Jump to content



Official Cars, Motors, βελτίωση, τρακαρίσματα και οδήγηση Thread (MotorLab)


LevelOne

Recommended Posts

σε τιμη δεν κοβουν πουθενα, περαν απο την μιση αποσυρση ~ 500 ευρο...

σε καμια μαρκα, τουλαχιστον σε αυτες τις αντιπροσωπειες πηγα εγω...(toyota, seat, fiat)

θα ξαναδοκιμασω παντως για τα φιμε, και περρετερω μειωση...

για συναγερμο,απλα δισταζω στο οτι να κανουν βιδες το αμαξι..

το χρωμα του παγου παντως ειναι πολυ γαματο... σε συνδοιασμο με μαυρο και κοκκινο ταμπλο και καθισματα !

θα κανει 2 μηνες αν το παραγγειλουμε τωρα, επειδη racing 5θ σε αυτο το χρωμα με esp δεν υπαρχουν...

Έγινε επεξεργασία από MaGiCMaN
Link to comment
Share on other sites

βασικα μου κανει extra μειωση 450 ευρο, εκτος απο τα 800 της fiat, η μειωση ειναι μεσω αποσυρσης αλλου. δηλαδη θα αποσυρει το αμαξι σε μενα, η θα μοιραστουμε με τον ιδιοκτητη το ποσο...

περαν την αποσυρσης, δεν μου εκοψαν πουθενα για κανενα αμαξι...

#φραγμα, επαρχια τουλαχιστον ακομη δεν υπαρχουν τετοια...

1ον

Με αποσυρση αλλου το κρατικο οφελος ειναι 960 ευρω για τα 1.400αρια,οποτε τα 450 εκπτωση ειναι γελοια προσφορα.Αν και οι ιδιωτες τοσο περιπου τα πουλανε.Δεν μπορεις να αγορασεις δικαιωμα αποσυρσης απο γνωστο?

2ον

Εκπτωσεις γινονται και παραγινονται,μην αγχωνεσαι.Εχεις προβλημα να παρεις ετοιμοπαραδοτο αντιπροσωπειας που της εχει ξεμεινει?Δεν θαχει ακριβως τον εξοπλισμο που θες βεβαια ακριβως,αλλα εκει μπορεις να διαπραγματευτεις την τιμη γιατι ο αλλοςπιεζεται να ξεστοκαρει

3ον

Μην βαλεις ξενον αφτερμαρκετ.Χιλιες φορες καλυτερα σκασε το 1000αρικο που θελουν τα εργοαστασιακα παρα να εχεις θεμα με εγκεφαλο/υπερθερμανσεις/καμμενα /βρωμισματα/προστιμα/τυφλωμα των αλλων.Και οταν πηγαινεις at the speed of light σε σκοτεινους επαρχιακους δρομους,πιστεψε με θα εκτιμησεις πολυ τα καλα ξενον.

4ον

Πιεσε να σου βαλουν δωρο φιμε γυρω γυρω (παντου εκτος του μπροστα) και στο μπροστα να σου βαλουν UV διαφανες που κοβει μονο ζεστη.Για αυτον δεν κοστιζει ουτε 130 ευρω,εχεις ΤΡΕΛΛΗ διαφορα σε ζεστη/αποδοση κλιματιστικου/να καθεται σταυροποδι η μπιατς στο καθισμα χωρις να την χαλβαδιαζουν οι φορτηγατζηδες η οι ντελιβεραδες/ακτινοβολια/ασφαλεια τζαμιου (η μεμβρανη κραταει αρκετα τα θραυσματα αν γινει η στραβη).Μην ακουσεις σαχλαμαρες οτι εμποδιζει στο σκοταδι/στο παρκαρισμα το βραδυ το φιμε ,η ορατοτητα ειναι σχεδον η ιδια, γιατι το φιμε κοβει ως ενα συγκεκριμενο οριο το φως,αν το φως πεσει κατω απο ενα σημειο,εκει το φιμε ΔΕΝ μπορει να το κοψει.Αν δηλαδη την μερα εχεις φως 80 και το φιμε κρατα οτιδηποτε πανω απο 40 ,αν το βραδυ δεν εχεις πανω απο 40 το φιμε δεν κοβει κατι.

5ον

Αισθητηρες.Αν δεν εισαι σιγουρος για την ποιοτητα σου μην παρεις τους δωρο.Ειναι συνηθως των 50 ευρω και βγαλε και αν το αμαξι σου ειναι περιεργο χρωμα ,θελουν βαψιμο -δεν πιστευω να θες στην καινουρια l-emo σου μαυρες κουκιδες στον προφυλακτηρα-.Ελα ομως που η μπογια εμποδιζει την σωστη λειτουργια τους καποιες φορες και ειναι τρελλη ξενερα να το καταλαβεις στο "γκρααακ"

6ον

Σκεψου το καλα για λευκο αμαξι.Ειναι τρεντι,αλλα γνωμη μου ειναι να αποφευγει κανεις τα μη μεταλλικα χρωματα.(Ισως της φιατ ναναι μεταλλικο,δεν ξερω,ρωτα) .Ξεφλουδιζουν πανευκολα και ειναι υπερευαισθητα.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

1) η αποσυρση 960/2 την εκανε περιπου, και εβγαινε ~450, περιπου να παρω και γω και τα υπολοιπα ο ιδιοκτητης του αυτοκινητου.

το αμαξι ειναι τριτου, οχι της αντιπροσωπειας... δυστυχως δεν εχω αμαξι παλιο..

2) ειχα βρει το ιδιο με περισσοτερο εξοπλισμο, αλλα οι γονεις δεν θελουν 3θυρο που ηταν το συγκεκριμενο, ηταν εκθεσιακο.. τιμη 13.260...με esp, μεταλλικο λουκουμι..

4) ναι φιλε θα πιεσω.

5) τους αισθητηρες του εχω αποκλεισει απο την αρχη. απλα το αναφορικα τι δινει το εγραψα.

6) μεταλλικο ειναι, του λευκο του παγου, δεν ειναι ασπρο καθαρο... ωραιο χρωμα, χρεωση 390..

Link to comment
Share on other sites

το αμαξι ειναι αυτο ακριβως!

το εκθεσιακο εδω εχει 13.220

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1449322/

ειναι και μακρια γμτ!!! :shout:

Έγινε επεξεργασία από MaGiCMaN
Link to comment
Share on other sites

Βάλε:

ΥΠΟΒΡΑΧΙΟΝΙΟ ΚΑΘΙΣΜΑΤΟΣ ΟΔΗΓΟΥ ΜΕ ΘΗΚΗ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ

CRUISE CONTROL

και αν σε παίρνει:

ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ HI-FI INTERSCOPE, ME 4ΚΑΝΑΛΟ ΤΕΛΙΚΟ ΕΝΙΣΧΥΤΗ 60W KAI ΕΝΕΡΓΟ SUB-WOOFER ΤΥΠΟΥ BASS REFLEX 100W

Το υποβραχιόνιο είναι τζάμπα 110 ευρώ.

Το cruise control είναι επίσης τζάμπα στα 220.

Μετά για να το βάλεις θες 300 ευρώ όλο το σετ φλασιέρα + καλωδίωση (=πλεξούδα 600 ευρά).

Το subwoofer στο πορτ μπαγκάζ (αν τό χει) επίσης είναι καλό (300 ευρώ βέβαια το ηχοσύστημα - δεν ξέρω αν σε παίρνει) και η καλωδίωση δεν περνιέται εύκολα.

Ζάντες κλπ. μην ασχοληθείς, όταν σου τη βαρέσει μπαίνουν.

Το cruise έχει το καλό ότι θα μπορείς να κάνεις και οικονομία βενζίνης σε μεγάλα ταξίδια (εκεί που πραγματικά αξίζει) + θα πηγαίνεις πιο ξεκούραστος.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Κατα τη γνωμη μου, εργοστασιακο ηχοσυστημα don't bother, με τα ιδια λεφτα, σε οποιαδηποτε κλιμακα, περνεις καλυτερα πραγματα aftermarket. Αντιθετως για να αλλαξεις ζαντολαστιχα αν θες 17ρια πχ, θα τσουξει πολυ περισσοτερο αργοτερα παρα εργοστασιακα. Συμφωνω ομως απολυτως με τεμπελη και cruise, θα κανουν τα ταξιδια σου απιστευτα πιο ανετα.

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Μάλιστα... Για ενα φουσκωτό 3.5 μέτρων προορίζεται... Εχεις κατι στο μυαλό σου Γιάγκο; Anyone?

Μοτεράκι 4HP 4Τ δεν θα το πηγαίνει με τίποτα,ειδικά άμα έχει γάστρα πολυεστερική,θα το μετανιώσεις.Έχω ένα συμβατικό φουσκωτό 3m χωρίς γάστρα και ένα Suzuki 6ΗP 2T και πηγαίνει πολύ καλά με μένα μόνο πάνω,αλλά με δεύτερο άτομο αρχίζει και κόβει αισθητά.Δεν θέλω την δύναμη για ταχύτητα αλλά για να μπορέσει να με βγάλει απο μια κακοκαιρία που με έχει πιάσει αρκετές φορές και με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο!

Link to comment
Share on other sites

Για βοηθάτε γιατί με τα αυτοκίνητα δε νιώθω. Αν πεθάνει η μπαταρία, γυρνάς το κλειδί και δεν κάνει εντελώς τίποτα ή ακούγεται κάτι στην μίζα; Εμένα είναι εντελώς ψώφιο, ούτε οι πόρτες δεν ξεκλειδώνουν από το κλειδί.

Link to comment
Share on other sites

Μήπως είχες ξαχάσει τα φώτα; Παράξενο να πέθανε ξαφνικά.

Μπα το κοίταξα, δεν είχα γυρισμένο τον διακόπτη. Μου έκανε κάτι κουλά είναι η αλήθεια αλλά δεν με έχει ξαναφήσει, για όλα υπάρχει η πρώτη φορά :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Για βοηθάτε γιατί με τα αυτοκίνητα δε νιώθω. Αν πεθάνει η μπαταρία, γυρνάς το κλειδί και δεν κάνει εντελώς τίποτα ή ακούγεται κάτι στην μίζα; Εμένα είναι εντελώς ψώφιο, ούτε οι πόρτες δεν ξεκλειδώνουν από το κλειδί.

για να δεις αν εχει πεθανει η μπαταρια,συνδεσε καλωδια με αλλο αυτοκινητο,βαλε μπρος και αν μετα απο ωρα "δυσκολευεται" το αυτοκινητο φταιει η μπαταρια.Ποσα χρονια την εχεις?

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.