z3et Δεκέμβριος 7, 2011 #6581 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2011 εχουμε πει για ολους,αγγελιες εκτος φορουμ αγγελιων και ασχετες με πισια ΓΙΟΚ.Οπως ισχυει για τον καθε ασχετο που γραφτηκε χθες ισχυει και για σενα,και για μενα,και για τον σωτηρακη.Ωραια,το κανε ο περφορμερ.Επειδη ομως παρεχω την δουλεια μου δωρεαν και με μεγαλη ευχαριστηση και περηφανια στον λαμπη,δεν μπορω 24/7 να τσεκαρω τα ποστς.Δεν μου τοκανε ρεπορτ καποιος και δεν το παρατηρησα.Τι προσπαθεις δηλαδη,να εξασφαλισεις ισοτητα στην παραβαση?Ακριβως κατω απο το ποστ του περφομερ, ποσταρατε 3ς mods (ή δυο, δεν θυμαμαι αν ο qbiefox ηταν τοτε). Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Δεκέμβριος 7, 2011 #6582 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2011 εχουμε πει για ολους,αγγελιες εκτος φορουμ αγγελιων και ασχετες με πισια ΓΙΟΚ.Οπως ισχυει για τον καθε ασχετο που γραφτηκε χθες ισχυει και για σενα,και για μενα,και για τον σωτηρακη.Ωραια,το κανε ο περφορμερ.Επειδη ομως παρεχω την δουλεια μου δωρεαν ( και με μεγαλη ευχαριστηση και περηφανια) στον λαμπη,δεν μπορω 24/7 να τσεκαρω τα ποστς.Δεν μου τοκανε ρεπορτ καποιος και δεν το παρατηρησα.Τι προσπαθεις δηλαδη,να εξασφαλισεις ισοτητα στην παραβαση?Τσάκωνά μου, 5 ποστ πιο κάτω είχες ποστάρει, σίγουρα το είχες προσέξει το ποστ του.Anyway, όπως βλέπεις λάθη κάνουμε όλοι, αλλά τουλάχιστον μην το συνεχίζεις, αφού βλέπεις ότι δεν πρόκειται να ασχοληθώ άλλο.Άλλος στη θέση μου θα το έκανε, αλλά να μου λείπουν τα δράματα.Move on. Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Δεκέμβριος 7, 2011 #6583 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2011 έχω βύσματα στο λάμπη και δε το ήξερα:dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Δεκέμβριος 7, 2011 #6584 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2011 Μπουζόκλειδο check. Μπουζί check. Χρειάζεται τπτ άλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δεκέμβριος 7, 2011 #6585 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2011 ρεύμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iraklis Δεκέμβριος 7, 2011 #6586 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2011 βενζινη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Δεκέμβριος 8, 2011 #6587 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2011 Τσάκωνά μου, 5 ποστ πιο κάτω είχες ποστάρει, σίγουρα το είχες προσέξει το ποστ του.Anyway, όπως βλέπεις λάθη κάνουμε όλοι, αλλά τουλάχιστον μην το συνεχίζεις, αφού βλέπεις ότι δεν πρόκειται να ασχοληθώ άλλο.Άλλος στη θέση μου θα το έκανε, αλλά να μου λείπουν τα δράματα.Move on.Χαιρομαι που απεκτησα τοση σημασια για σενα και βλεπεις που ποσταρω.Φυσικα και θα το συνεχισω ομως,γιατι την αγγελια σου μπορουσα μια χαρα να την σβησω εξ αρχης,οπως και με ολες τις αλλες που μπαινουν σε ακυρα μερη,και αντ αυτου εκανα απλα ενα χαριτωμενο ποστ με τον Νεφιλιμ.Και φυσικα αυτο που καταλαβες εσυ απο αυτο το ποστ,ηταν οτι πρεπει να σβησεις την περαιτερω περιγραφη και να αφησεις το λινκ σαν να μην τρεχει τιποτα.Α!Και να μου ζητησεις και τα ρεστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Δεκέμβριος 8, 2011 #6588 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2011 να ρωτησω κατι...διαφορικο/αξονα γινεται να βαλεις σ'ενα αμαξι μπροσθιοκινητο πατεντα ; για 4κινηση Αν είναι Audi ή κάποιο άλλο που έβγαινε το ίδιο σασί και σε 4κίνητη έκδοση, ναι γίνεται. Μπουζόκλειδο check.Μπουζί check. Χρειάζεται τπτ άλλο? Αυτοκίνητο, κινητήρας και προαιρετικά ροπόκλειδο, μη τα καργάρεις στο σφίξιμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Δεκέμβριος 8, 2011 #6589 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2011 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=6zSvpF8wmME]Sexy CTS-V Coupe - part 2 - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Δεκέμβριος 8, 2011 #6590 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2011 Από πότε μπαίνει η ζώνη κάτω από τους αερόσακους; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Δεκέμβριος 8, 2011 #6591 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2011 απο τοτε που εγιναν μοδα τετοιου ειδους βιντεακια.. (oχι οτι ενοχλουμαι κιολας) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Δεκέμβριος 8, 2011 #6592 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2011 Αν δεν την έκανε στην άκρη θα γεμίζαμε σιλικόνες σε κανα φρενάρισμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Δεκέμβριος 8, 2011 #6593 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2011 Υπέροχα - θεσπέσια - καταπληκτικά @ Ζήτω . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iraklis Δεκέμβριος 8, 2011 #6594 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2011 Αν είναι Audi ή κάποιο άλλο που έβγαινε το ίδιο σασί και σε 4κίνητη έκδοση, ναι γίνεται.Αυτοκίνητο, κινητήρας και προαιρετικά ροπόκλειδο, μη τα καργάρεις στο σφίξιμο. σε mitsubishi lancer invite 1.6 μπαινει ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Δεκέμβριος 8, 2011 #6595 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2011 Βλέπω ότι βγαίνει σε 4κίνητο, το 1800cc. Οπότε ναι. Αλλά πάμε στη 2η ερώτηση. Το κιβώτιο του τετρακίνητου 1800 μπαίνει στο 1600; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iraklis Δεκέμβριος 8, 2011 #6596 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2011 Βλέπω ότι βγαίνει σε 4κίνητο, το 1800cc. Οπότε ναι. Αλλά πάμε στη 2η ερώτηση. Το κιβώτιο του τετρακίνητου 1800 μπαίνει στο 1600;δεν ξερω 5 ταχυτητες πρεπει να εχει το 1.8 αρα μαλλον λογικα θα μπαινει Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Δεκέμβριος 8, 2011 #6597 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2011 Στολή Star Wars για μοτοσυκλετιστές - ANTIKEIMENA | oneman.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Δεκέμβριος 8, 2011 #6598 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2011 δεν ξερω 5 ταχυτητες πρεπει να εχει το 1.8 αρα μαλλον λογικα θα μπαινειΔεν είναι κριτήριο αυτό. Πρέπει να είναι ίδιο το μπλοκ σε εκείνο το σημείο ώστε να κουμπώνει πάνω το άλλο κιβώτιο. Πιθανών το 1600 με το 1800 να έχουν ίδιο κινητήτρα με μικροαλλαγές και έτσι να μπαίνει. Και πόσο λες να σου κοστίσει το όλο εγχείρημα;300 το κιβώτιο, 100 ο άξονας μετάδοσης κίνησης, 500 ο άξονας των τροχών, 150 τα ημιαξόνια 300 περαστικά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iraklis Δεκέμβριος 8, 2011 #6599 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2011 Δεν είναι κριτήριο αυτό. Πρέπει να είναι ίδιο το μπλοκ σε εκείνο το σημείο ώστε να κουμπώνει πάνω το άλλο κιβώτιο. Πιθανών το 1600 με το 1800 να έχουν ίδιο κινητήτρα με μικροαλλαγές και έτσι να μπαίνει. Και πόσο λες να σου κοστίσει το όλο εγχείρημα; 300 το κιβώτιο, 100 ο άξονας μετάδοσης κίνησης, 500 ο άξονας των τροχών, 150 τα ημιαξόνια 300 περαστικά; wow δεν το ηξερα οτι θελει πολυ πραγμα για μια 4κινηση εγω ειχα ακουσει απο αλλους οτι μπαινει διαφορικο και δεν χρειαζεται τιποτα αλλο παντως ευχαριστω πολυ για την ενημερωση γενικα τρελενομαι οταν ακουω αμαξια 4κινητα τζαπονια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Δεκέμβριος 8, 2011 #6600 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2011 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=n_R0NE1XwKw&feature=g-vrec]Rich idiot can't drive his own lambo - YouTube[/ame]θεικοτατο σχολιο απο κατω...yeah i'd rather be an idiot in a lambo than a genius in a civic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts