Jump to content



Official Cars, Motors, βελτίωση, τρακαρίσματα και οδήγηση Thread (MotorLab)


LevelOne

Recommended Posts

Το πάρκινγκ στις μέρες μας είναι μεγάλο βάσανο. Πολλές φορές μέσα στην “απελπισία” μας αφήνουμε το αυτοκίνητο όπου βρούμε. Κυριολεκτικά!

Δεν σκεφτόμαστε όμως ότι ίσως να εμποδίζουμε την κυκλοφορία. Πόσες φορές δεν σας έχουν κλείσει και δεν μπορείτε να βγείτε; Πόσες φορές σας έχει τύχει να είστε στο λεωφορείο και να σταματάει γιατί δεν μπορεί να περάσει από δρόμο που είναι διπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα;

Σε αυτή την περίπτωση οι κάτοικοι της πλατείας Εξαρχείων βρήκαν μία πρωτότυπη και άμεση λύση για να διευκολύνουν την κυκλοφορία. Αναποδογύρισαν το αυτοκίνητο που έκλεινε το δρόμο!

Βέβαια δεν ξέρουμε πως αντέδρασε ο ιδιοκτήτης του οχήματος όταν το είδε σε αυτή την θέση, σίγουρα όμως οι υπόλοιποι οδηγοί ήταν πολύ ευχαριστημένοι που κατάφεραν να “ξεκολλήσουν” από το σημείο!

[ATTACH]46975[/ATTACH]

πηγή newsit

Αν ενδιαφέρει κανέναν η γνώμη μου θεωρώ ότι πολύ καλά του έκαναν... :magic:

σεβαστή η γνώμη σου αλλά για πες μου, έχεις δικό σου αυτοκίνητο ; πώς θα σου φαινόταν αν σου έκαναν εσένα κάτι τετοιο;

Γιατί το να κάνεις μια ζημιά στη περιουσία του άλλου ειναι πολύ εύκολο. Την περίπτωση να καλέσουν αστυνομία/γερανό δεν την σκέφτηκαν τα γατόνια ε;

Σε καμια περίπτωση δεν δικαιολογώ τον/την οδηγό, απλά καλό είναι να υπάρχει και λίγη λογική.

Link to comment
Share on other sites

αμάξι λίγο πολύ όλοι έχουμε είχαμε.....

και όλοι τα προσέχουμε και άμα συμβεί κάτι στο αμάξι για τους περισσότερους είναι σαν να μας ''σκότωσαν'' τη μάνα

αλλά δε μπορείς να μην περιμένεις την τιμωρία όταν είσαι μονίμως εριστικός και θρασύς στο τρόπο που κινείσαι με αυτό.

και για να γίνω πιο συγκεκριμένος.....επειδή στο δρόμο που έγινε το περιστατικό δούλευα χρόνια.......δε μπορείτε να φανταστείτε πόσες φορές είχε κολλήσει το λεωφορείο για πάνω απο μισή ώρα μέχρι να βρεθεί ο υπαίτιος ή μέχρι να έρθει ο γερανος.....

και το πρόβλημα στο συγκεκριμενο δρόμο είναι οτι αποτελεί τη μοναδική κάθοδο για την Πατησίων για άλλους 2 αντίθετα παράλληλους και άλλα 4κάθετα στενά.σταματώντας λοιπόν η κίνηση στη Στουρνάρη μπλοκάρουν όλοι οι γύρω δρόμοι. Ζαίμη, Σόλωνος κλπ.

πλέον οι μάντρες τις αστυνομίας δεν έχουν άλλο χώρο......και εφόσον δεν ήρθε στο μισάωρο ο γερανός ή ο ασυνείδητος και προκλητικός οδηγός έπρεπε να δωθεί λύση.

να είστε σίγουροι οτι θα δούμε πολλά παρόμοια περιστατικά.

η χώρα διαλύεται και ο κόσμος θα αναλάβει δράση για να αποδίδει δικαιοσύνη και λύση στα προβλήματα που του σκίζουν την καθημερινότητα.

δεν είναι δυνατόν δηλαδή να κινδυνεύουν να μείνουν στο δρόμο 50εργαζόμενοι που μετακινούνται με λεωφορείο αν αργήσουν να πάνε στο γραφείο τους εξαιτίας του λεγάμενου.

πλέον διακυβεύεται η επιβίωση του καθένα μας. θα κάτσουμε να σκεφτούμε ώρα αν θα παραδειγματίσουμε κάποιον θρασύ που μας δυσκολεύει ακόμα περισσότερο τη ζωή?

