Jump to content

Official Cars, Motors, βελτίωση, τρακαρίσματα και οδήγηση Thread (MotorLab)

LevelOne

Recommended Posts

Λογικα ξεχάστηκε με πολλα και φρέναρε σε πανικό , το εντυπωσιακο ομως ειναι το ποσο καλα κραταει η ασφαλτος ωστε να ερθει endo η μηχανη με τοσα κμ οΟ

• Replies 14,8k
  • Created
  • Last Reply

Εδωσε ο αδελφος μου για διπλωμα μηχανης σημερα.το περασε αλλα λαδωσε...

εγω αρχικα του ελεγα να μην τα δωσει(ζητανε 150Ε οταν δινεις 250Ε για να δωσεις διπλωμα) αλλα ειχε παει για εξασκηση 2 μερες εκει που κανουν τις εξετασεις και οσοι δεν λαδωναν τους εκοβαν για πλακα και για γελοιες δικαιολογιες.και το ιδιο εγινε και σημερα φυσικα...

και μετα θελουμε να παμε μπροστα.και το πιο εκνευριστικο ειναι οτι ουσιαστικα δεν μπορεις να κανεις τιποτα καθως τις καταγγελιες στα παπακια τους τις γραφουν και εαν τσακωθεις και τους σπασεις και τα μουτρα εαν σε κοψουν γιατι δεν κατεβασες ζελατινα απο το κρανος(εκοψαν ενα για αυτο,αν ειναι δυνατον) δεν προκειται να παρεις διπλωμα ποτε μετα...

η μοτοσυκλετα δεν συγχωρει λαθη. η ζελατινα για μενα ειναι χοντρο. πρεπει παντα να ειναι κλειστη!

κιλκις, περσι, την μερα που εδινα. ηρθε ο αλλος με την σαγιοναρα, σορτσακι, στην ευθεια που πρεπει να βαλεις μεχρι και τριτη, εβαλε δευτερα, μετα καταλαθος νεκρα ,και μαρσαρε..

ε αυτος περασε..

απο την αλλη αμα θελουν να σε κοψουν θα σε κοψουν...

η μοτοσυκλετα δεν συγχωρει λαθη. η ζελατινα για μενα ειναι χοντρο. πρεπει παντα να ειναι κλειστη!

κιλκις, περσι, την μερα που εδινα. ηρθε ο αλλος με την σαγιοναρα, σορτσακι, στην ευθεια που πρεπει να βαλεις μεχρι και τριτη, εβαλε δευτερα, μετα καταλαθος νεκρα ,και μαρσαρε..

ε αυτος περασε..

απο την αλλη αμα θελουν να σε κοψουν θα σε κοψουν...

Ελπιζω να κανεις πλακα σε αυτο για τη ζελατινα.

αλλο να σε κοψουν επειδη εκανες λαθος και αλλο για να σε εξαναγκασουν να λαδωσεις.προσωπικα να κοπω γιατι δεν εκανα κατι σωστα σαφως και δεν θα ειχα προβλημα αλλα οχι για γελοιες δικαιολογιες.και θα σου πω και αλλο παραδειγμα.ρωταει εναν γιατι εχει τρυπες το δισκοφρενο και λεει αυτος για αερισμο και για να φευγουν οι βρωμιες.και τον κοβει.

δεν κανω πλακα. ξερεις ποσο ευκολο, να φας ξαπλα, αν ερθει κατι στο ματι σου? ζουζουνι κτλ?

η ζελατινα πρεπει να κλεινει προτου ξεκινησεις.

για τα αλλα που λες συμφωνω μαζι σου.

την ερωτηση για το δισκοφρενο ποιος την εκανε? αυτος που εξεταζε για οδηγηση? δεν εχει το δικαιωμα για ερωτησεις απο οσο ξερω. μονο τις ικανοτητες σου πρεπει να κρινει.

Του την εκανε οταν σε ρωτανε πριν ξεκινησεις κατι θεωρητικα.

ενταξει και εγω εχω φαει ζουζουνι(εδω εχω φαει ποσα κιλα αμμο απο ενα φορτηγο) και ουτε ισορροπια εχασα ουτε τιποτα.απλα το θεωρω υπερβολικο να σε βαλουν να κανεις ρυμουλκηση στη μηχανη και να σε κοψει γιατι δεν εκλεισες τη ζελατινα(γιατι αυτο εγινε).

ολα αυτα που περιγραφω ειναι γεγονοτα που τα ειδε ο αδερφος μου αυτες τις 2-3 μερες που πηγαινε εκει που κανουν την εξεταση,δεν ειναι υποθεσεις.

δεν σε αμφιισβητω φιλε μου.

πρωτη φορα ακουω ομως να κανουν ερωτησεις. περσι τιποτα δεν με ρωτησαν, ουτε κανεναν αλλο. ανεβα, ξεκινα, και απλα αν περασες η οχι ελεγε στο τελος..

Τι να πω αγχωνομαι πλεον για το τι θα με ρωτησουν τωρα που σκοπευω να δωσω και εγω...

πετυχα εναν τυπο στο σεατνετ πουλεγε οτι το 1.8τσι του ηπιε 7.5 (ΕΠΤΑΜΙΣΗ ,ΣΕΒΕΝ ΕΝΤ Ε ΧΑΦ) λιτρα λαδι σε 15.000χμ και αμεσως επιασα να γραφω απολοτζιζ λεττερ στον ΑΝ7.Εκει ομως που ζωγραφιζα καρδουλες με βρηκε ξαφνικα ενας μπαρμπας και μουπε οτι εχει να μου πουλησει εναν σωληνα ειδικα φτιαγμενο για τσι (μιλφειγ,μιλτιαδη,καπως ετσι τον ειπε τελος παντων) που σταματα αμεσως την καταναλωση λαδιου ,κανει ολες τις μπιτσιζ να μου καθονται και κυριως ......πλησιαζει πιο πολυ τον ροκκο σε αυτο εδω... [ame=http://www.youtube.com/watch?v=m_XupHtP1DY]Scirocco R Cup Sound - YouTube[/ame] φυσικα απο τοτε που πιστεψα οτι τα 0-50 δινουν αλογα παντα ολους επιφυλακτικα τους ακουω,οποτε στανταρ σε κατι απο αυτα θα μου λεει ψεμματα,τουλαχιστον σιγουρα δεν θαναι το δευτερο εξ αυτων...

θελω ενα οικονομικο αμαξακι για διαδρομη, 5 φορες την βδομαδα Χ 200ΚΜ! (ναι, το ξερω ειναι πολλα αλλα ειναι πολυυυυ καλη δουλεια και προς το παρων δεν παιζει μετακομιση)

επειδη γενικως δεν χαμπαριαζω, λιγο που το εχω ψαξει και με λιγη δοση προσωπικου γουστου ειμαι μεταξυ Toyota Auris και Renault Clio... πετρελαιο και τα 2 ή μηπως οχι???

για πεστε καμια γνωμη...η αγορα πρεπει να γινει σχετικα συντομα :hang3:

edit: προς mods...δεν ξερω αν εκανα καλα που το βαλα εδω....αν πρεπει να ανοιξω νεο θεμα πεστε μου :)

yaris diesel θα κοιτουσα. ακριβο λιγο, αλλα θα τα βγαλεις με τα χλμ που θα κανεις.

νομιζω οτι ειναι το οικονομικοτερο.

εκτος αν θες βενζινη απαραιτητα..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.