ΝTG Νοέμβριος 16, 2011 #6361 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2011 (edited) ετσι πρεπει να γινει το διπλωμα για μηχανακια edit [ame] [/ame] Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 16, 2011 από ΝTG Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Νοέμβριος 16, 2011 #6362 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2011 ^Τί εφφετζής! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Νοέμβριος 16, 2011 #6363 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2011 πολύ ωραίο video (φωτογραφικά/σκηνοθετικά) και τα δύο ...[MENTION=699]ΝTG[/MENTION] μου θύμισαν Ταμβάκη τα μηχανάκια αυτά ): Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Νοέμβριος 16, 2011 #6364 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2011 αν ψαξω στο χαμο εδω περα ...καπου πρεπει να το εχω φωτο...(θα το επιχειρησω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Νοέμβριος 17, 2011 #6365 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2011 Proper [ame=http://www.youtube.com/watch?v=2tuc2oROPvE]boris chambon show motard - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
dohc161416003179 Νοέμβριος 17, 2011 #6366 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2011 Το νέο μου απόκτημα, εργοστασιακός λεβιές της φορντ με φωτιζόμενες ενδείξεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Νοέμβριος 19, 2011 #6367 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2011 Σημερα ειδα στο ονειρο μου οτι ήμουν με το αυτοκίνητο και δεν πιάνανε τα φρένα και τράκαρα.... Μολις με πηρε τηλέφωνό η μάνα μου και μου ειπε πως τρεχαν "λαδια" απο το δοχείο των υγρών των φρένων. OMFG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Νοέμβριος 19, 2011 #6368 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2011 Σημερα ειδα στο ονειρο μου οτι ήμουν με το αυτοκίνητο και δεν πιάνανε τα φρένα και τράκαρα....Μολις με πηρε τηλέφωνό η μάνα μου και μου ειπε πως τρεχαν "λαδια" απο το δοχείο των υγρών των φρένων. OMFG Φανταζομαι αφοδευτηκαν τουβλα και ολα τα σχετικα.....φρικη! btw ηξερε η ιδια οτι ηταν των φρενων ή της το ειπε αλλος? επισης για πες μηπως συγκρατησες και τπτ αριθμους απο το ονειρο αυτο? καμια πινακιδα αυτου που τρακαρες ισως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Νοέμβριος 19, 2011 #6369 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2011 Επισης θυμασαι αν ηταν και καμια καλη κοπελιτσα μεσα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Νοέμβριος 19, 2011 #6370 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2011 (edited) ΘΕΑ!!! [ame=http://www.youtube.com/watch?v=cpi2IAec9Ho&feature=player_embedded]FIAT 500 Abarth -- Seduction - YouTube[/ame] edit: video model Romanian Catrinel Menghia Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 19, 2011 από Lakisss Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Νοέμβριος 19, 2011 #6371 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2011 το έχω αγοράσει ήδη λέμεεε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Νοέμβριος 19, 2011 #6372 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2011 χαθηκε να βγαλει ενα ρετρο-like design με το συγκεκριμενο κινητηρα (και σε καλυτερη μορφη δε με χαλαει) το χ19?? Αν καταφερει να το κρατησει χαμηλα σε τιμη (αλλα και σε βαρος ..οπως το παλιο) αναρπαστο θα γινει . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Νοέμβριος 20, 2011 #6373 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2011 χαθηκε να βγαλει ενα ρετρο-like design με το συγκεκριμενο κινητηρα (και σε καλυτερη μορφη δε με χαλαει) το χ19??Αν καταφερει να το κρατησει χαμηλα σε τιμη (αλλα και σε βαρος ..οπως το παλιο) αναρπαστο θα γινει . εχουν παιξει κατι σεναρια revival κατα καιρους... οπως αυτο πχ επισης ειχε παιξει και σαν πιθανη βαση κι μικρη alfalotus που ισως να καθοταν γαντι αλλα τελικα τα φυλανε για πιο μετα παρεα με καμια fulvia ισως και κανενα νεο barchetta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Νοέμβριος 21, 2011 #6374 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2011 Μεγαλη προσοχη με τις ασφαλιστικες μαγκες,παιζει τρελλη απατεωνια.Με βρηκε μια γουαναμπι γατα ασφαλιστικη πρακτορας και με πλευρισε να παρω ασφαλιση απο αυτην. Να μην τα πολυλογω,τα βρηκαμε στην τιμη,αισθανθηκα τα ματια της να κανουν $$$ οταν ακουσε τι αξια ασφαλισης κλοπης θελω ,και αρχιζουν τα ωραια.. Της βαζω τα ευρα Παρασκευη να φυγω για 3ημερο,μου στελνει αντι για προσωρινο σημα μιση φωτοτυπια της αιτησης ασφαλισης ,με την υπογραφη της πανω στην ασφαλιστεα αξια,που κατα τυχη ηταν 5.000 ευρα κατω απο την συμφωνηθεισα.