AN7 OverClocker Ιούνιος 2, 2011 #4821 Ιούνιος 2, 2011 XAXA)X)A)XA)X)A0x0ax0a0X)AX)0a0xAXAXAXAXAXAXAX0a00xa0xAX
Lakisss Ιούνιος 2, 2011 #4823 Ιούνιος 2, 2011 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=2vSkFIscyCk]YouTube - Jaguar XKR.[/ame]edit: [ame]http://www.youtube.com/watch?v=GVkc9ddTEiU&feature=player_embedded[/ame]
sotiris Ιούνιος 3, 2011 #4824 Ιούνιος 3, 2011 Όποιος πιάνει τη ζώνη λάθος αυτά παθαίνει (για το πρώτο βίδεο).
NoDsl Ιούνιος 3, 2011 #4825 Ιούνιος 3, 2011 Μέχρι και το κράνος πίσω λιγότερο κουνιέται. Άντε μωρέ με τον άταρο...:fist:
2cpu Ιούνιος 3, 2011 #4826 Ιούνιος 3, 2011 Τον φαντάζομαι επάνω σε F16 εγώ!:hehe: οχι ο ιδιος (το εχω ξαναβαλει νομιζω) http://alt.coxnewsweb.com/ajc/swf/blueangels/blueangels.swf
Athens2004 Ιούνιος 3, 2011 #4828 Ιούνιος 3, 2011 κατι τετοιοι δυσφημιζουν το αθλημαποστ 4435 2ρο βιντ.
2cpu Ιούνιος 4, 2011 #4829 Ιούνιος 4, 2011 Ποιός ήρθε?![ame=http://www.youtube.com/watch?v=3Ye3wV3XXgU&feature=player_embedded]YouTube - Need for Speed World Audi A1 clubsport quattro unveil[/ame]
vic Ιούνιος 4, 2011 #4830 Ιούνιος 4, 2011 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=E22S3XH82Fw]YouTube - Save the date : 17 juin 2011[/ame]
spresv Ιούνιος 4, 2011 #4831 Ιούνιος 4, 2011 Οκ, βρεθηκε προτζεκτ για το καλοκαιρι. Megasquirt + coil packs + χωνια (:dance3:) + 80cc oversize, μαζι με κατι αλλα ψιλολογια να μην ειναι καμια 20ρια αλογα πανω? Νομιζω ευκολα
2cpu Ιούνιος 4, 2011 #4832 Ιούνιος 4, 2011 χαλαραα DefenceNet - Πως το ελληνικό κράτος "σαμποτάρει" την αυτοκινητοβιομηχανία της χώρας μηπως να το βαλω στο αλλο θεμα? (χρεωκοπια Ελλαδας)
pank Ιούνιος 5, 2011 #4833 Ιούνιος 5, 2011 Ο αδερφός μου έχει ενα Fiat Punto ('04 ή '05).Την τελευταία τετραετία του έχουν κοπεί τρείς φορές τα σωληνάκια των φρένων.Δυο αντιπροσωπείες+ενα συνοικιακό συνεργείο τον διαβεβαιώνουν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, και απλά είναι άτυχος. π.χ. μπορεί να πατάει όπως κινείται κάποιο συρματάκι που να κτυπάει στο σωληνάκι των φρένων και να το κόβει.Επειδή μου φαίνεται πολύ περίεργο να μιλάμε απλά για ατυχία, θα με ενδιέφεραν ιδέες για το τι μπορεί να συμβαίνει.Το ψάχνει και ο ίδιος φυσικά γιατί όπως φαντάζεστε έχει φοβηθεί πολύ.Απ' ότι μου είπε σκέφτεται τα μεταλλικά μαρκούτσια ως έσχατη και πιο δραστική λύση.Ευχαριστώ.
jax7480 Ιούνιος 5, 2011 #4834 Ιούνιος 5, 2011 Οντως ειναι τραγικο το να κοβονται τα σωληνακια των φρενων, αλλα δεν θεωρω τα 100-120€ για τα σωληνακια αεροπορικου τυπου "εσχατη λυση". Για την ασφαλεια μιλαμε και εκει δεν σηκωνει τσιγκουνια...
pank Ιούνιος 5, 2011 #4835 Ιούνιος 5, 2011 Ναι δεν είναι θέμα κόστους.Και ο ίδιος για κανα 100άρικο μου μίλησε.Το 'έσχατη λύση' το χρησιμοποίησα με την έννοια της πιο δύσκολης λύσης.Επειδή δεν είμαι σχετικός φαντάζομαι ότι μιλάμε για ιδιοκατασκευή όταν μιλάμε για μεταλλικά μαρκούτσια σε ενα ταπεινό Fiat Punto.
sotiris Ιούνιος 5, 2011 #4836 Ιούνιος 5, 2011 Ο αδερφός μου έχει ενα Fiat Punto ('04 ή '05).Την τελευταία τετραετία του έχουν κοπεί τρείς φορές τα σωληνάκια των φρένων.Δυο αντιπροσωπείες+ενα συνοικιακό συνεργείο τον διαβεβαιώνουν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, και απλά είναι άτυχος. π.χ. μπορεί να πατάει όπως κινείται κάποιο συρματάκι που να κτυπάει στο σωληνάκι των φρένων και να το κόβει.Επειδή μου φαίνεται πολύ περίεργο να μιλάμε απλά για ατυχία, θα με ενδιέφεραν ιδέες για το τι μπορεί να συμβαίνει.Το ψάχνει και ο ίδιος φυσικά γιατί όπως φαντάζεστε έχει φοβηθεί πολύ.Απ' ότι μου είπε σκέφτεται τα μεταλλικά μαρκούτσια ως έσχατη και πιο δραστική λύση.Ευχαριστώ.Έχω το ίδιο.Επειδή πρόσφατα άλλαξα τα τακάκια και είδα και λίγο τα μπροστά μαρκούτσια, δεν έχουν κάποιο πρόβλημα (είναι του 2003 δηλαδή 7 μιση χρονών). Δηλαδή το λάστιχο είναι σε καλή κατάσταση.Το πιο πιθανό αν μιλάμε για 3 φορές είναι σαμποτάζ. Μήπως του τα κόβει κάποιος γείτονας?Δηλαδή αν το βρίσκει έτσι από παρκαρισμένο μάλλον κάποιος του την έχει κάνει.Αλλιώς ναι, αεροπορικού τύπου, θα γίνει και πιο άμεσο το πεντάλ.Αλλά αν ο γείτονας έχει κέφια, δεν νομίζω να κολώσει στο μεταλλικό περίβλημα.Το έχει δει ο αδερφός σου το μαρκούτσι μην του λένε φίφες και χάνει υγρά από αλλού?
spresv Ιούνιος 5, 2011 #4837 Ιούνιος 5, 2011 Σωτο πολυ χλωμο το σαμποταζ, γιατι το επαθα και γω την προηγουμενη βδομαδα, στο ιδιο αυτοκινητο, και γενικα το χω ξανακουσει. Εντελως απαραδεκτο και το φοβηθηκε το ματι μου, γιατι εχω μια ταση να ανεβαινω πανω στο φρενο. Και το πιο βλακωδες ειναι οτι φαινεται σαν να τριβεται καπου και να λιωνει, αλλα δεν εχει ΤΙΠΟΤΑ σ'εκεινο το σημειο που να το εμποδιζει. 120€ ειναι παρα παρα πολλα για αεροπορικου, κανεις φτιαχτο ζευγαρι για μπροστα με 50€, εναλλακτικα απο ebay εχουν 50-60 λιρες + μεταφορικα το σετ μπρος-πισω. Καθολου δυσκολη λυση, απλα ημουν εντελως ρεστος και δεν μπορουσα να τα βαλω τωρα, θα το κανω σιγουρα στο μελλον.
pank Ιούνιος 5, 2011 #4838 Ιούνιος 5, 2011 Δηλαδή αν το βρίσκει έτσι από παρκαρισμένο μάλλον κάποιος του την έχει κάνει. Και τις τρείς φορές σε κίνηση στο δρόμο το 'χει πάθει. Τις δυο από αυτές ίδρωσε μέχρι και σώβρακο απ' ότι μου είπε. Εκτός αυτού δεν έχει κλείσει τρίμηνο στην τωρινή του διεύθυνση. Πιο πριν έμενε στην κοπέλα του, πιο πριν στο πατρικό μας. Οπότε μοιάζει κομματάκι απίθανο να είναι γείτονας, εκτός αν μιλάμε για ψυχοπαθολογική κατάσταση κανεις φτιαχτο ζευγαρι για μπροστα με 50€ Οποιοδήποτε tip έχεις είναι ευπρόσδεκτο. π.χ. υλικό που θα χρησιμοποιηθεί. Εχω στο μυαλό μου εναν generic μάστορα που κατα καιρούς μου έχει φτιάξει κατα παραγγελία κατασκεύες με inox αρκετά σύνθετες, και νομίζω ότι μπορεί να ανταπεξέλθει. Θα μας έκανε κάτι σε inox ; Πρώτη ύλη και εργασία δε θα μου πάρει τίποτα αυτός.
sotiris Ιούνιος 5, 2011 #4839 Ιούνιος 5, 2011 Δεν είναι μεταλλικά τα μαρκούτσια, από λάστιχο είναι κι αυτά απλά έχουν μεταλλικό περίβλημα. Σαν το λάστιχο της ντουζιέρας.
spresv Ιούνιος 5, 2011 #4840 Ιούνιος 5, 2011 Και μονος σου τα φτιαχνεις που λεει ο λογος, ειναι πολυ απλο, αλλα μιας και μιλαμε για την ασφαλεια σου καλυτερα να πας σε εναν επαγγελματια. Για τον ιδιο λογο θα απεφευγα generic μαστορες, φρενα μονο σε φρεναδες. Ξερω για εναν τυπο καπου στη Θηβων που φτιαχνει με υλικα (σωληνακια, ρακορακια κλπ) μαρκας Hel, με 50€ το ζευγαρι (αν θυμαμαι καλα ειναι για ζευγος και οχι για σετ, αλλα μπορω να το επιβεβαιωσω αυριο μαζι με contact infoz). Εναλλακτικα ebay, οπως ειπα και πριν.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.