AN7 OverClocker Ιούλιος 18, 2011 #5301 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2011 Οσον αφορα το κοντο κιβωτιο, αν δεν το χεις για ταξιδια, οπως εγω και ο Ακης (αν και αυτος ξεκλεβει κανενα που και που ), αλλαζει δραματικα η αισθηση του αυτοκινητου, λες και εβαλες 20 αλογα. Εμενα ειδικα που χαμηλα ειναι νεκρο, εκανε μεγαλη δουλεια σε ολο το φασμα το κοντυτερο διαφορικο (απο 3.88 σε 4.11). That said, για τα 120 θελω κοντα 4000 Ναι, το να κλέψω 40€ παραπάνω βενζίνη το χρόνο λόγο ταξιδίων δεν λέει κάτι, άσε που μεσα στην πόλη θα είναι οικονομικότερο. Ούτως η άλλως για ταξίδια έχω και το Mondeo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιούλιος 18, 2011 #5302 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2011 Προχθες το μεσημερι τον λυπηθηκε η καρδια μου στην Καβαλας νταλα μεσημερι...Κοντευε να βαλει τα κλαματα...Αλλο αυτοκινητο λεμε...Ποιον; Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιούλιος 18, 2011 #5303 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2011 Αυτόν.. 1-0 Τον Ρόκκο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Ιούλιος 18, 2011 #5304 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2011 Ποιον;ΑΥΤΟΝGoogle Αποτελέσματα Eικόνων για http://www.ausmotive.com/images2/VW-Scirocco-Aus-01.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιούλιος 18, 2011 #5305 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2011 Τί λέτε να μαζευτούμε μια μέρα οι αυτοκινητάκηδες του Λάμπη, κάπου απόμακρα, με άπλα, να κάνουμε βλακείες με τα αυτοκίνητά μας; Βόλτες με του ενός, με του άλλου, καμιά αναμετρησούλα, έτσι για πλάκα; Κάνα drift όσοι μπορούμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Ιούλιος 18, 2011 #5306 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2011 Εχει κάνεις Μ5? Αν ναι κερνάω τα φαγητά με προϋπόθεση να κάνω μια βολτίτσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Ιούλιος 18, 2011 #5307 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2011 Εγω εννοειται μεσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Ιούλιος 18, 2011 #5308 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2011 Τί λέτε να μαζευτούμε μια μέρα οι αυτοκινητάκηδες του Λάμπη, κάπου απόμακρα, με άπλα, να κάνουμε βλακείες με τα αυτοκίνητά μας; Βόλτες με του ενός, με του άλλου, καμιά αναμετρησούλα, έτσι για πλάκα; Κάνα drift όσοι μπορούμε; Θα πέξουμε και συγκρουόμενα? Με αυτή την προυπόθεση έρχομαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Keeper Ιούλιος 18, 2011 #5309 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2011 Λογικό είναι να αλλάζει σημαντικά η αίσθηση της δύναμης του αμαξιού με κοντύτερες σχέσεις. Εδώ στο mx5 η 5η είναι στα 100km/h 3000 στροφές...πριν το τούρμπο ήταν όπως έπρεπε...τώρα με το τούρμπο είναι γελοία κοντό με 5ή έχω τρελό γκάζι στην εθνική και μου λείπει το "overdrive"...Από την άλλη, οδήγησα τις προάλλες ένα suzuki swift το απλό...με 5ή είχε 120km/h στις 3000rpm. Κατανοώ τους λόγους (οικονομία, μείωση θορύβου) που βάζουν μακριά τελική σχέση, ΑΛΛΑ ειδικά στα μικρά ατμοσφαιρικά, τα κάνει να σέρνονται άσχημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aris20 Ιούλιος 18, 2011 #5310 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2011 (edited) Scirocco R εννοείται... Είναι τούμπανο!! Αμφιβάλλω αν τέτοια αίσθηση ταχύτητας θα σου αφήσει άλλο αυτοκίνητο..Αν και το Seat καλό είναι, πλέον δεν έχουν την παλιά αξιοπιστία που είχανε, έχουνε βελτιωθεί σημαντικά. Αλλά έχει άλλον αέρα το Scirocco..!