Της λεω στειλε ολοκληρη την φωτοτυπια,"μα-μου τι την θελεις" ,την στελνει και εγραφε πανω μεγαλυτερα ασφαλιστρα,και κατω κατω "το παρον δεν αποδεικνυει την συναψη συμβασης ασφαλισης,αποδεικνυεται μονον απο το ασφαλιστηριο συμβολαιο".Τα παιρνω ασχημα,την παιρνω τηλ της λεω "ιζολ΄,πως θα βγω στην εθνικη αφου αυτο δεν αποδεικνυει ασφαλιση" .Επιμενει αυτη,οχι δεν θαχεις προβλημα,ε ξυπνησε ο τσακωνας μεσα μου και της αραδιασα το πδ 298/1986 που λεει πως πρεπει ναναι το ασφαλιστηριο σημα.Υποψιν,το να κυκλοφορεις με ανασφαλιστο οχημα εχει φυλακη.Εν τω μεταξυ δεν δηλωσε καν οτι ο ροκκος ειναι ΤΟΥΡΜΠΟ (κ@υλωνω να το γραφω με κεφαλαια),ενω η ασφαλιστικη απαιτει να το δηλωνεις-αν δηλαδη γινοταν η στραβη ,θα παιζαμε παε εδεσσαικος με την εταιρια.Δεν πηρα τελικα τον ροκκο για το 3ημερο ,και της εστειλα μια επιστολη πουχε πιο πολλα αρθρα νομων απο ο,τι τονους.Πχ αυτο και κανα 2 αλλα,και σημερα ξαφνικα αλλαξε το υφος της.Φυσικα ζητησα ακυρωση του συμβολαιου.. Ρεζουμε:Και στις συμβασεις ασφαλισεως εχουμε το δικαιωμα ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ εντος 14 ημερων,αν η συμβαση αυτη συνηφθη με εμαιλ-τηλεφωνο- νομος 2251/1994.Προσεχτε τους απατεωνες...Αν σας κανουν μα μου,καταγγελια εδω http://www.bankofgreece.gr/Pages/el/Contactus/form.aspx?id1=11 και αφηστε τους να τρεχουν με προστιμα. ρε δεν γινεται,πρεπει να μεχουνε σταμπαρει. Πηγα στον επομενο ασφαλιστικο πρακτορα,-oh hai να ο ροκκος ο ζουμπουρλουδικος,ποσα θες να μου τον ασφαλισεις? -Θελω Χ -Λιεκ προπερλε,στειλε μου συμβολαιο. ..περνανε 2 -3βδομαδες ,παιρνω τηλ "ιζολ που ειναι το συμβολαιο???"... αρχιζει να μου τα μασαει "εεε να μωρε,να δουμε ποσο θα κανει" ... Tsakonas :lol wut???Χ δεν μου ειπες στην αρχη?? Ασφαλιστρια :-ελα τωρα πως κανεις ετσι κλπ Tsakonas της στελνω χ3στηριο email με 285 διαφορετικες διαταξεις και το λινκ που προανεφερα) Σε χρονο dt χτυπα το τηλ,ήταν το bawss του πρακτορειου ασφαλισεων Bawss-ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙΣ??? Tsakonas-Λιεκ δεν απειλω,μουπατε τοσα στην αρχη,γιατι μου τα γυρισατε τωρα,δικαιωμα μου ειναι αμα θελω να μιλησω σε μια δημοσια αρχη Bawss-ΚΑΛΑ,ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΩ,ΑΛΛΙΩΣ ΑΜΑ ΗΘΕΛΑ Κ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟ ΤΡΑΒΗΞΩ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΓΑ ΓΩ ΤΩΡΑ.. Tsakonas-Τραβηξτε το...Εγω ζω απ'αυτο... Bawss-fuuuuu Tsak-Problem bawss??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 21, 2011 #6375 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2011 ρόκκος=πλούσιος άρα βουρ στο πατσά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Νοέμβριος 21, 2011 #6376 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2011 πάντως εγώ που ασφαλίστηκα στην Toyota που συνεργάζεται με Allianz, είχαν ένα πρόγραμμα που ήταν online με την Allianz, καταχώρησαν τα δεδομένα, έβγαλε τιμή, πήραν φωτογραφίες το αμάξι, μου έδωσαν προσωρινή ασφάλεια και σε 1 μήνα, πήγα και πλήρωσα ακριβώς όσα είχαμε συμφωνήσει. κοινώς, μήπως να ασχοληθείς με κανένα σοβαρό μαγαζί? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Νοέμβριος 21, 2011 #6377 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2011 Παρε τηλ να σου πω τι και πως. Εχει αρχισει και με εκνευριζει το θεμα με τις ασφαλειες σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Νοέμβριος 21, 2011 #6378 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2011 Παρε τηλ να σου πω τι και πως. Εχει αρχισει και με εκνευριζει το θεμα με τις ασφαλειες σου Ονειρευομαι απο τωρα την στιγμη που θα ακουσω σε αντιπροσωπεια την αττακα "ΟΛΑ ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ" Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Νοέμβριος 21, 2011 #6379 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2011 Γιατί, σου κάνει κάτι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Νοέμβριος 22, 2011 #6380 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2011 πάντως εγώ που ασφαλίστηκα στην Toyota που συνεργάζεται με Allianz, είχαν ένα πρόγραμμα που ήταν online με την Allianz, καταχώρησαν τα δεδομένα, έβγαλε τιμή, πήραν φωτογραφίες το αμάξι, μου έδωσαν προσωρινή ασφάλεια και σε 1 μήνα, πήγα και πλήρωσα ακριβώς όσα είχαμε συμφωνήσει. κοινώς, μήπως να ασχοληθείς με κανένα σοβαρό μαγαζί?πριν απο λιγο μου εστειλαν συμβολαιο με χιλιαδες συγγνωμες ,με τιμη 20κατι ευρω κατω απο την αρχικη τιμη Χ..:smoke::smoke:...Pwnage... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts