Jump to content

Official Cars, Motors, βελτίωση, τρακαρίσματα και οδήγηση Thread (MotorLab)

LevelOne

Recommended Posts

1) η αποσυρση 960/2 την εκανε περιπου, και εβγαινε ~450, περιπου να παρω και γω και τα υπολοιπα ο ιδιοκτητης του αυτοκινητου.

το αμαξι ειναι τριτου, οχι της αντιπροσωπειας... δυστυχως δεν εχω αμαξι παλιο..

2) ειχα βρει το ιδιο με περισσοτερο εξοπλισμο, αλλα οι γονεις δεν θελουν 3θυρο που ηταν το συγκεκριμενο, ηταν εκθεσιακο.. τιμη 13.260...με esp, μεταλλικο λουκουμι..

4) ναι φιλε θα πιεσω.

5) τους αισθητηρες του εχω αποκλεισει απο την αρχη. απλα το αναφορικα τι δινει το εγραψα.

6) μεταλλικο ειναι, του λευκο του παγου, δεν ειναι ασπρο καθαρο... ωραιο χρωμα, χρεωση 390..

• Replies 14,8k
  • Created
  • Last Reply

Το tjet ή το 95άρι?

Τα xenon αν τα ΚΤΕΟ σοβαρέψουν δεν περνάνε αν δεν είναι εργοστασιακά.

Μόνο εργοστασιακά αν σου κάνουν δώρο, τα άλλα όχι θα στραβώνεις τον κόσμο.

Βάλε:

ΥΠΟΒΡΑΧΙΟΝΙΟ ΚΑΘΙΣΜΑΤΟΣ ΟΔΗΓΟΥ ΜΕ ΘΗΚΗ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ

CRUISE CONTROL

και αν σε παίρνει:

ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ HI-FI INTERSCOPE, ME 4ΚΑΝΑΛΟ ΤΕΛΙΚΟ ΕΝΙΣΧΥΤΗ 60W KAI ΕΝΕΡΓΟ SUB-WOOFER ΤΥΠΟΥ BASS REFLEX 100W

Το υποβραχιόνιο είναι τζάμπα 110 ευρώ.

Το cruise control είναι επίσης τζάμπα στα 220.

Μετά για να το βάλεις θες 300 ευρώ όλο το σετ φλασιέρα + καλωδίωση (=πλεξούδα 600 ευρά).

Το subwoofer στο πορτ μπαγκάζ (αν τό χει) επίσης είναι καλό (300 ευρώ βέβαια το ηχοσύστημα - δεν ξέρω αν σε παίρνει) και η καλωδίωση δεν περνιέται εύκολα.

Ζάντες κλπ. μην ασχοληθείς, όταν σου τη βαρέσει μπαίνουν.

Το cruise έχει το καλό ότι θα μπορείς να κάνεις και οικονομία βενζίνης σε μεγάλα ταξίδια (εκεί που πραγματικά αξίζει) + θα πηγαίνεις πιο ξεκούραστος.

Κατα τη γνωμη μου, εργοστασιακο ηχοσυστημα don't bother, με τα ιδια λεφτα, σε οποιαδηποτε κλιμακα, περνεις καλυτερα πραγματα aftermarket. Αντιθετως για να αλλαξεις ζαντολαστιχα αν θες 17ρια πχ, θα τσουξει πολυ περισσοτερο αργοτερα παρα εργοστασιακα. Συμφωνω ομως απολυτως με τεμπελη και cruise, θα κανουν τα ταξιδια σου απιστευτα πιο ανετα.

Μάλιστα... Για ενα φουσκωτό 3.5 μέτρων προορίζεται... Εχεις κατι στο μυαλό σου Γιάγκο; Anyone?

Μοτεράκι 4HP 4Τ δεν θα το πηγαίνει με τίποτα,ειδικά άμα έχει γάστρα πολυεστερική,θα το μετανιώσεις.Έχω ένα συμβατικό φουσκωτό 3m χωρίς γάστρα και ένα Suzuki 6ΗP 2T και πηγαίνει πολύ καλά με μένα μόνο πάνω,αλλά με δεύτερο άτομο αρχίζει και κόβει αισθητά.Δεν θέλω την δύναμη για ταχύτητα αλλά για να μπορέσει να με βγάλει απο μια κακοκαιρία που με έχει πιάσει αρκετές φορές και με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο!

Μάλιστα... Για ενα φουσκωτό 3.5 μέτρων προορίζεται... Εχεις κατι στο μυαλό σου Γιάγκο; Anyone?

Θες να ρωτησω τι παιζει?

Για βοηθάτε γιατί με τα αυτοκίνητα δε νιώθω. Αν πεθάνει η μπαταρία, γυρνάς το κλειδί και δεν κάνει εντελώς τίποτα ή ακούγεται κάτι στην μίζα; Εμένα είναι εντελώς ψώφιο, ούτε οι πόρτες δεν ξεκλειδώνουν από το κλειδί.

Μήπως είχες ξαχάσει τα φώτα; Παράξενο να πέθανε ξαφνικά.

Μπα το κοίταξα, δεν είχα γυρισμένο τον διακόπτη. Μου έκανε κάτι κουλά είναι η αλήθεια αλλά δεν με έχει ξαναφήσει, για όλα υπάρχει η πρώτη φορά :hehe:

Για βοηθάτε γιατί με τα αυτοκίνητα δε νιώθω. Αν πεθάνει η μπαταρία, γυρνάς το κλειδί και δεν κάνει εντελώς τίποτα ή ακούγεται κάτι στην μίζα; Εμένα είναι εντελώς ψώφιο, ούτε οι πόρτες δεν ξεκλειδώνουν από το κλειδί.

για να δεις αν εχει πεθανει η μπαταρια,συνδεσε καλωδια με αλλο αυτοκινητο,βαλε μπρος και αν μετα απο ωρα "δυσκολευεται" το αυτοκινητο φταιει η μπαταρια.Ποσα χρονια την εχεις?

Ήρθες ο τύπος από την οδική βοήθεια.. είχα ξεχάσει το φως της καμπίνας ανοιχτό :red:

Κώστα πόση ωρα/μερες?

Γιατί αν ήταν μερικές ώρες, και δεν έχεις 12.000 Lumen φως καμπίνας, η μπαταρία ήταν λίγο στα τελειώματα...

Αν έχει μείνει τελείως όταν γυρίζεις 1η σκάλα το κλειδί δεν ανάβει ΤΙΠΟΤΑ στο ταμπλό, οπότε σιγά μην έχει δύναμη να γυρίσει την μίζα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.