2cpu Μάϊος 9, 2011 #4481 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2011 Καλη ειναι.Για μεικτη ειδες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Μάϊος 9, 2011 #4482 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2011 Καλη ειναι.Για μεικτη ειδες?μπα..ο απεναντι παρκαρει carrera 4s cabrio εξω τα τελευταια 3-4 χρονια και αλλη μια carrera συνεχεια παρκαρει εδω γυρω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Μάϊος 9, 2011 #4483 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2011 Εγω ηξερα οτι σου συνεχιζουν κανονικα την ασφαλιση χωρις να χρειαζεται να κανεις κατι αλλο.νικο κακως εκανες και το δεχτηκες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Μάϊος 9, 2011 #4484 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2011 Δεν υπήρχε επιλογή. Όσο έχουν δικαιωθεί ως σήμερα όσοι είχαν ασφάλειες εκεί, αλλό τόσο θα είχα δικαιωθεί κι εγώ. Δηλαδή... καθόλου. Οπότε, απλά έκανα την πάπια, αφού το κράτος είναι απλά ανίκανο να σε δικαιώσει σε τέτοιες περιπτώσεις. Τσάκωνα, τα 300/εξάμηνο που πληρώνω εγώ προκύπτουν με αξία αυτοκινήτου 14.300€ και υπάρχει κι ένα επασφάλιστρο 30% (νέου οδηγού). Απλά το λέω για να μην κάνεις απευθείας σύγκριση στα νούμερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Μάϊος 10, 2011 #4485 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2011 Tσακο 300/6μηνο εγώ με το Μιτο για 16.000 αξία ασφάλησης (αν και η αξία αλλάζει ΛΙΓΟ το κόστος η αλήθεια είναι), με τα ΠΑΝΤΑ, κακόβουλες ενέργιες, θεομηνίες, νομική προστασία (μαστ ακόμα και για σενα που λεει ο λογος), κλπ κλπ ΕΚΤΟΣ μηκτής.Οπότε 350 είναι καλά. Με πια είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Μάϊος 10, 2011 #4486 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2011 300/6μηνο εγώ με το Μιτο για 16.000 αξία ασφάλησης φακ ,τοσο καλη προσφορα μου κανανε?εμενα τιμη τιμολογιου ειναι παραπανω απτα διπλασια!!! Βασικα απο τον ΤΚ πρεπει ναχουν κοψει πολλα και σε σενα και εδω λογω ασφαλους συνοικιας.Με πια είναι? u mad?Εννοειται πως ο Τσακωνας θα διαλεγε την μονη ασφαλιστικη πουχει ονομα εταιριας γυναικειων εσωρουχων!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Μάϊος 10, 2011 #4487 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2011 Ροτζερ! Ναι μετράει το που μένεις, ΠΑΡΑ πολύ.Η Αξία έχει ελάχιστη διαφορά, σκέψου πως πιο λίγα πλήρωνα πριν τις αυξήσεις με αξία 21.000... Οπότε είσαι μια χαρά.Απλά βάλε μέσα ότι έχει σε κακόβουλο, γιατι 1 κλειδιά να φας θες βάψιμο 2 φτερά (σερβιέτα) και 1 πόρτα... Και ο κόσμος δώξα τον βελζεβούλ είναι τίγκα στους κομπλεξικούς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Μάϊος 10, 2011 #4488 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2011 Ροτζερ! Ναι μετράει το που μένεις, ΠΑΡΑ πολύ.Η Αξία έχει ελάχιστη διαφορά, σκέψου πως πιο λίγα πλήρωνα πριν τις αυξήσεις με αξία 21.000... Οπότε είσαι μια χαρά.Απλά βάλε μέσα ότι έχει σε κακόβουλο, γιατι 1 κλειδιά να φας θες βάψιμο 2 φτερά (σερβιέτα) και 1 πόρτα... Και ο κόσμος δώξα τον βελζεβούλ είναι τίγκα στους κομπλεξικούς.μπα.Διπλα απο το σπιτι εχει καμζ ατομο με διπλωματικη ασυλια το οποιο δηλ δεν δεσμευεται απο την νομοθεσια προσωπικων δεδομενων αρα οτι καταγραφει το δινει οπου γουσταρει αρα οποιος βαλει κλειδι θα φαει τσακωνατζ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Μάϊος 10, 2011 #4489 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2011 ξερει κανεις πως βγαινουν ακριβως τα ασφαλιστρα?με βαση τι πανε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Μάϊος 10, 2011 #4490 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2011 Τσάκω, δεν είναι μην στην σκάσουν στο σπιτι ρε, αλλά έξω... Για τα πως βγαίνει το ασφάλιστο είναι μια φόρμουλα πιο μακριά απο το ... που βάζει μέσα, ηλικία οδηγού, έτη κατοχής διπλώματος, παραμέτρους αυτοκινήτου (άλογα, κάμπριο, 2 θέσεις, μπίτσες, μάρκα), κόστος κτήσης, καιρό κτήσης, καιρό στήσης, περιοχή διαμονής, που το παρκάρεις, κυβικά, εξτρά χρεώσεις, τι καλλύψεις θές, κλπ κλπΔεν είναι κάτι straight forward. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Μάϊος 10, 2011 #4491 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2011 ξερει κανεις πως βγαινουν ακριβως τα ασφαλιστρα?με βαση τι πανε?ατυχηματα πουχεις κανει/νεοτητα οδηγου (κατω απο 25 ανεβαινεις πολυ)/διαρκεια διπλωματος (κατω απο 1 χρονο ανεβαινεις πολυ)/ιπποδυναμη αυτοκινητου/μερικα αυτοκινητα του στυλ κουπρα/gti/opc με λιγα λογια τα φτηνα γρηγορα ειναι σταμπαρισμενα απο τις ασφαλιστικες/συνοικια στην αθηνα (σαντα μπαρμπαρα ειναι λιγο ακριβοτερη απο την εκαλη ως προς την επικινδυνοτητα κλοπης πχ)/χρωμα αυτοκινητου (κοκκινο ανεβαζει)/αν το κλεινεις σε παρκινγκ/συναγερμος - ιμμομπιλαιζερ/δουλεια (δικηγοροι πχ εχουν μια μικρη προσαυξηση)/νομος καταχωρησης (κοζανη βγαζεις χαμηλοτερο απο αττικη) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Μάϊος 10, 2011 #4492 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2011 Ο Tsakonas μένει στο παλαιό Ψυχικό διπλά σε πρεσβεία ή δίπλα στον Βαρδινογιάννη Γιατί παίζει ρόλο το χρώμα στην τιμή της ασφάλειας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Μάϊος 10, 2011 #4493 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2011 Στην Toyota Allianz έκανα εξάμηνο πριν 2 μήνες, μικτή με 1000 € απαλλαγή, αξία οχήματος 12.000 € και τα λοιπά σουξουμουξου με 350 €/εξάμηνο. Βέβαια είμαι επαρχία και έχω δίπλωμα 13 χρόνια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Μάϊος 10, 2011 #4494 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2011 Επαρχία, μικρή αξία οχήματος (μετράει η αξία πολύ περισσότερο στην μεικτή), και μεγάλη απαλλαγή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Μάϊος 10, 2011 #4495 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2011 Στην Toyota Allianz έκανα εξάμηνο πριν 2 μήνες, μικτή με 1000 € απαλλαγή, αξία οχήματος 12.000 € και τα λοιπά σουξουμουξου με 350 €/εξάμηνο. Βέβαια είμαι επαρχία και έχω δίπλωμα 13 χρόνια...νομιζω πως σου βαλανε την πιο τεραστια απαλλαγητι ζημια πανω απο 1.000αρικο μπορει να παθεις αμα δεν εισαι gangstah??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Μάϊος 10, 2011 #4496 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2011 To ποσό το έγραψα αναφερόμενος κυρίως στον nickstamat που έχουμε το ίδιο ακριβώς αυτοκίνητο. Η επιλογή των 1000€ απαλλαγής έγινε με γνώμονα τη χαμηλή επιβάρυνση σε συνδιασμό με την "κάλυψη" σε περίπτωση χοντρής "μ@λ@κί@ς". Λίγους μήνες πριν την κάνω, ολοκαίνουργιο Fabia φίλου έπαθε 11.000 € ζημιά σε τράκα εντός πόλης λόγω σκυλιού που πετάχτηκε από το πουθενά. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Μάϊος 10, 2011 #4497 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2011 Λογω και του προσφατου ροκκου ρ κοιταξα μια τις εκδοσεις του γκολφ και βρηκα εναν τσι με 270....Καμια μεταξυ τους συγκριση;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Μάϊος 10, 2011 #4498 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2011 Αν λες το R32 το Golφ καμία.Αν είναι κάποια άλλη έκδοση εργοστασιακή με 260 άλογα τότε κατά 99% ίδιοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Μάϊος 10, 2011 #4499 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2011 Το R32 έχει καταργηθεί. Το Golf R φοράει το ίδιο μοτέρ αλλά είναι τετρακίνητο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Μάϊος 10, 2011 #4500 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2011 Golf R > Scirocco RΑλλά είναι και αρκετά ακριβότερο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts