vic Ιούνιος 28, 2011 #5081 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2011 Το 2011 ήταν η τελευταία χρονιά που περιλαμβάνονται κομμάτια χώματος στην ανάβαση. Από του χρόνου είναι υποχρεωμένοι λόγω νόμου να ασφαλτοστρώσουν όλο το δρόμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Ιούνιος 28, 2011 #5082 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2011 Κάποια πλάκα κάνει η Renault, έτσι? [ame=http://www.youtube.com/watch?v=ltqrSOVMV74]YouTube - Pikes Peak 2011, montage de la Dacia Duster No limit, JPH Dayraut[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιούνιος 29, 2011 #5083 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2011 Τρέχει και στο Trophee Andros Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Ιούνιος 29, 2011 #5084 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2011 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=7rVdS8Qnvb8&feature=related]YouTube - Bobby Regester Crash - Pikes Peak 2011[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Ιούλιος 1, 2011 #5085 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2011 Guys I need your helpΣτο αυτοκινητο της κοπελας μου (Ford Street Ka) της σκισαν την κουκουλα πισω στο παραθυρο. Το υφασμα δεν εχει παθει κατι, αλλα το διαφανο ναυλον εχει σκισιμο. Αυτο, το εχω ελεγξει, ειναι δεμενο με φερμουαρ πανω στην υπολοιπη κουκουλα, και βγαινει. Το θεμα ειναι οτι η Ford, παλιοτερα που το ειχαμε ψαξει για να το αλλαξουμε επειδη εχει θολωσει, δεν το δινει σκετο σαν ανταλλακτικο. Πρεπει να παραγγειλεις ολη την κουκουλα και πανε πολλα τα λεφτα.Εχει κανεις ιδεα που μπορει να παει να της φτιαξουν ενα τετοιο ναυλον? Εγω σκεφτηκα να παει σε εναν που φτιαχνει τεντες (αυτοι που φτιαχνουν και διαφορα ναυλον για να κλεινεις εξωτερικους χωρους μαγαζιων κλπ) και να της φτιαξει ενα. Απλα εχω αμφιβολιες για το αποτελεσμα, γιατι αυτο καταρχας πρεπει να βγει just σε μεγεθος και επισης πρεπει να ειμαστε σιγουροι οτι δεν θα βαζει νερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Ιούλιος 1, 2011 #5086 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2011 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=sbYlZ18r4gU&feature=related]YouTube - Nissan GT-R Switzer R850 vs Suzuki Hayabusa[/ame] [ame=http://www.youtube.com/watch?v=ZcIU7WeMto0]YouTube - Audi RS6 Evotech vs Jeep SRT-8 Supercharged[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Ιούλιος 2, 2011 #5087 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2011 Guys I need your helpΣτο αυτοκινητο της κοπελας μου (Ford Street Ka) της σκισαν την κουκουλα πισω στο παραθυρο. Το υφασμα δεν εχει παθει κατι, αλλα το διαφανο ναυλον εχει σκισιμο. Αυτο, το εχω ελεγξει, ειναι δεμενο με φερμουαρ πανω στην υπολοιπη κουκουλα, και βγαινει. Το θεμα ειναι οτι η Ford, παλιοτερα που το ειχαμε ψαξει για να το αλλαξουμε επειδη εχει θολωσει, δεν το δινει σκετο σαν ανταλλακτικο. Πρεπει να παραγγειλεις ολη την κουκουλα και πανε πολλα τα λεφτα.Εχει κανεις ιδεα που μπορει να παει να της φτιαξουν ενα τετοιο ναυλον? Εγω σκεφτηκα να παει σε εναν που φτιαχνει τεντες (αυτοι που φτιαχνουν και διαφορα ναυλον για να κλεινεις εξωτερικους χωρους μαγαζιων κλπ) και να της φτιαξει ενα. Απλα εχω αμφιβολιες για το αποτελεσμα, γιατι αυτο καταρχας πρεπει να βγει just σε μεγεθος και επισης πρεπει να ειμαστε σιγουροι οτι δεν θα βαζει νερα.Ξεκινάς ψάξιμο στο νετ για "ford street ka rear window". Π.χ. βρήκα αυτό στα 300 ευρώ. Παίρνεις έτσι μια ιδέα για το τι τιμές παίζουν. Στην συνέχεια ψάχνεις για ανεξάρτητους εισαγωγείς ανταλλακτικών Ford, πχ Βασιλάκης (με έχει εξυπηρετήσει στο παρελθόν). Το ότι στην Ford σου είπαν ότι δεν υπάρχει το ανταλλακτικό πλέον δεν μου λέει τίποτα. Παίζει σοβαρά να υπάρχει σαν κωδικός και είτε να μην το ξέρουν είτε να μην θέλουν να στο πουλήσουν (μου εχει επίσης συμβεί στο παρελθόν). Τέλος ψάχνεις σε μαγαζιά που φτιάχνουν κουκούλες.edit: 225 λίρες τοποθετημένο στην Αγγλία Fitting time is approximately 5 hours!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούλιος 2, 2011 #5088 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2011 Συνεχεια απο εδω: http://www.thelab.gr/1063054723-post7098.html Επειδή έχω το συγκεκριμένο αυτ/το:1)info για το πείραγμα (τί/πώς/άλογα) 2)Εμένα μουλαρώνει στα 190 και αργεί μετά... εσύ τί έβλεπες? edit:στο off-topic είμαστε? νόμιζα ότι είμασταν σ'αυτό http://www.thelab.gr/off-topic/official-cars-motors-veltiwsi-trakarismata-kai-odigisi-65138.html Απάντα μου εκεί. 1) Χταποδι-εξατμιση μεχρι πισω, αλλαγμενο καταλυτη εισαγωγη (σκουπα), προγραμμα REVO. Μετρημενο στον τροχο ηταν δεν ηταν 119 αλογα. 2) 218 εμπαινε ο κοφτης. Με 18αρια ζαντολαστιχα που εκοβαν παρα πολυ. Και μερικες παλιες φωτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Ιούλιος 2, 2011 #5089 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2011 (edited) Ξεκινάς ψάξιμο στο νετ για "ford street ka rear window". Π.χ. βρήκα αυτό στα 300 ευρώ. Παίρνεις έτσι μια ιδέα για το τι τιμές παίζουν. Στην συνέχεια ψάχνεις για ανεξάρτητους εισαγωγείς ανταλλακτικών Ford, πχ Βασιλάκης (με έχει εξυπηρετήσει στο παρελθόν). Το ότι στην Ford σου είπαν ότι δεν υπάρχει το ανταλλακτικό πλέον δεν μου λέει τίποτα. Παίζει σοβαρά να υπάρχει σαν κωδικός και είτε να μην το ξέρουν είτε να μην θέλουν να στο πουλήσουν (μου εχει επίσης συμβεί στο παρελθόν). Τέλος ψάχνεις σε μαγαζιά που φτιάχνουν κουκούλες.edit: 225 λίρες τοποθετημένο στην Αγγλία Fitting time is approximately 5 hours!!!!!Καταρχας ευχαριστω για το ενδιαφερον... Λοιπον πηρα ενα τηλεφωνο στο Βασιλακη, εξυπηρετικοτατος, και μου ειπε οτι για αυθεντικο ανταλλακτικο θελει 315 euro. Μετα εψαξα λιγο και ειδα οτι αρκετοι ταπετσεριδες, κανουν αυτη την δουλεια. Σε διαφορα forums μιλαγανε για κοστος κοντα στα 130 euro. Βρηκα 3 :Autoperfect - Πηρα και μου ζητησαν 300 euro. Νομιζω οτι σε αυτα τα λεφτα καλυτερα να παω σε αυθεντικη και να εχω το κεφαλι μπυ ησυχο Le Man - Ασχολουνται μονο με κουκουλες, αλλα ηταν κλειστοι.Ρελλας - Αναφερθηκε και πιο πριν εδω μεσα, ηταν κλειστος. Βεβαια ενας στο forum των 4τροχων (ειναι αξιοπιστο?) ελεγε οτι φερνει ιμιτασιον κουκουλες και δεν κανουν καλη εφαρμογη.Καμια αλλη προταση?Edit : Ξερει κανεις αν αυτο το πραγμα περναει στην ασφαλιστικη? Οπως περναει η θραυση κρυσταλων πχ... Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 2, 2011 από qbiefox Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Ιούλιος 2, 2011 #5090 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2011 Συνεχεια απο εδω:http://www.thelab.gr/1063054723-post7098.html 1) Χταποδι-εξατμιση μεχρι πισω, αλλαγμενο καταλυτη εισαγωγη (σκουπα), προγραμμα REVO. Μετρημενο στον τροχο ηταν δεν ηταν 119 αλογα. 2) 218 εμπαινε ο κοφτης. Με 18αρια ζαντολαστιχα που εκοβαν παρα πολυ. Εγώ δέν έχω κάνει τίποτα ιδιαίτερο.... τα 190 τα έχει πάντα και σχετικά γρήγορα, αλλά μετα αργεί. 200km/h (6100σαλ.- 192στο gps) τα βλέπεις σε ευθεία, αλλά παραπάνω σε κατηφορίτσα μόνο. -Sprint booster, K&N filter και ένα καζάνι αρκετά κλειστό (ίσα-ίσα να ακούγεται γιατί δέν μπορώ την βαβούρα). Σκέφτομαι να βάλω REVO αρκετό καιρό.... το θέμα είναι θα δώσει τίποτα χωρίς full εξάτμιση/εισαγωγή ή τσάμπα θα καίω βενζίνες? Ζάντες 15άρες έχω (195/65-15) αλλά έχω καβάτζα 16άρες από octavia rs abt και θα βάλω αυτές όταν ''τελειώσουν'' τα λαστιχα στις 15άρες. Αμορτισέρ χρειάζομαι τώρα, τί προτείνεις? Για Bilstein το βλέπω με μαμά ελατήρια...δέν το θέλω κούτσουρο εντελώς. Εθνική κινούμαι 80% αλλά το πάω τάπα, φορτωμένος όμως πολλές φορές... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Ιούλιος 2, 2011 #5091 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2011 Συνεχεια απο εδω:http://www.thelab.gr/1063054723-post7098.html1) Χταποδι-εξατμιση μεχρι πισω, αλλαγμενο καταλυτηεισαγωγη (σκουπα), προγραμμα REVO.Μετρημενο στον τροχο ηταν δεν ηταν 119 αλογα.2) 218 εμπαινε ο κοφτης. Με 18αρια ζαντολαστιχα που εκοβαν παρα πολυ.Και μερικες παλιες φωτο...Πες μου οτι αυτη δεν ειναι η πραγματικη πινακιδα και την εβαλες απλα για την φωτο...Ηθελα να βγαλω εγω με καστομ γραμματα πινακιδα και εφαγα τρελλη πορτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούλιος 2, 2011 #5092 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2011 (edited) @Τσακο. Η πινακιδα ειναι για την φωτο και μονο... αλλη πινακιδα ειχα...χαχαχα[MENTION=12156]Lakisss[/MENTION]. Υπαρχουν τα κλασικα bilstein sport τα οποια αφηνουν το υψος μαμα και χρησιμοποιεις τα εργοστασιακα ελατηρια.Υπαρχουν και ΚΟΝΙ κιτρινα με ρυθμιση σκληροτητας σε 3 σκαλες, μαλακο, normal, sport. Ψαξε τα και αυτα. Θα κοστισουν λιγα παραπανω αλλα θα μπορεις να τα ρυθμισεις.Το REVO δινει αρκετα. Οσο αρκετα μπορει να δωσει σε εναν ατμοσφαιρικο κινητηρα. Οταν το πρωτοεβαλα, εκανα αρκετα ανοιγματα για να πεισθει φιλος με Leon 1.6. Σε ολα εφαγε καλη ηττα.Μην περιμενεις να παρεις 50 αλογα. 10-12 θα παρεις αλλα στρωνει αρκετα η καταναλωση και το αμαξι γεμιζει πιο ανετα.Εισαγωγη δεν χρειαζεσαι κατι αλλο απο το KN filter που εχεις. Τα υπολοιπα (σκουπες, βαρελια) δινουν αρκετα, αλλα κοβουν αντιστοιχα (το βαρελι μπουκωνει ψηλα, η σκουπα χαμηλα). Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 2, 2011 από jax7480 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Ιούλιος 2, 2011 #5093 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2011 Πες μου οτι αυτη δεν ειναι η πραγματικη πινακιδα και την εβαλες απλα για την φωτο...Ηθελα να βγαλω εγω με καστομ γραμματα πινακιδα και εφαγα τρελλη πορτα... ΜΠΙΤΣΙΖ - 69 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Ιούλιος 2, 2011 #5094 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2011 ΜΠΙΤΣΙΖ - 69 ΙΜΑ-1337 (COPYRIGHT SPRESV) Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Ιούλιος 2, 2011 #5095 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2011 ok ας σοβαρευτουμε [ame=http://www.youtube.com/watch?v=PHG7m4_ZnwY]YouTube - New Morgan 3 Wheeler Performance (Burnout!)[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούλιος 2, 2011 #5096 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2011 Πόσο ταλέντο μαζεμένο σε μια φωτογραφία. Για όσους δεν γνωρίζουν τους κυρίους, Senna, Prost, Mansell, Piquet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Ιούλιος 2, 2011 Author #5097 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2011 Και στην σωστή σειρά (κατ 'εμε)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Ιούλιος 2, 2011 #5098 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2011 Θα συμφωνήσω αλλά μήν ξεχνάμε και τον Juan Manuel Fangio.Το top3 παγκοσμίως είναι:Ayrton SennaStatistics:Born: 21 Mar 1960Died: 1 May 1994Active years: 1984 – 1994Champion: 1988, 1990, 1991Presences: 162Starts: 161Wins: 41Podiums: 80Poles: 65Front row: 87Fastest laps: 19Races led: 86Michael SchumacherStatistics:Born: 3 Jan 1969Age: 41Active years: 1991 – 2010Champion: 1994, 1995, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004Presences: 263Starts: 261Wins: 91Podiums: 154Poles: 68Front row: 115Fastest laps: 76Races led: 141Juan Manuel FangioStatistics:Born: 24 Jun 1911Died: 17 Jul 1995Active years: 1950 – 1958Champion: 1951, 1954, 1955, 1956, 1957Starts: 51Wins: 24Podiums: 35Poles: 29Front row: 48Fastest laps: 23Races led: 38 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Ιούλιος 3, 2011 #5099 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2011 Η σκονη απτα τακακια κανει κακο στις ζαντες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούλιος 3, 2011 #5100 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2011 Καλο θα ηταν να τις καθαριζεις, γιατι με τον καιρο θα κολλησει και δε θα βγαινει. Μετα θα χρειαστεις ειδικα σπρευ, για να βγει η μαυριλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts