aris20 Σεπτέμβριος 15, 2011 #5721 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2011 @Tsakonas Εκτος του οτι απλα κανεις λαθος, στο χα πει να πας για dsg? @aris20 Ρε αδερφε, ειμαστε μια ηλικια και πραγματικα απορω με ολα αυτα που εχεις γραψει... Ακριβώς, το 6-τάχυτο DSG κιβώτιο έχει αρνητικό που μπορεί να βγάλει, είναι ένα μικρό τρίξιμο που κάνει το κιβώτιο όταν το ζορίζεις στις χαμηλές ταχύτητες.. Γιατί απορείς με όλα αυτά που έχω γράψει..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Σεπτέμβριος 15, 2011 #5722 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2011 Γιατί απορείς με όλα αυτά που έχω γράψει..?είναι να μην απορεί κανείς; ο ορισμός της ανωριμότητας είναι αυτά που έχεις γράψει (και δεν μιλάω φυσικά για αυτά που έχεις γράψει περί κιβωτίων κλπ)Και μην νομίζεις ότι είμαι κανας μπάρμπας..Αντε 1-2 χρόνια να σε περνάω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Σεπτέμβριος 15, 2011 #5723 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2011 Μεσες-ακρες γιατι οδηγωντας 4 χρονια παρανομα, ανωριμα και πληρως ανευθυνα σε καθε επιπεδο, ο προβληματισμος σου τωρα ειναι να παρεις scirocco γιατι "πατάει πιο καλά από όλα τα αυτοκίνητα". Αν και κατι μου λεει οτι δεν θα με καταλαβεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Σεπτέμβριος 15, 2011 #5724 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2011 (edited) Σκατά κιβώτιο..?Γιατί είναι σκατά..? Να έχουμε και 2-3 πραγματικά επιχειρηματα... Σκέτο ΣΚ@ΤΑ δεν λέει και τίποτα... βαριεμαι να αναλυσω το θεμα του κιβωτιου,ελιωσα ολο το πρωι σε αναλυσεις στο δικαστηριο . Για να πω τα θετικα,σε επιταχυνση - στριψιμο σε εθνικη με ρυθμους πριονισματος, στεκεται αξιοπρεπεστατα διπλα σε 645ci και καιει ελαχιστα για αυτα που κανει... Ακριβώς, το 6-τάχυτο DSG κιβώτιο έχει αρνητικό που μπορεί να βγάλει, είναι ένα μικρό τρίξιμο που κάνει το κιβώτιο όταν το ζορίζεις στις χαμηλές ταχύτητες.. λετ μι γκες...ετσι διαβασες στους 4 τροχους και στο ιντερνετε και ετσι στοπαν 4-5 τυποι στα Πετραλωνα Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 15, 2011 από Tsakonas Link to comment Share on other sites More sharing options...
aris20 Σεπτέμβριος 15, 2011 #5725 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2011 είναι να μην απορεί κανείς; ο ορισμός της ανωριμότητας είναι αυτά που έχεις γράψει (και δεν μιλάω φυσικά για αυτά που έχεις γράψει περί κιβωτίων κλπ)Και μην νομίζεις ότι είμαι κανας μπάρμπας..Αντε 1-2 χρόνια να σε περνάω.Oπως το πάρει κανεις... Εγώ άλλα πράγματα βλέπω ανώριμα.. Αλλά ίσως να έχεις δίκιο, ίσως είμαι ανώριμος που μου αρέσει καμιά φορά να πατάω το γκάζι η επειδή το ρισκάρω χωρίς δίπλωμα..Δεν έχεις και άδικο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Σεπτέμβριος 15, 2011 #5726 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2011 Για αυτό υπάρχουν τα όρια ταχύτητας στην Ελλάδα, για να τα σπάς με νέα ρεκόρ.. Όταν ήμουν 16χρονών έπαιρνα κρυφά τα κλειδιά του αυτοκινητου της μάνας μου και έφευγα μετά τις 2, και γυρνούσα στις 6 πριν ξυπνήσει... Ακόμα δεν πήρε χαμπάρι.. Απλά παραξενεύτηκε όταν το χειρόφρενο άρχισε να μην πιάνει καλά... (από drift)... Πολλές φορές πήγα να τρακάρω, αλλά την γλύτωσα τουλάχιστον 10-15φορές για κλάσματα δευτερολέπτου... Η γνώμη μου είναι ότι στο τιμόνι αν πας να κάνεις καμια χαζομάρα, να έχεις τα μάτια σου 14.. Και καλύτερα τις ώρες που είναι μετά τις 1... (έχει λιγότερη κίνηση).. Η αποφυγή πάντα είναι η λύση... Αλλά τι σας λέω και εγώ.. Αντε να πάρω το δίπλωμα τώρα γιατί θέλω να κατέβω Αθήνα για βόλτα ... Να οδηγήσω με την ησυχία μου επιτέλους... κοινώς, εγώ θα κάνω την Ξ^$#%$1514#%$ μου, εσείς απλά κόφτε το λαιμό σας. Φοβερός τρόπος σκέψης για ένα νέο άνθρωπο μόλις 20 ετών Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Σεπτέμβριος 15, 2011 #5727 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2011 λετ μι γκες...ετσι διαβασες στους 4 τροχους και στο ιντερνετε και ετσι στοπαν 4-5 τυποι στα Πετραλωνα Γιατι οπως με ξερεις, αυτη ειναι η καθιερωμενη εξαγωγη συμπερασματων μου. Αν ξαναπαραπονεθεις γραπτα παντως, θα τιμωρηθεις με το κιβωτιο του [MENTION=4482]LevelOne[/MENTION] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Σεπτέμβριος 15, 2011 #5728 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2011 λετ μι γκες...ετσι διαβασες στους 4 τροχους και στο ιντερνετε και ετσι στοπαν 4-5 τυποι στα Πετραλωνα Λιγα με αυτο το mag !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Σεπτέμβριος 15, 2011 #5729 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2011 Από αυτά που γράφεις είσαι η προσωποποίηση της οδηγικής ανευθυνότητας. Επίσης το ότι τα έκανες στα 16 (που όπως λες δεν ήξερες να οδηγείς) και δεν τα κάνεις τώρα, δεν είναι υπέρ σου. Και άπειρος και επικίνδυνος ήσουν όταν τα έκανες. Διπλό το κακό. :nono:ΥΓ. Καλύτερα να την πληρώσουν οι λίγοι που οδηγούν στη μία, παρά οι πολλοί κατά τη διάρκεια της ημέρας. Σοφό απόφθεγμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Σεπτέμβριος 15, 2011 #5730 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2011 Μεσες-ακρες γιατι οδηγωντας 4 χρονια παρανομα, ανωριμα και πληρως ανευθυνα σε καθε επιπεδο, ο προβληματισμος σου τωρα ειναι να παρεις scirocco γιατι "πατάει πιο καλά από όλα τα αυτοκίνητα". Αν και κατι μου λεει οτι δεν θα με καταλαβεις...Σε αυτήν την κατηγορία δεν είναι αρκετά καλό..?Οντως, περασε και δεν ακουμπησε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Σεπτέμβριος 15, 2011 #5731 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2011 Μην το παρεις,εχει ΣΚ@ΤΑ κιβωτιοΜην πεις για το πουκαμισο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Σεπτέμβριος 15, 2011 #5732 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2011 δεν φταει αυτος. ο πατερας του φταει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Σεπτέμβριος 15, 2011 #5733 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2011 ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ... Όταν ακόμα δεν ήξερα να οδηγάω σωστά ΜΠΛΑ ΜΠΛΑΚαι τώρα ποιος σου είπε οτι ξέρεις να οδηγάς σωστά?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aris20 Σεπτέμβριος 15, 2011 #5734 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2011 Και τώρα ποιος σου είπε οτι ξέρεις να οδηγάς σωστά??Μετά απο λίγα χρόνια αποκτάς εμπειρία..Έχω πάει πολλούς φίλους/φιλες σπίτι τους και μου έχουν πεί ότι οδηγάω αρκετά καλά.. Δεν μου σβήνει ποτέ, και επίσης τηρώ πάντα τις προτεραιότητες.. Μη σκάτε τόσο κάποιοι... Εγώ τις εμπειρίες μου σας έλεγα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constandinos Σεπτέμβριος 15, 2011 #5735 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2011 σορρυ φίλε, αλλα αν δεν πήξει το μυαλό σου,π@παρια αποκτάς....αυτή ειναι η ταπεινή μου άποψη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Σεπτέμβριος 15, 2011 Author #5736 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2011 Δεν νομίζω κανείς να έχει πρόβλημα με τις εμπειρίες σου. Με τον τρόπο σκέψης σου υπάρχει ενα θέμα, και με το πόσο ελαφρά τη καρδία λαμβάνεις υπ'οψην σου την οδική ασφάλεια...Γνωρίζεις οτι αν -λεμε αν- κανεις κάποια ζημιά, άθελά σου ή απλά συμμετέχεις σε κάποιο ατύχημα, ο πρώτος που θα την πληρώσει ειναι ο πατέρας σου/κάτοχος του οχήματος;Το γεγονός οτι πολύ εύκολα μπορείς να φυλακιστείς οδηγώντας ανασφάλιστος/ανευ διπλώματος το γνωρίζεις προφανώς. Το οτι θα πρέπει να δουλεύεις ολη την υπόλοιπη ζωή σου για να ξεχρεώσεις τα νοσήλεια σε περίπτωση που χτυπήσεις άνθρωπο το ξέρεις; Μιλάμε για εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ...Δεν ειναι μαγκιά αυτό που κάνεις, ειναι παράδειγμα προς αποφυγήν. Ειναι σαν να λές ολους εμας τους υπολοιπους που περιμέναμε ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ να πάμε 18 για να μπορέσουμε να οδηγήσουμε νόμιμα, ηλίθιους. Μαζί και τους πατεράδες μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Σεπτέμβριος 15, 2011 #5737 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2011 Ε άμα δεν σου σβηνει νταξ' ρε Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Σεπτέμβριος 15, 2011 #5738 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2011 ...Το οτι θα πρέπει να δουλεύεις ολη την υπόλοιπη ζωή σου για να ξεχρεώσεις τα νοσήλεια σε περίπτωση που χτυπήσεις άνθρωπο το ξέρεις; Μιλάμε για εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ... Δράττομαι της ευκαιρίας για να παραθέσω υπαρκτό παράδειγμα απο άτομο με δίπλωμα και χαρτιά κανονικά + έμπρακτη εμπειρία στο δρόμο που όμως ....του έκατσε. το στόρυ έιναι το εξής: λόγω ολισθηρού οδοστρώματος λόγω βροχής και αβλεψίας δικής μου (δεν πηγαινα γρήγορα αλλά γνωριζα οτι η συγκεκριμενη στροφή ειναι σκοτώστρα) το αμάξι έφυγε με μούτρα σε δεξια στροφή και εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα όπου κινούνταν ένα αλλο όχημα, για να αποφύγω τη μετωπική το κοψα όλα αριστερα για να βγω σε κάτι χωματάκια, όμως ο οδηγός του αλλου οχήματος στρίβοντας και αυτός δεξια με βρήκε στην πόρτα του συνοδηγού με συνέπεια το **** μου να φύγει σε ένα γκρεμάκι και να σταματήσει ελάχιστα πριν τη θάλασσα. Το συμβάν έγινε στην επαρχιακή οδό Πρέβεζας-Βόνιτσας Ευτυχώς καταφερα και βγήκα αλώβητος εγώ + οδηγός άλλου οχήματος αλλά τραυματιστηκε η συνοδηγος του άλλου οχήματος (σπασιμο χεριού), αλλά όλα δέιχνουν να βαίνουν καλώς. Μου επιδόθηκε σήμερα αγωγή για αποζημίωση από την άλλη πλευρά κατά εμού και της ασφαλιστικής μου για να μην τα πολυλογώ η άλλη πλευρά (κάτοικοι αμερικής) ζητά: για τον άντρα οδηγό -αποζημίωση οχηματος και ενοικίαση αλλου 5000€ -ηθική αποζημίωση 10.000€ για τη γυναίκα συνοδηγό τραυματία -νοσήλεια για σπασμένο χέρι και πονο σε αυχένα ~6000€ -διαφευγοντα κέρδη για μη ικανότητα εργασίας της γυναίκας ως λογίστρια ~450.000€ -ηθική αποζημίωση 300.030€ (το τριάντα δεν καταλαβα που προέκυψε..) -αποζημίωση για επίκτητη αναπηρία σε ποσοστό 25% από γνωμάτευση αμερικάνου ιατρού λόγω συνεχιζόμενων πόνων στο χέρι και καταθλιψη 300.000 € -συν κατι "ψιλολοΐδια" συνολο ~1.099.000€ ... Δεν πρόκειται να φτάσει εκεί η αποζημίωση αλλά σε τρέχουν άνετα για ένα σπασμένο χέρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Σεπτέμβριος 15, 2011 #5739 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2011 Παρομοια φαση με απο πανω, μονο που ο Α εμπλεκομενος δεν ειχε ασφαλιση και ο Β εσπασε μυτη/δοντια και ειχε καποιες κακωσεις στο κεφαλι. Αποτελεσμα "συμφωνησαν" στα 800€ το μηνα (ο Α να δεινει στον Β), καθε μηνα για 25 ή 35 χρονια, δεν θυμαμαι ακριβος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Σεπτέμβριος 15, 2011 #5740 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2011 Δράττομαι της ευκαιρίας για να παραθέσω υπαρκτό παράδειγμα απο άτομο με δίπλωμα και χαρτιά κανονικά + έμπρακτη εμπειρία στο δρόμο που όμως ....του έκατσε.Δεν πρόκειται να φτάσει εκεί η αποζημίωση αλλά σε τρέχουν άνετα για ένα σπασμένο χέρι κι εγω ο τριμαλαξ που πεταξα ωσαν τον superman πανω απο το toyota της χαμ00ρας που πεταχτηκε απο στοπ και προσγειωθηκα με μουρη στην ασφαλτο συμβιβαστηκα με €3Κ και επισκευη του παπιου? (προ 10ετιας) α ρε επρεπε να ηξερα κανα τσακωνα τοτες... θα την εκανα να βαλει το νεφρο της ενεχυρο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts