα αυτοκίνητα κατασκευάζονται από μία εταιρεία στη Νάουσσα.
ThorLite Νοέμβριος 30, 2011 #6633 Νοέμβριος 30, 2011 Αν δεν κάνω λάθος αυτά τα αυτοκίνητα κατασκευάζονται από μία εταιρεία στη Νάουσσα. Κατερινη ομως
Servo1980 Νοέμβριος 30, 2011 #6634 Νοέμβριος 30, 2011 ξέρω τι θες να ακούσεις τόσες μέρες εδώ μέσα.....οτι είσαι περίπτωση....οτι ανήκεις σε ανώτερο θεό από τους υπόλοιπους.μας το παίζεις παντογνώστης...σε βαρέθηκα.ignore list.:bye:Μονο μπλα μπλα μπλα μπλα ειδα..........Τουλαχιστον λετε οσα λετε μερικοι, πειτε και κατι που να στεκει ρε γαμωτο.....Δλδ αν ελεγα πως Εγω ειμαι τελειος στην συμπεριφορα μου στον δρομο τι θα ελεγες, οτι ειμαι Θεος ?Ε ρε τρελα που πουλανε μερικοι........
cptkoulis Νοέμβριος 30, 2011 #6635 Νοέμβριος 30, 2011 Ενδιαφέρουσα προσπάθεια,κακό το timingReplicar Hellas - Καλωσήρθατε!
ThorLite Νοέμβριος 30, 2011 #6636 Νοέμβριος 30, 2011 Ενδιαφέρουσα προσπάθεια,κακό το timingReplicar Hellas - Καλωσήρθατε!Πανε αρκετα καλα τα αυτοκινητα στη Ευρωπη τα πουλανε,ειναι αρκετα χρονια αυτη η εταιρια.
wesker Δεκέμβριος 1, 2011 #6637 Δεκέμβριος 1, 2011 Πανε αρκετα καλα τα αυτοκινητα στη Ευρωπη τα πουλανε,ειναι αρκετα χρονια αυτη η εταιρια.Μου φαίνεται περίεργο όμως που τα πουλάνε μόνο Ευρώπη και όχι και Ελλάδα. Σε μια συνεντευξη του ιδιοκτήτη το είχα δει οτι τα αυτοκίνητα τους προορίζονται για την Ευρώπη.. Περίεργο...
Tsakonas Δεκέμβριος 1, 2011 #6638 Δεκέμβριος 1, 2011 Μου φαίνεται περίεργο όμως που τα πουλάνε μόνο Ευρώπη και όχι και Ελλάδα. Σε μια συνεντευξη του ιδιοκτήτη το είχα δει οτι τα αυτοκίνητα τους προορίζονται για την Ευρώπη.. Περίεργο...Αν πας στο Υπουργειο Μεταφορων και πεις "oh hai πως μπορω να βγαλω αδεια κυκλοφοριας για αυτοκινητο που εχω κατασκευασει εγω?" θα αρχισεις να καταλαβαινεις τι και πως...
magicman Δεκέμβριος 4, 2011 #6640 Δεκέμβριος 4, 2011 Test driving toyota 86@fuji speedway oct 2011 - YouTube! [ame] [/ame]
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.