στην άκρη λοιπόν......θα παραμερίσουμε αυτόν, το αμάξι του και όποιο πρόβλημα δημιουργεί για το γενικό καλό.

και να είστε σίγουροι οτι επειδή η είδηση είναι πραγματικά μοναδική και θα διαδωθεί αρκετά μέσω του ίντερνετ ας περάσει όποιος θέλει καμιά βόλτα από Στουρνάρη από αύριο να δούμε αν θα τολμήσει κανείς να διπλοπαρκάρει.

με ένα σμπάρο.....πολλά τρυγόνια.:)

Link to comment
Share on other sites

σεβαστή η γνώμη σου αλλά για πες μου, έχεις δικό σου αυτοκίνητο ; πώς θα σου φαινόταν αν σου έκαναν εσένα κάτι τετοιο;

Γιατί το να κάνεις μια ζημιά στη περιουσία του άλλου ειναι πολύ εύκολο. Την περίπτωση να καλέσουν αστυνομία/γερανό δεν την σκέφτηκαν τα γατόνια ε;

Σε καμια περίπτωση δεν δικαιολογώ τον/την οδηγό, απλά καλό είναι να υπάρχει και λίγη λογική.

Άμα ήμουν τόσο γαϊδούρι και σταμάταγα εκεί, καλά να μου κάνουν. Ρε μπουρλότο λέμε ρε.

Link to comment
Share on other sites

haya δεν έχεις δίκιο. Έχω βρεθεί σε φάση στο ίδιο σημείο με 2πλοπαρκαρισμένο και δε χωρούσε το λεωφορείο. Επί 20 λεπτά κόρναρε και ο κόσμος είχε αγανακτήσει. Για σκέψου να ήσουν μέσα στο λεωφορείο (πχ να πας στη σχολή σου να γράψεις μάθημα). Δε θα σου γύριζε το μάτι;

Link to comment
Share on other sites

καλά ντάξει...ο μόνος λόγο που τα λέτε τώρα όλα αυτα έτσι ωραία είναι γιατί 100 ξυλιές σε ξένο απαυτό δεν πονάνε καθόλου :)

αν είχα λίγο τσίπα πανω μου μετά τις ξυλιές θα έλεγα και ευχαριστώ.

αλλά μάλλον δε τις ''έφαγε'' όταν έπρεπε για να γίνει ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Link to comment
Share on other sites

Ναι γιατί εκεί που πάει και το αφήνει πάνω στη στροφή, είναι αναίσθητος. Οδοστρωτήρας....

(το ξέσκισα το συντακτικό, ε;;;))

Έγινε επεξεργασία από PetrosD
Link to comment
Share on other sites

Το ίδιο έπρεπε να κάνουν και σε καθένα που παρκάρει πάνω σε διαβάσεις, σε γωνίες, σε ράμπες για τους ανάπηρους κτλ κτλ.

Ένας από τους λόγους που γουστάρω το Δουβλίνο είναι κι αυτός. Οι θέσεις για parking στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι σχεδιασμένες. Όπου δεν επιτρέπεται υπάρχουν διπλές κίτρινες γραμμές. Τόλμα να παρκάρεις αλλού και σε χρόνο dt έχουν έρθει και σου έχουν κλειδώσει τις ρόδες. Και πληρώνεις μια εκατοσταρού και περιμένεις να ρθουν να σε ξεκλειδώσουν για να φύγεις. Γίνεσαι άνθρωπος ή όχι;

Link to comment
Share on other sites

αν είχα λίγο τσίπα πανω μου μετά τις ξυλιές θα έλεγα και ευχαριστώ.

αλλά μάλλον δε τις ''έφαγε'' όταν έπρεπε για να γίνει ΑΝΘΡΩΠΟΣ

μη χεσω βραδιατικα.....την ανθρωπια σας...

Κατανοω την οργη κλπ..αλλα βγαλε την τιμημενη την λεξη

Link to comment
Share on other sites

Τέτοια ζημιά και λίγο είναι. Κλήσεις και πινακίδες ειναι άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε. Ο ξύπνιος ο Έλληνας που έχει μέσο την αδελφή, της ξαδέρφης, της 4ης καμαριέρας του υπουργού θα βρεί την άκρη του να πάρει πίσω τις πινακίδες και να σβήσει την κλήση.... Εκεί φτάσαμε... Για τόλμα έξω να παρκάρεις έτσι....

