Wizard! Μάϊος 3, 2011 #4441 Μάϊος 3, 2011 Σας γ@μώ τα δικύλινδρα, τα βρωμοδίχρονα (και τα αυτοκίνητα) !
Wizard! Μάϊος 3, 2011 #4442 Μάϊος 3, 2011 δεν γνωριζω αν εχει ειπωθει αλλου, σαν σημερα εφυγε ο Ayrton Senna. Εεε....εε.ε. Δεν έφυγε, τον δολοφόνησαν...
2cpu Μάϊος 3, 2011 #4443 Μάϊος 3, 2011 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=JUAfXnmjyz0&feature=player_embedded]YouTube - The Chase - BMW RR vs. BMW M3[/ame]
Periklis_pap Μάϊος 3, 2011 #4444 Μάϊος 3, 2011 ^Δεν είμαι ειδικός αλλά λογικό δεν ήταν να νικήσει η μηχανή?
Wizard! Μάϊος 4, 2011 #4446 Μάϊος 4, 2011 ^Δεν είμαι ειδικός αλλά λογικό δεν ήταν να νικήσει η μηχανή? Αν κάνεις ένα γκάλοπ, θα δεις ότι οι περισσότεροι πιστεύουν ότι θα έπρεπε να συμβεί το αντίθετο, ειδικά σε βρεγμένο οδόστρωμα... Δεκάδες συζητήσεις επί χρόνια και συνεχίζουν να το υποστηρίζουν αυτό. Δε μας χαλάει, έχουμε θέμα για κουβέντα
spresv Μάϊος 4, 2011 #4447 Μάϊος 4, 2011 Αυτη την κομπλα που χουν οι μηχανακηδες να ειναι πιο γρηγοροι παντου και παντα, ποτε δεν την καταλαβα. Αφου ειναι, γιατι τρωγονται με τα ρουχα τους? (αν και η συγκριση θυμιζει λιγο βουρτσα με επιταχυντη ηλεκτορνιων, αλλα τεσπα)
Tsakonas Μάϊος 4, 2011 #4448 Μάϊος 4, 2011 Αυτη την κομπλα που χουν οι μηχανακηδες να ειναι πιο γρηγοροι παντου και παντα, ποτε δεν την καταλαβα. Αφου ειναι, γιατι τρωγονται με τα ρουχα τους? (αν και η συγκριση θυμιζει λιγο βουρτσα με επιταχυντη ηλεκτορνιων, αλλα τεσπα) ολοι τοχουν λιγο πολυ "πες μου οτι ειμαι η καλυτερη απο ολες κλπ" "χουζ γιορ νταντι μπιατς" "φακ μι τσακ" κλπ ΥΓ:αυτη η κομπλα παντως πρεπει να παιζει πολυ.Μες στο ΣΚ μου περασαν επιδεικτικα κ πλαγιασμενοι απο ΔΕΞΙΑ 2-3 ζωα με supersport 3 ποντους απο το δεξι φτερο. αλλα οπως ελεγα και στον σπρεσβ "εχε χαρη που στρωνω αλλιως θα σου δειχνα τωρα"
stathid90 Μάϊος 4, 2011 #4449 Μάϊος 4, 2011 Αυτη την κομπλα που χουν οι μηχανακηδες να ειναι πιο γρηγοροι παντου και παντα, ποτε δεν την καταλαβα. Αφου ειναι, γιατι τρωγονται με τα ρουχα τους? (αν και η συγκριση θυμιζει λιγο βουρτσα με επιταχυντη ηλεκτορνιων, αλλα τεσπα) μα είναι γνωστό.. είμαι πιο γρήγορος με το όχημα = την έχω πιο μεγάλη.
Dolly Μάϊος 4, 2011 #4450 Μάϊος 4, 2011 "εχε χαρη που στρωνω αλλιως θα σου δειχνα τωρα" Μετά τα 2.000 θα πάρεις 4-5 πόντους, και μετά τα 10.000 "που θα ανοίξει το μοτέρ και θα δουλευτούν τα μέταλλα" θα χρειαστείς κουβάρι να την διπλώνεις! Την κατανάλωση φυσικά για τους κακόπιστους! Υ.Γ. Σέλω βόλτα, και θα ουρλιάζω απο το σαν-ρουφ και εγώ ΦΑΚ ΜΙ ΤΣΑΚ!
GEORGIOS Μάϊος 4, 2011 #4452 Μάϊος 4, 2011 "εχε χαρη που στρωνω αλλιως θα σου δειχνα τωρα" Άλλαξε πλευρό και συνέχισε
Tsakonas Μάϊος 4, 2011 #4453 Μάϊος 4, 2011 "εχε χαρη που στρωνω αλλιως θα σου δειχνα τωρα" Άλλαξε πλευρό και συνέχισε Αυτο μου το λενε και οι μπιτσιζ.
Wizard! Μάϊος 4, 2011 #4454 Μάϊος 4, 2011 Πάντως, τουλάχιστον σε προσωπικό επίπεδο, συνήθως το αντίθετο μου συμβαίνει. Αυτοί με τα "γΛήγορα" αμάξια μου λένε ότι δε μπορεί να είναι πιό γρήγορο το μηχανάκι μου... Φυσικά, από άγνοια έτσι; Πρόσφατα είχαμε αυτή τη συζήτηση στο HW-Box και επέμεναν για διάφορα, μέχρι που ανταλλάξαμε χρόνους από πίστες (Σέρρες/Μέγαρα) και τότε για κάποιο περίεργο λόγο έμεινε το thread χωρίς απάντηση για μέρες... :hang3:
Shadow Keeper Μάϊος 4, 2011 #4455 Μάϊος 4, 2011 Γενικά πωνάρουν οι μηχανές τα αμαξάκια...αλλά παίζει σημαντικό ρόλο η πίστα/δρόμος. Τις προάλλες ήμουν με το μχ5 τουρμπάκι στην κηφισίας..στο τελευταίο φανάρι πριν την αριστερή κλειστή στροφή που οδηγεί στην ανηφορική ευθεία προς κηφισιά. Ξεκινάω σβέλτα και βλέπω να έρχεται σβέλτα απο πίσω μηχανόβιος...κόβω δεξιά και φτάνουμε στην στροφή..κόβω χίμα μέσα αλλά κάτω από το όριο του αυτοκινήτου και η διαφόρα εξαφανίστηκε. Αν και ήταν πολύ γερμένος δεν μπορώ να γνωρίζω πόσο κοντά στο όριο ήταν, εγώ πάντων ήμουν χαλαρός στο μαζντάκι. Οπότε σε πολύ κλειστές πίστες υποθέτω οτι οι μηχανές δεν θα μπορούν να αξιοποιήσουν τα γελοία χαμηλά κιλά/ίππο. PS1 Δεν ξέρω τη μηχανή ήταν, είμαι άσχετος απο μηχανές PS2 Άδειος δρόμος
NoDsl Μάϊος 4, 2011 #4456 Μάϊος 4, 2011 Συγκριση 3.7 κιλα στον ιππο με λιγοτερο απο κιλο στον ιππο;;; ΤΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;;;;
2cpu Μάϊος 4, 2011 #4457 Μάϊος 4, 2011 ΥΓ:αυτη η κομπλα παντως πρεπει να παιζει πολυ.Μες στο ΣΚ μου περασαν επιδεικτικα κ πλαγιασμενοι απο ΔΕΞΙΑ 2-3 ζωα με supersport 3 ποντους απο το δεξι φτερο. ειναι η ιδια ακριβως ιδια κομπλα που εχουν οι οδηγοι αυτοκινητων ιδιως semi γρηγορων και με το που σε δουν οτι αλλαζεις λωριδα να κανεις προσπεραση σε παιζουν τα φωτα και κολλανε απο πισω σου .Αβυσσος η ψυχη του οδηγου
GEORGIOS Μάϊος 4, 2011 #4458 Μάϊος 4, 2011 Άλλαξε πλευρό και συνέχισεΑυτο μου το λενε και οι μπιτσιζ. Κι'άλλος ένας που θέλει να μιάσει του δάσκαλου.
Periklis_pap Μάϊος 4, 2011 #4459 Μάϊος 4, 2011 Αυτο μου το λενε και οι μπιτσιζ. Τι είναι οι μπιτσιζ;ΒΛΆΣΦΗΜΕ!!!!!
performer Μάϊος 4, 2011 #4460 Μάϊος 4, 2011 αυτες που κανονικα θα επρεπε να πλεσιωνουν ενα ροκο ρ σε φοτο που κανονικα θα επρεπε να ειχε να ανεβασει ενα χρηστης του λαμπη που το απεκτησε προσφατα................
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.