PetrosD Νοέμβριος 29, 2011 #6601 Νοέμβριος 29, 2011 Ναι γιατί εκεί που πάει και το αφήνει πάνω στη στροφή, είναι αναίσθητος. Οδοστρωτήρας.... (το ξέσκισα το συντακτικό, ε;;)
DJD Νοέμβριος 29, 2011 #6603 Νοέμβριος 29, 2011 Το ίδιο έπρεπε να κάνουν και σε καθένα που παρκάρει πάνω σε διαβάσεις, σε γωνίες, σε ράμπες για τους ανάπηρους κτλ κτλ. Ένας από τους λόγους που γουστάρω το Δουβλίνο είναι κι αυτός. Οι θέσεις για parking στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι σχεδιασμένες. Όπου δεν επιτρέπεται υπάρχουν διπλές κίτρινες γραμμές. Τόλμα να παρκάρεις αλλού και σε χρόνο dt έχουν έρθει και σου έχουν κλειδώσει τις ρόδες. Και πληρώνεις μια εκατοσταρού και περιμένεις να ρθουν να σε ξεκλειδώσουν για να φύγεις. Γίνεσαι άνθρωπος ή όχι;
ΝTG Νοέμβριος 29, 2011 #6604 Νοέμβριος 29, 2011 αν είχα λίγο τσίπα πανω μου μετά τις ξυλιές θα έλεγα και ευχαριστώ.αλλά μάλλον δε τις ''έφαγε'' όταν έπρεπε για να γίνει ΑΝΘΡΩΠΟΣμη χεσω βραδιατικα.....την ανθρωπια σας...Κατανοω την οργη κλπ..αλλα βγαλε την τιμημενη την λεξη
wesker Νοέμβριος 30, 2011 #6606 Νοέμβριος 30, 2011 Τέτοια ζημιά και λίγο είναι. Κλήσεις και πινακίδες ειναι άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε. Ο ξύπνιος ο Έλληνας που έχει μέσο την αδελφή, της ξαδέρφης, της 4ης καμαριέρας του υπουργού θα βρεί την άκρη του να πάρει πίσω τις πινακίδες και να σβήσει την κλήση.... Εκεί φτάσαμε... Για τόλμα έξω να παρκάρεις έτσι....
AN7 OverClocker Νοέμβριος 30, 2011 #6607 Νοέμβριος 30, 2011 Θα προτιμούσα να του κάνω την μούρη κρέας παρά να του κάνω ζημιά 1000€++.
Shadow Keeper Νοέμβριος 30, 2011 #6608 Νοέμβριος 30, 2011 Χρειάζονται μερικοί dexter morgan μου φαίνεται.:p
nickstamat Νοέμβριος 30, 2011 #6609 Νοέμβριος 30, 2011 Καταλαβαίνω την οργή σας για την περίπτωση, μιας και είναι πραγματικά εκνευριστικό το διπλοπαρκάρισμα, αλλά δεν έχουμε δικαίωμα να προκαλούμε φθορά στην περιουσία του άλλου.Αν ο κάτοχος του αυτοκινήτου εκείνη την ώρα ερχόταν και έβλεπε αυτούς που το τούμπαραν, θα μπορούσε πολύ απλά να τους τρέχει για να αποζημιωθεί για τη ζημιά ή ακόμα πιο εύκολα να τους στείλει στο νοσοκομείο.Θεωρώ ότι η proper λύση σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ο γερανός και ένα πρόστιμο για παρακώλυση συγκοινωνιών ή κάτι τέτοιο.Και αν ο γερανός καθυστερεί να έρθει ή είναι εύκολο να γλιτώσεις το πρόστιμο, το λάθος βρίσκεται στην αρμόδια αρχή.
o polonos Νοέμβριος 30, 2011 #6610 Νοέμβριος 30, 2011 Τα παιδια που μενουν στο εξωτερικο ας μας πουν αν εξω υπαρχουν προβληματα που εχουμε εδω. 2πλοπαρκαρισμενα, σταθμευμενα αυτοκινητα σε γονιες (που τρεμει η ψυχη σου να βγεις απο το στενο γιατι δεν βλεπεις Χριστο.) Παρκαρισμενα σε πεζοδρομια που ενας απλος περιπατος στη γειτονια σε κανει να αισθανεσαι ραμπο η πρεπει να ξερεις παρκουρ για να περασεις ανετα. Υπαρχουν ολα αυτα ? Εδω γιατι τα εχουμε ? γιατι πολυ απλα ΜΠΟΡΟΥΜΕ. Δεν υπαρχει ελεγχος δεν υπαρχει πανω απ'ολα ΣΕΒΑΣΜΟΣ σε αλλους. Εγω τι φταιω να ειμαι πισω απο το λεοφορειο που εχε κολλησει και να ακουσω τη γραμματεα να γκρινιαζει που αργησα ? Και καλα αυτο παει στο διαολο. Αν ειχατε μεσα στο αμαξι το παιδακι και τρεχατε σε γιατρο και ειχατε κολλησει πισω απο ενα τρολλει σε στενακι ? Δεν θα βγαινατε να το γυρισετε τουμπα ? ΕΥΚΟΛΑ! Πολυ καλα του εκαναν, παει τωρα με το αυδι στα εξαρχεια με το σκεπτικο ο δρομος δικος μου οτι θελω τον κανω? και στα @@ μου υπολοιποι ? εεεεεεμμμμμ για ξανα σκεφτειτε το... Αν ημουν στη θεση του θα εσκυβα το κεφαλι και θα εφευγα τσακ μπαμ μη με παρουν και με τις πετρες. Μακαρι να υπηρχαν περισσοτερα τετοια περιστατικα ΜΠΑΣ και δουμε ασπρη μερα στους δρομους.
greekfragma Νοέμβριος 30, 2011 #6611 Νοέμβριος 30, 2011 είναι εξοργιστικό να μου κόβουν το μισθό και να καταδικάζουν το μέλλον μου και το μέλλον 2 ακόμα γενεών, αλλά αν έβρισκα μπροστά μου έναν από τους 300 της βουλής με το αυτοκίνητό του απροστάτευτο από ματατζήδες και λοιπές ντουλάπες θα τον άφηνα να περάσει τον καυμένο.....ανησυχώ όταν διαβάζω τέτοιες απόψεις.......και το πόσο άβουλους σας έχουν κάνει......μάλλον δεν έχετε συνειδητοποιήσει στο ελάχιστο οτι βρισκόμαστε σε κατάσταση πολιορκίας και οτι πρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας.....εδώ σου ξεπουλάνε τη χώρα και ετοιμάζονται ή να σε πετάξουν στο δρόμο ή να σε στείλουν στο τρελάδικο και μου λέτε να περιμένουμε το γερανό?εδώ πριν 10χρόνια που όλα ήταν καλύτερα (σε σχέση με σήμερα) και ο γερανός αργούσε πάντα και 9 στις 10 φορές η ατιμωρησία λόγω κουνιάδου αστυνομικού πήγαινε σύννεφο.και επιμένετε να σκεφτόμαστε ρομαντικά?φωτιά και τσεκούρι σε όλους! εφόσον το σύστημα απονομής δικαιοσύνης δε δουλεύει κάπως πρέπει να αποδωθεί η ρημάδα.:triniti:
ΝTG Νοέμβριος 30, 2011 #6612 Νοέμβριος 30, 2011 θωμα τα παραδειγματα που δινεις ειναι εντελως λαθος και απλα ψαχνεις δικαιολογια να εκτονωθεις.Και αμα θες τυχαια παραδειγματα...σκεψου ο.τι ειπες να συνεβει σε αυτον που δεν ειχε να παρκαρει και το αφησε αναγκαστικα εκει.Κατανοω επισης οτι ποτε δεν προκειται να το δειτε ετσι μιας και οι δουλειες σας εχουν μεγαλυτερη προτεραιοτητα απο οποιονδηποτε αλλον.
