vic Νοέμβριος 30, 2011 #6541 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2011 WANTPorsche 356 2.0 - €POA - Used Cars on Carzone.ie - New & Used Cars in IrelandΑν δεν κάνω λάθος αυτά τα αυτοκίνητα κατασκευάζονται από μία εταιρεία στη Νάουσσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Νοέμβριος 30, 2011 #6542 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2011 Αν δεν κάνω λάθος αυτά τα αυτοκίνητα κατασκευάζονται από μία εταιρεία στη Νάουσσα. Κατερινη ομως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Servo1980 Νοέμβριος 30, 2011 #6543 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2011 ξέρω τι θες να ακούσεις τόσες μέρες εδώ μέσα.....οτι είσαι περίπτωση....οτι ανήκεις σε ανώτερο θεό από τους υπόλοιπους.μας το παίζεις παντογνώστης...σε βαρέθηκα.ignore list.:bye:Μονο μπλα μπλα μπλα μπλα ειδα..........Τουλαχιστον λετε οσα λετε μερικοι, πειτε και κατι που να στεκει ρε γαμωτο.....Δλδ αν ελεγα πως Εγω ειμαι τελειος στην συμπεριφορα μου στον δρομο τι θα ελεγες, οτι ειμαι Θεος ?Ε ρε τρελα που πουλανε μερικοι........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Νοέμβριος 30, 2011 #6544 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2011 Ενδιαφέρουσα προσπάθεια,κακό το timingReplicar Hellas - Καλωσήρθατε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Νοέμβριος 30, 2011 #6545 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2011 Ενδιαφέρουσα προσπάθεια,κακό το timingReplicar Hellas - Καλωσήρθατε!Πανε αρκετα καλα τα αυτοκινητα στη Ευρωπη τα πουλανε,ειναι αρκετα χρονια αυτη η εταιρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Δεκέμβριος 1, 2011 #6546 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2011 Πανε αρκετα καλα τα αυτοκινητα στη Ευρωπη τα πουλανε,ειναι αρκετα χρονια αυτη η εταιρια.Μου φαίνεται περίεργο όμως που τα πουλάνε μόνο Ευρώπη και όχι και Ελλάδα. Σε μια συνεντευξη του ιδιοκτήτη το είχα δει οτι τα αυτοκίνητα τους προορίζονται για την Ευρώπη.. Περίεργο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Δεκέμβριος 1, 2011 #6547 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2011 Μου φαίνεται περίεργο όμως που τα πουλάνε μόνο Ευρώπη και όχι και Ελλάδα. Σε μια συνεντευξη του ιδιοκτήτη το είχα δει οτι τα αυτοκίνητα τους προορίζονται για την Ευρώπη.. Περίεργο...Αν πας στο Υπουργειο Μεταφορων και πεις "oh hai πως μπορω να βγαλω αδεια κυκλοφοριας για αυτοκινητο που εχω κατασκευασει εγω?" θα αρχισεις να καταλαβαινεις τι και πως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Servo1980 Δεκέμβριος 1, 2011 #6548 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2011 Porche ? Ελεος....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Δεκέμβριος 4, 2011 #6549 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2011 Test driving toyota 86@fuji speedway oct 2011 - YouTube! [ame] [/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Δεκέμβριος 4, 2011 #6550 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2011 (edited) Το καλοκαίρι κάναμε αρκετές βόλτες με ένα Lexus Hybrid 450h , και το μοναδικό πράγμα που με χάλασε ήταν αυτό το κλασσικό 80's φηφιακό ρολόι στην κονσόλα. Μα καλά πόσο stock έχουνε τρομάρα τους? Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 4, 2011 από Lakisss Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Δεκέμβριος 4, 2011 #6551 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2011 OBD-2 θυρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Δεκέμβριος 4, 2011 #6552 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2011 εμενα παντως το design του μου αρεσει. και ας εχει και το ρολογακι. θυμιζει κατι απο τα παλια, και εχει λιτο και ομορφο σχεδιασμο. στο ελλαντα, βεβαια, δεν πιστευω να δουμε πολλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Δεκέμβριος 4, 2011 #6553 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2011 Ναι, το ρολογάκι αυτό κι εμένα με χαλάει, αλλά στο Yaris. Αν είχα το GT86, σκασίλα μου Το κάλυμμα στο δεύτερο βέλος είναι μάλλον αναμονή για USB θύρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Δεκέμβριος 4, 2011 #6554 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2011 Το καλοκαίρι κάναμε αρκετές βόλτες με ένα Lexus Hybrid 450h , και το μοναδικό πράγμα που με χάλασε ήταν αυτό το κλασσικό 80's φηφιακό ρολόι στην κονσόλα.