________ο_Ο τώρα είδα ότι έχει 18 σελίδες... Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 18, 2011 από aris20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Ιούλιος 19, 2011 #5311 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2011 Scirocco R εννοείται... Είναι τούμπανο!! Αμφιβάλλω αν τέτοια αίσθηση ταχύτητας θα σου αφήσει άλλο αυτοκίνητο.. Αν και το Seat καλό είναι, πλέον δεν έχουν την παλιά αξιοπιστία που είχανε, έχουνε βελτιωθεί σημαντικά. Αλλά έχει άλλον αέρα το Scirocco..! ________ ο_Ο τώρα είδα ότι έχει 18 σελίδες... πλάκα μας κάνεις ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
suboy Ιούλιος 19, 2011 #5312 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2011 Τί λέτε να μαζευτούμε μια μέρα οι αυτοκινητάκηδες του Λάμπη, κάπου απόμακρα, με άπλα, να κάνουμε βλακείες με τα αυτοκίνητά μας; Βόλτες με του ενός, με του άλλου, καμιά αναμετρησούλα, έτσι για πλάκα; Κάνα drift όσοι μπορούμε;ελπίζω να μην γίνουμε σαν κάποιο forum και αρχίσουν τα δεν μπήκε η δευτέρα, χάνω από την πολλαπλή, πατινάρω, χθες έφαγα σουβλάκια κτλ... (αστειεύομαι..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούλιος 19, 2011 #5313 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2011 Ξεχνας το "Ηταν ανάδρομος ο Ερμης και δεν μπήκε η 3η..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιούλιος 19, 2011 #5314 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2011 Α, όλα κι όλα!! άμα δώσω γερά την 1η και πάω να βάλω γρήγορα 2α, τις περισσότερες φορές δεν μπαίνει, λόγω κακής στήριξης κιβωτίου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Ιούλιος 19, 2011 #5315 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2011 Και εγω μεσα με το C4 που σας παταω ολους χωρις να βαλω καν ταχυτητα Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Ιούλιος 19, 2011 #5316 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2011 Ερωτησουλα στα γρηγορα. Με ενδιαφερει να φερω Αθηνα ενα πετρελαιοκινητο για καμια 10αρια μερες. Σε ποιους δημους στο λεκανοπεδιο επιτρεπεται η κινηση με πετρελαιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Ιούλιος 19, 2011 #5317 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2011 Moto GP Racer Casey Stoner Takes a Corner at 1000 Frames per Second Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Ιούλιος 19, 2011 #5318 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2011 Καλησπέρα,τις τελευταίες μέρες μουλιάζει πολύ η οροφή του αυτοκινήτου μου με το πλύσιμο(όχι,δεν παίρνει νερά,αλλά κάνει στάμπες).Κάπου άκουσα ότι υπάρχει ένα spray για αυτό τον σκοπό(στεγανοποίηση κουκούλας),αλλά δεν ξέρω απο που μπορώ να το προμηθευτώ.Λίγη βοήθεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Ιούλιος 19, 2011 #5319 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2011 Καλησπέρα παιδιά, σκεφτόμουν με τον πάτερα μου να πάρουμε ένα φτηνό αυτοκίνητο για το νησί ώστε να μην πληρώνουμε στο πλοίο κάθε φορά τα κέρατα μας. Εγώ λέω κάνα παλιό defender ή discovery series I ή II Έχετε να προτείνετε κάτι παρόμοιο εσείς? Καλό θα ήταν να είναι σε πετρέλαιο και όσο το δυνατόν πιο αξιόπιστο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Ιούλιος 19, 2011 #5320 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2011 με Land Rover θα πληρώνετε λόγω κυβισμού τα κέρατά σας σε τέλη κυκλοφορίας και έκτακτη εισφορά κάθε χρόνο (χωρίς να υπολογίζω την ασφάλεια). Όλα αυτά μαζί για όχημα άνω των 2000 κ.εκ θα πηγαίνουν τουλάχιστον 1500 ευρώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts