Jump to content

Official Cars, Motors, βελτίωση, τρακαρίσματα και οδήγηση Thread (MotorLab)

LevelOne

Recommended Posts

• Replies 14,8k
  • Created
  • Last Reply
δεν γνωριζω αν εχει ειπωθει αλλου, σαν σημερα εφυγε ο Ayrton Senna.

Εεε....εε.ε. Δεν έφυγε, τον δολοφόνησαν... :hm:

^Δεν είμαι ειδικός αλλά λογικό δεν ήταν να νικήσει η μηχανή?

Αν κάνεις ένα γκάλοπ, θα δεις ότι οι περισσότεροι πιστεύουν ότι θα έπρεπε να συμβεί το αντίθετο, ειδικά σε βρεγμένο οδόστρωμα... Δεκάδες συζητήσεις επί χρόνια και συνεχίζουν να το υποστηρίζουν αυτό. Δε μας χαλάει, έχουμε θέμα για κουβέντα :p

Αυτη την κομπλα που χουν οι μηχανακηδες να ειναι πιο γρηγοροι παντου και παντα, ποτε δεν την καταλαβα. :p Αφου ειναι, γιατι τρωγονται με τα ρουχα τους? (αν και η συγκριση θυμιζει λιγο βουρτσα με επιταχυντη ηλεκτορνιων, αλλα τεσπα)

Αυτη την κομπλα που χουν οι μηχανακηδες να ειναι πιο γρηγοροι παντου και παντα, ποτε δεν την καταλαβα. :p Αφου ειναι, γιατι τρωγονται με τα ρουχα τους? (αν και η συγκριση θυμιζει λιγο βουρτσα με επιταχυντη ηλεκτορνιων, αλλα τεσπα)

ολοι τοχουν λιγο πολυ "πες μου οτι ειμαι η καλυτερη απο ολες κλπ" "χουζ γιορ νταντι μπιατς" "φακ μι τσακ" κλπ

ΥΓ:αυτη η κομπλα παντως πρεπει να παιζει πολυ.Μες στο ΣΚ μου περασαν επιδεικτικα κ πλαγιασμενοι απο ΔΕΞΙΑ 2-3 ζωα με supersport 3 ποντους απο το δεξι φτερο.

αλλα οπως ελεγα και στον σπρεσβ

"εχε χαρη που στρωνω αλλιως θα σου δειχνα τωρα" :tomato:

μα είναι γνωστό.. είμαι πιο γρήγορος με το όχημα = την έχω πιο μεγάλη.

Μετά τα 2.000 θα πάρεις 4-5 πόντους, και μετά τα 10.000 "που θα ανοίξει το μοτέρ και θα δουλευτούν τα μέταλλα" θα χρειαστείς κουβάρι να την διπλώνεις!

Την κατανάλωση φυσικά για τους κακόπιστους!

Υ.Γ. Σέλω βόλτα, και θα ουρλιάζω απο το σαν-ρουφ και εγώ ΦΑΚ ΜΙ ΤΣΑΚ!

Άλλαξε πλευρό και συνέχισε

Αυτο μου το λενε και οι μπιτσιζ.

Πάντως, τουλάχιστον σε προσωπικό επίπεδο, συνήθως το αντίθετο μου συμβαίνει. Αυτοί με τα "γΛήγορα" αμάξια μου λένε ότι δε μπορεί να είναι πιό γρήγορο το μηχανάκι μου... :nothing:

Φυσικά, από άγνοια έτσι;

Πρόσφατα είχαμε αυτή τη συζήτηση στο HW-Box και επέμεναν για διάφορα, μέχρι που ανταλλάξαμε χρόνους από πίστες (Σέρρες/Μέγαρα) και τότε για κάποιο περίεργο λόγο έμεινε το thread χωρίς απάντηση για μέρες... :hang3:

Γενικά πωνάρουν οι μηχανές τα αμαξάκια...αλλά παίζει σημαντικό ρόλο η πίστα/δρόμος.

Τις προάλλες ήμουν με το μχ5 τουρμπάκι στην κηφισίας..στο τελευταίο φανάρι πριν την αριστερή κλειστή στροφή που οδηγεί στην ανηφορική ευθεία προς κηφισιά. Ξεκινάω σβέλτα και βλέπω να έρχεται σβέλτα απο πίσω μηχανόβιος...κόβω δεξιά και φτάνουμε στην στροφή..κόβω χίμα μέσα αλλά κάτω από το όριο του αυτοκινήτου και η διαφόρα εξαφανίστηκε. Αν και ήταν πολύ γερμένος δεν μπορώ να γνωρίζω πόσο κοντά στο όριο ήταν, εγώ πάντων ήμουν χαλαρός στο μαζντάκι.

Οπότε σε πολύ κλειστές πίστες υποθέτω οτι οι μηχανές δεν θα μπορούν να αξιοποιήσουν τα γελοία χαμηλά κιλά/ίππο.

PS1 Δεν ξέρω τη μηχανή ήταν, είμαι άσχετος απο μηχανές:p

PS2 Άδειος δρόμος

Συγκριση 3.7 κιλα στον ιππο με λιγοτερο απο κιλο στον ιππο;;; ΤΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;;;;

ΥΓ:αυτη η κομπλα παντως πρεπει να παιζει πολυ.Μες στο ΣΚ μου περασαν επιδεικτικα κ πλαγιασμενοι απο ΔΕΞΙΑ 2-3 ζωα με supersport 3 ποντους απο το δεξι φτερο.

ειναι η ιδια ακριβως ιδια κομπλα που εχουν οι οδηγοι αυτοκινητων ιδιως semi γρηγορων και με το που σε δουν οτι αλλαζεις λωριδα να κανεις προσπεραση σε παιζουν τα φωτα

και κολλανε απο πισω σου .Αβυσσος η ψυχη του οδηγου :p

Αυτο μου το λενε και οι μπιτσιζ.

Κι'άλλος ένας που θέλει να μιάσει του δάσκαλου.

αυτες που κανονικα θα επρεπε να πλεσιωνουν ενα ροκο ρ σε φοτο που κανονικα θα επρεπε να ειχε να ανεβασει ενα χρηστης του λαμπη που το απεκτησε προσφατα................

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.