Μα καλά πόσο stock έχουνε τρομάρα τους? Έλα μωρέ, αν δεν σου αρέσει παίρνεις ένα αυτοκόλλητο Patty, το κολλάς επάνω και το καλύπτεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Servo1980 Δεκέμβριος 4, 2011 #6555 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2011 Ναι, το ρολογάκι αυτό κι εμένα με χαλάει, αλλά στο Yaris.Αν είχα το GT86, σκασίλα μου Το κάλυμμα στο δεύτερο βέλος είναι μάλλον αναμονή για USB θύρα. Αν θυμαμαι καλα το GT 86 δεν εχει τετοιο ρολογακι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Δεκέμβριος 4, 2011 #6556 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2011 (edited) Mega supercar crash in Japan video » Autojunk.nl (66468)Edit:Lamborghini vs Nissan GT-R , 1500whp vs 1100whp. Ποιός κερδίζει?...δείτε το και βγάλτε συμπεράσματα.[ame]http://www.youtube.com/watch?v=K-eDRFOv_GA&feature=channel_video_title[/ame] Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 4, 2011 από Lakisss Link to comment Share on other sites More sharing options...
shattered Δεκέμβριος 4, 2011 #6557 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2011 Mega supercar crash in Japan video » Autojunk.nl (66468)πάω στοίχημα ότι ή το prius τα ξεκίνησε όλαή ήταν στην λάθος στιγμή στο λάθος μέρος (ιαπωνικά δεν ξέρω)..πάντως τα "supercars" αντοχή κινέζου έχουν(βέβαια δεν ξέρουμε με πόσα καρφώθηκαν αλλά.....) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Δεκέμβριος 4, 2011 #6558 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2011 Video: Ατύχημα 14 supercars στην Ιαπωνία - AutoBlog.grΤο χάος που θα δεις στο video ξεκίνησε όταν ένας οδηγός μιας Ferrari έχασε τον έλεγχο του supercar του και παρέσυρε ακόμη 7 Ferrari (F355, F430, F430 Scuderia, F360, F512), 1 Lamborghini Countach, 3 Mercedes, 1 Nissan Skyline και ένα Toyota Prius. Τα αυτοκίνητα κινούνταν από την Kyushu προς την Χιροσίμα και ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Ο δρόμος έκλεισε για 6 ώρες μέχρι τα συνεργεία καθαρισμού να απομακρύνουν τα συντρίμμια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 5, 2011 #6559 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2011 ...πάντως τα "supercars" αντοχή κινέζου έχουν(βέβαια δεν ξέρουμε με πόσα καρφώθηκαν αλλά.....)Μάλλον δεν διάβασες όλο το άρθρο... Καρφώθηκαν με πολλά και δεν έπαθε κανείς τίποτα. Αυτός είναι ο σκοπός της σχεδίασης, να προστατέψει τον οδηγό, όχι το αμάξι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shattered Δεκέμβριος 5, 2011 #6560 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2011 Μάλλον δεν διάβασες όλο το άρθρο... Καρφώθηκαν με πολλά και δεν έπαθε κανείς τίποτα. Αυτός είναι ο σκοπός της σχεδίασης, να προστατέψει τον οδηγό, όχι το αμάξι.σόρρυ δεν είχα δει την ελληνική μετάφραση με τα extra infoόσο για το vid του Lakisss...I don't know πιθανά να μην είναι καν στους ίππους που λένε...αλά το να κάνεις κόντρα σε αυτοκινητόδρομο με δήθεν 1100 και 1500 άλογα....epic and dangerous failτώρα για την αξιοπιστία....εκεί που είναι η μηχανή στην lambo αν δεν έχει και δύο τρύπες φ500 για αερισμό και ψύξη...λογικό είναι να σπάσει....όχι πως την δικαιολογώ αλλά just sayin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts