Jump to content

Official Cars, Motors, βελτίωση, τρακαρίσματα και οδήγηση Thread (MotorLab)

LevelOne

Recommended Posts

Eιναι βαρυ αμαξι και φαινεται -στην καταναλωση- μεσα στην πολη.

(χωρια τα κυβικα και ο κομπρεσορας).

Απο την αλλη στην εθνικη η καλη αεροδυναμικη το 6αρι(χειροκινητο) και οι "σωστες" σχεσεις κυριολεκτικα ρολαρεις @160..

• Replies 14,8k
  • Created
  • Last Reply
Γενικά, με τέτοια μέση ταχύτητα, είναι πολλά τα 10. Σε πρόσφατο ταξίδι Θεσσαλονίκη, το board computer ενός Renault Megane 10 ετίας έδειχνε 6,6 μέση όταν πηγαίναμε με 120. Επίσης έχω ακούσει ότι ο M50TUB25 είναι οικονομικότερος του δικού σου. Μακάρι, θα δούμε την Κυριακή, αν είναι έτοιμο.

Εκλεισε 21 χρόνια βλέπεις τι να κάνουμε...

Μακαρι να ειχε 0.40 λεπτα η βενζίνη οπως στο Ντουμπαι να πηγαίναμε όλο βολτιτσες με τους φιλους αλλα που...

Ελπιζω να το φτιάξεις το δικο σου(Ε30?) γιατι ειναι κουκλάκι και οταν βλέπω χαλασμένη μπεμπα με πιάνει η καρδιά μου :o

Μας εχουν χαλασει και οι "μπουκαλες" του πορτ μπακαζ, ξέρετε πως λέγονται στα αγγλικά για να βρω παρόμοιες να τις αλλάξω?

Εκλεισε 21 χρόνια βλέπεις τι να κάνουμε...

Μακαρι να ειχε 0.40 λεπτα η βενζίνη οπως στο Ντουμπαι να πηγαίναμε όλο βολτιτσες με τους φιλους αλλα που...

Ελπιζω να το φτιάξεις το δικο σου(Ε30?) γιατι ειναι κουκλάκι και οταν βλέπω χαλασμένη μπεμπα με πιάνει η καρδιά μου :o

Μας εχουν χαλασει και οι "μπουκαλες" του πορτ μπακαζ, ξέρετε πως λέγονται στα αγγλικά για να βρω παρόμοιες να τις αλλάξω?

ειναι λιγο μεγαλη η ονομασια 3 λεξεις,γκουγκλαρε το και δωσε τα στοιχεια σου στο πρωτο σαιτ που θα βρει

"gay singles ads"

Ελπιζω να το φτιάξεις το δικο σου(Ε30?)

Ναι, μόλις το ετοιμάσω θα κανονίσουμε κάτι και με τους άλλους.

Πω ρε τι μας κανετε πρωινιατικα!!!

Για το τελευταιο βιντεο στα σχολια ,τα λενε μια χαρα για τον ποζερα τον Ken Block. :T:

Τι Κεν Block ρε και πράσινα άλογα.

Αν ήταν 1 τρίχα απο τα φρύδια των παλαιών θα ήταν 10 φορές καλύτερος οδηγός.

ακόμα και γω που οδηγούσα Σουηδέζα......το 1080p και το συγκεκριμένο βίντεο τα λέω αποστειρωμένα σε σχέση με τα πιο πάνω βίντεο του GROUP B :p

Ένα τέτοιο Civic '86 (το sedan) είχε ο πατέρας μου, και ήταν το πρώτο αμάξι που οδήγησα...

Μακάρι να είχα ένα σάν αυτό τώρα....απίστευτη κατάσταση! (και τέρας...:))

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=NAl180zN3Z0]YouTube - Bisimoto 700whp D16Z 1990 Honda Civic Turbo Wagovan[/ame]

Ένα τέτοιο Civic '86 (το sedan) είχε ο πατέρας μου, και ήταν το πρώτο αμάξι που οδήγησα...

Μακάρι να είχα ένα σάν αυτό τώρα....απίστευτη κατάσταση! (και τέρας...:))

YouTube - Bisimoto 700whp D16Z 1990 Honda Civic Turbo Wagovan

O συγκεκριμενος εχει σκαλωμα με τα sohc honda εκτος απο αυτο εχει φτιαξει και το turbo crz 550hp αλλα και το dragsteradiko insight ( to hybrid ναι :hehe: )

Εδω τρέχει 400ρι 9,7sec ( η veyron κανει 10,2 )

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=aPFsYoe6Ujg]YouTube - Bisimoto Engineering Honda Insight @ IDRC West Coast Nationals 2009[/ame]

Checklist για Μεγαρα: θολομπαρα, Camber (ουτε bmw τοσο :p), αντιστρεπτικη, χταποδι, προγραμμα, διαφορες μικρορυθμισεις. Και αν βγω τετρακυλινδρος, εμενα να με χ€σετε :p

χαχαχαχαχα.. στα τελευταία δευτερόλεπτα που το δείχνει σε αργή κίνηση. Τι αερόσακο και παπαρούνες.. την τρως από το τιμόνι και τέλος.

Είναι παλιό μοντέλο.

Αν είσασταν τη δεκαετία του 80 να ακούσετε τη λέγανε για τα γιαπωνέζικα

θα καταλαβένατε ότι κοντά είναι η επικράτηση των κινέζικων

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.