Link to comment
Share on other sites

Καταλαβαίνω την οργή σας για την περίπτωση, μιας και είναι πραγματικά εκνευριστικό το διπλοπαρκάρισμα, αλλά δεν έχουμε δικαίωμα να προκαλούμε φθορά στην περιουσία του άλλου.

Αν ο κάτοχος του αυτοκινήτου εκείνη την ώρα ερχόταν και έβλεπε αυτούς που το τούμπαραν, θα μπορούσε πολύ απλά να τους τρέχει για να αποζημιωθεί για τη ζημιά ή ακόμα πιο εύκολα να τους στείλει στο νοσοκομείο.

Θεωρώ ότι η proper λύση σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ο γερανός και ένα πρόστιμο για παρακώλυση συγκοινωνιών ή κάτι τέτοιο.

Και αν ο γερανός καθυστερεί να έρθει ή είναι εύκολο να γλιτώσεις το πρόστιμο, το λάθος βρίσκεται στην αρμόδια αρχή.

Link to comment
Share on other sites

Τα παιδια που μενουν στο εξωτερικο ας μας πουν αν εξω υπαρχουν προβληματα που εχουμε εδω.

2πλοπαρκαρισμενα, σταθμευμενα αυτοκινητα σε γονιες (που τρεμει η ψυχη σου να βγεις απο το στενο γιατι δεν βλεπεις Χριστο.) Παρκαρισμενα σε πεζοδρομια που ενας απλος περιπατος στη γειτονια σε κανει να αισθανεσαι ραμπο η πρεπει να ξερεις παρκουρ για να περασεις ανετα.

Υπαρχουν ολα αυτα ? Εδω γιατι τα εχουμε ? γιατι πολυ απλα ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Δεν υπαρχει ελεγχος δεν υπαρχει πανω απ'ολα ΣΕΒΑΣΜΟΣ σε αλλους.

Εγω τι φταιω να ειμαι πισω απο το λεοφορειο που εχε κολλησει και να ακουσω τη γραμματεα να γκρινιαζει που αργησα ? Και καλα αυτο παει στο διαολο.

Αν ειχατε μεσα στο αμαξι το παιδακι και τρεχατε σε γιατρο και ειχατε κολλησει πισω απο ενα τρολλει σε στενακι ? Δεν θα βγαινατε να το γυρισετε τουμπα ? ΕΥΚΟΛΑ!

Πολυ καλα του εκαναν, παει τωρα με το αυδι στα εξαρχεια με το σκεπτικο ο δρομος δικος μου οτι θελω τον κανω? και στα @@ μου υπολοιποι ? εεεεεεμμμμμ για ξανα σκεφτειτε το...

Αν ημουν στη θεση του θα εσκυβα το κεφαλι και θα εφευγα τσακ μπαμ μη με παρουν και με τις πετρες.

Μακαρι να υπηρχαν περισσοτερα τετοια περιστατικα ΜΠΑΣ και δουμε ασπρη μερα στους δρομους.

Link to comment
Share on other sites

είναι εξοργιστικό να μου κόβουν το μισθό και να καταδικάζουν το μέλλον μου και το μέλλον 2 ακόμα γενεών, αλλά αν έβρισκα μπροστά μου έναν από τους 300 της βουλής με το αυτοκίνητό του απροστάτευτο από ματατζήδες και λοιπές ντουλάπες θα τον άφηνα να περάσει τον καυμένο.....

ανησυχώ όταν διαβάζω τέτοιες απόψεις.......και το πόσο άβουλους σας έχουν κάνει......μάλλον δεν έχετε συνειδητοποιήσει στο ελάχιστο οτι βρισκόμαστε σε κατάσταση πολιορκίας και οτι πρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας.....

εδώ σου ξεπουλάνε τη χώρα και ετοιμάζονται ή να σε πετάξουν στο δρόμο ή να σε στείλουν στο τρελάδικο και μου λέτε να περιμένουμε το γερανό?

εδώ πριν 10χρόνια που όλα ήταν καλύτερα (σε σχέση με σήμερα) και ο γερανός αργούσε πάντα και 9 στις 10 φορές η ατιμωρησία λόγω κουνιάδου αστυνομικού πήγαινε σύννεφο.

και επιμένετε να σκεφτόμαστε ρομαντικά?

φωτιά και τσεκούρι σε όλους! εφόσον το σύστημα απονομής δικαιοσύνης δε δουλεύει κάπως πρέπει να αποδωθεί η ρημάδα.

:triniti:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.