Jump to content

Official Cars, Motors, βελτίωση, τρακαρίσματα και οδήγηση Thread (MotorLab)

LevelOne

Recommended Posts

Δε θα ήταν καλό να προειδοποιήσεις μερικούς ότι περιέχονται σκληρές σκηνές στο βίντεο;

δεν θα ηταν καλο να προειδοποιησεις μερικους οτι οταν λες σκληρες εννοεις "μακαβριες"???????????????

• Replies 14,8k
  • Created
  • Last Reply

Καλα οκ οχι και μακαβρια.Αγορασανε οικοπεδα στον ποιο δυσκολο αγωνα του κοσμου.

Ξέρει κανείς την ανώτατη ηλικία που μπορεί κάποιος να βγάλει ερασιτεχνικό δίπλωμα αυτ/του?

Βλέπω στο δίπλωμά μου ότι ισχύει μέχρι τα 65 μου.

Άρα (λογικά) θα γίνεται μέχρι τα 65, τουλάχιστον.

Και για πιο μετά, ίσως θέλει ιατρικές εξετάσεις.

Τα παραπάνω είναι απλά εικασίες, δεν το έχω ψάξει :p

Ετσι και αλλιως οταν ειναι να δωσεις για διπλωμα κανεις εξετασεις νομιζω.απλα στα 65 για να στο ανανεωσουν θελουν παλι εξετασεις.τωρα θεωρητικα νομιζω οτι εφοσον περασεις αυτες τις ιατρικες και 130 να εισαι θα στο δωσουν...

Κατ' αρχην μήνυση για απάτη κατα συρροήν :p

Σουχω πει ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ,οταν ησασταν εσυ με τον ακατονομαστο πανω ΔΕΝ ανοιγα για να μην τρομαξετε !!!!

ο αδελφος μου λεει να παρει κανα 600αρι.εγω του ελεγα για κανα gsxr.δεν βρισκω πουθενα ομως τιμες,,ξερει κανενας τι παιζει?επισης απο μεταχειρισμενη τι λεει?γιατι πρεπει να ειναι λιγο σκυλια οποτε αν το εχει και προσεγμενο ο αλλος δεν νομιζω να εχει κανα μηχανικο θεμα...πχ

Suzuki GSXR 600 '08 - € 6.000 EUR - Car.gr

για τι χρηση την θελει. ss πχ για μεσα στην πολη, μονο αμα εισαι μαζοχας...

εγω θα επερνα ενα kawasaki versys. οικονομικο, δικυλυνδρο, ροπη...

ταξιδακια ανετα, και καλυτερο μεσα στην πολη...

Κοιτα θα το οδηγαω και εγω εννοειται(μην σου πω πιο πολυ εγω :p)

για μεσα στη πολη εχουμε παπι.αλλα θα χρησιμοποιειται και αυτο.οποτε χρηση στη πολη,βολτες και θα φαει και ταξιδια λογικα.αμα ειναι να παρουμε κατι,θα ειναι ss μαλλον και λογικα κανα 600αρι καθως ηδη εχουν αρκετη δυναμη σε αυτα τα κυβικα...

ταξιδι και ss ειναι η ταλαιπωρια η ιδια. δικαβαλο το ξεχνας. ασχετα αν υπαρχει σελα..

οπως και τα πραγματα. το πολυ να παιρνεις μια τσαντα στην πλατη..

ss κατα την γνωμη μου, μονο αν εισαι φαν της πιστας... ή δεχεσαι ολα τα μειονεκτηματα που εχει...

το versys που σου ειπα, ειναι λουκουμι, 600αρι αξιοπιστο, το φορτωνεις με ενα σαμαρι, και πανε οπου θες. μια χαρα γρηγορα κινησε.

καιει πολυ λιγοτερο απο 4κυλινδρο, και εχει ροπη χαμηλα...

δες πχ

Kawasaki Versys 650 '10 - € 6.000 EUR - Car.gr

Kawasaki Versys 650 '2009 - Car.gr

Τώρσ που είχε 30 βαθμούς η Πάτρα και 55% υγρασία, είδα πως αν πιέσεις το mx5 δεν την παλέυει το ψυγείο, υπερθερμαίνεται:getlost:

Τώρα αρχίζω και καταλαβαίνω γιατί δεν είναι τόσο δημοφιλές σε πιο extreme μόντες...(πέρα από το κοντό μεταξόνιο)..

Δεν πειράζει, μπαίνει και ένα μεγαλύτερο ψυγείο στην wishlist.:p:p

εγώ πάλι εξεπλάγην με το Nissanάκι σήμερα. 210km/h με το A/C αναμμένο,χωρίς ζορι, και είχε μπόλικο περιθώριο ακόμη :magic:

Νταξ έχει ένα ελαφρυντικό το μαζντάκι, το ψυγείο τρώει τα διπλά άλογα και επαρκεί μια χάρα για νορμάλ ακόμα και γρήγορη χρήση, αλλά κάποια στιγμή θέλω να το λιώσω σε πιστούλα...Denso είναι από την μάνα του.

Έτσι έφαγα μέχρι τώρα το χρήμα μου:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.