Jump to content



Official Cars, Motors, βελτίωση, τρακαρίσματα και οδήγηση Thread (MotorLab)


LevelOne

Recommended Posts

Αύριο-μεθαύριο έχει δουλίτσες στο μχ5.

Θα βάλω την μπροστινή πινακίδα στην αριστερή μεριά του προφυλακτήρα έτσι για αλλαγή. (άλλωστε νομίζω θα του πηγαίνει περισσότερο)

Θα βάλω το heat shield γύρω απο το τούρμπο για να μειωθεί λίγο η θερμοκρασία στα γύρω εξαρτήματα. Είχα προσπαθήσει και παλαιότερα να το βάλω, αλλά έβρισκε στους σωλήνες που κυκλοφορούν νερό για το καλοριφέρ και το ανέβαλλα συνέχεια.

Τέλος θα μεταφέρω τον αφτερμάρκετ εγκέφαλο από το ντουλαπάκι που τον είχα βάλει, στην ορίτζιναλ θέση κάτω από τα πόδια του συνοδηγού αφού δημιουργήσω κάποιο τρόπο στήριξης και λίγο καλύτερου εξαερισμού.:p

θα ανεβάσω και καμία pic απο το εγχείρημα οταν τελείωσει

(btw όταν κάνεις τέτοιες δουλίτσες με κανα φιλαράκι, βγαίνει καλύτερα απο καφεδάκι δίπλα στην θάλασσα:p:p)

Link to comment
Share on other sites

ειναι ενα καταστημα με ναυτιλιακα ειδη.. λεγετε dimare... εκει εχει 100000%... εχουμε παρει και εμεις :) (αθηνα ειναι, αν θες οδο πες μου για να ρωτησω.. εγω δεν την θυμαμαι)

αν μπορείς κάνει την παλικαριά και ρώτα :)

Link to comment
Share on other sites

Μάλλον κατάλαβα τι εννοείς πιο σταθερό ΑΝ7 Overclocker, στο απλό βέλκρο τρεμοπαίζει αρκετά ότι στερεώσεις σε ένα μόνο σημείο (πχ ένα οργανάκι στο ταμπλό). Αν αυτό το πλαστικό βέλκρο το σταματάει αυτό, καλή φάση.

Τον εγκέφαλο στο ντουλαπάκι του μχ5, με απλό βέλκρο το έχω στερεώσει στην απο μέσα μεριά κανονικά..σαν να ήταν ένα τυχαίο αντικέιμενο στο ντουλαπάκι.:p

Link to comment
Share on other sites

Τώρα που είπες θερμομόνωση στην τουρμπίνα θυμήθηκα να ρωτήσω. Με τί υλικό πρέπει να τυλίξω τις πολλαπλές εξαγωγής για να ΜΗ ζεσταίνουν όλα τα υπόλοιπα κάτω από το καπό; Νομίζω κάτι που τις τυλίγεις αλλά δεν ξέρω περισσότερα.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.