PetrosD Νοέμβριος 30, 2011 #6613 Νοέμβριος 30, 2011 Στη συγκεκριμένη γωνία που το άφησε, δεν υπάρχουν κοντά ούτε νοσοκομεία, ούτε πρώτες βοήθειες. Μόνο φαγάδικα, καφετέριες και κομπιουτερομάγαζα.
AN7 OverClocker Νοέμβριος 30, 2011 #6614 Νοέμβριος 30, 2011 είναι εξοργιστικό να μου κόβουν το μισθό και να καταδικάζουν το μέλλον μου και το μέλλον 2 ακόμα γενεών, αλλά αν έβρισκα μπροστά μου έναν από τους 300 της βουλής με το αυτοκίνητό του απροστάτευτο από ματατζήδες και λοιπές ντουλάπες θα τον άφηνα να περάσει τον καυμένο.....ανησυχώ όταν διαβάζω τέτοιες απόψεις.......και το πόσο άβουλους σας έχουν κάνει......μάλλον δεν έχετε συνειδητοποιήσει στο ελάχιστο οτι βρισκόμαστε σε κατάσταση πολιορκίας και οτι πρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας.....εδώ σου ξεπουλάνε τη χώρα και ετοιμάζονται ή να σε πετάξουν στο δρόμο ή να σε στείλουν στο τρελάδικο και μου λέτε να περιμένουμε το γερανό?εδώ πριν 10χρόνια που όλα ήταν καλύτερα (σε σχέση με σήμερα) και ο γερανός αργούσε πάντα και 9 στις 10 φορές η ατιμωρησία λόγω κουνιάδου αστυνομικού πήγαινε σύννεφο.και επιμένετε να σκεφτόμαστε ρομαντικά?φωτιά και τσεκούρι σε όλους! εφόσον το σύστημα απονομής δικαιοσύνης δε δουλεύει κάπως πρέπει να αποδωθεί η ρημάδα.:triniti:Πραγματικά απορώ. Δλδ και επειδή εμένα δεν μου κάθισε εχθές η Σούλα και μαζί με όλα τα προβλήματα που έχω λόγο της κρίσης, άμα περάσω δίπλα απο το Saab να γυαλίζει αλλά να έχει παρκάρει τόσο κοντά στον μπροστινό και δεν μπορώ να κατέβω το πεζοδρόμιο, να του τραβήξω 5 σφυριές με την βαριά για να μάθει.Τι σκ@τα σας έχουν βάλει στο κεφάλι δεν μπορώ να καταλάβω.Να σας δώ μια μέρα, να διπλοπαρκάρετε έστω και για 2 δεύτερα και θα σας κάψω ζωντανούς μέσα στο αμάξι με την λογική σας.Σοβαρευτείτε ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.
ΝTG Νοέμβριος 30, 2011 #6615 Νοέμβριος 30, 2011 Δε με ενδιαφερει να δικαιολογησω ουτε αυτον που το αφησε ουτε εσας που βιαζεστε να το γυρισετε αναποδα.Δεν ειναι το νοημα αν η δικαιολογια του ειναι καλυτερη απο την δικια σας..απλα τσιτωνομαι απο τη "ανθωπια" που δειχνετε και επικαλειστε οταν ερχεται η σειρα σας.
greekfragma Νοέμβριος 30, 2011 #6616 Νοέμβριος 30, 2011 αν και ο ΑΝ7 και ο NTGής το γύρισαν στο προσωπικό δε θα τσιμπήσω.και δε θα τσιμπήσω για τον απλούστατο λόγο οτι προσέχω πάντα την οδηγική μου συμπεριφορά και είμαι με καθαρή συνείδηση.ότι είχα να πω στο thread για το συγκεκριμένο το είπα.neeeext:)
greekfragma Νοέμβριος 30, 2011 #6617 Νοέμβριος 30, 2011 sorry για το διπλό αλλά αξίζει Opel Astra G SPORT 1.4 16V '03 - € 5.500 EUR - Car.gr είναι φίλος μου και έχω μπει στο συγκεκριμένο αμάξι. ψείρας ο Σάββας.....το αμάξι δεν είναι απλά πένα.....είναι συλλεκτική πένα των jethro tull. επίσης ο παλίκαρος δε το σκίζει γιατί για να παίζει έχει ένα Opel GT
AN7 OverClocker Νοέμβριος 30, 2011 #6618 Νοέμβριος 30, 2011 αν και ο ΑΝ7 και ο NTGής το γύρισαν στο προσωπικό δε θα τσιμπήσω.και δε θα τσιμπήσω για τον απλούστατο λόγο οτι προσέχω πάντα την οδηγική μου συμπεριφορά και είμαι με καθαρή συνείδηση.ότι είχα να πω στο thread για το συγκεκριμένο το είπα.neeeext:)αυτό που θα πρέπει να καταλάβεις είναι ότι δεν έχεις μόνο εσύ προβλήματα λόγο κρίσης κτλπ. Σχεδόν όλοι έχουμε πρόβλημα. Το θέμα είναι ότι όπως πάντα, κοιτάζουμε την πάρτι μας και όχι τι γίνεται και παραδίπλα. Αν φτάσουμε στο σημείο να είμαστε οφθαλμός αντί οφθαλμού και να πάρουμε την δικαιοσύνη στα χέρια μας και να παριστάνουμε τον Θεό τιμωρώντας τον κόσμο απλά επειδή μας την έδωσε, έχουμε φτάσει στο πάτο μιας κοινωνίας και δεν φταίνε οι 300 που κυβερνάνε αλλά οι 10 εκατομμύρια μαλ@κες από κάτω.Όταν διαβάζω απόψεις σαν την δικιά σου πραγματικά εύχομαι απλά να μιλάει η οργή και όχι η λογική του. Γιατί αν αυτή είναι η λογική σου, τότε έχουμε πρόβλημα.
DJD Νοέμβριος 30, 2011 #6619 Νοέμβριος 30, 2011 Αν δεν σέβεσαι τον δίπλα σου πολύ απλά περνάς σε κατηγορία ζώου, δεν υπάρχει μέση κατάσταση (αν και μερικά ζώα συμπεριφέρονται πολύ καλύτερα από ανθρώπους). Η υπόθεση με το parking και την οδηγική συμπεριφορά στην Ελλάδα έχει παραγίνει. Ας κάνει ο κύριος λοιπόν μήνυση κατ' αγνώστου για βανδαλισμό και αν βγει υπέρ του ελάτε να μου το πείτε. Αν δε μπορείς να το παρκάρεις ή πας με την συγκοινωνία ή το αφήνεις σε parking. Οι υπόλοιποι δηλαδή που ψάχνουν 2 ώρες για parking είναι οι βλάκες κι ο τυπάκος ο έξυπνος. Εμ δε πάει έτσι.
Tsakonas Νοέμβριος 30, 2011 #6620 Νοέμβριος 30, 2011 Αν σκεφτει κανεις τα λεφτα που εισπραττει αμεσα η εμμεσα το ελληνικο κρατος απο τα αυτοκινητα,θα επρεπε κανεις να πει κ ευχαριστω στον αυθαδη αουντακια.-Τελη ταξινομησης-Τελη κυκλοφοριας-Εκτακτες εισφορες-ΦΠΑ-Κλησεις (μην ακουσω καμμια @κια για το δεν υπαρχει κρατος,εχω δει κληση για παρανομη σταθμευση στο κολωνακι με ωρα βεβαιωσης 1μιση τα μεσανυχτα)-Φοροι βενζινης-Τεκμηρια-Τζιρος ασφαλιστικων
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.