Jump to content

Official Cars, Motors, βελτίωση, τρακαρίσματα και οδήγηση Thread (MotorLab)

LevelOne

Recommended Posts

• Replies 14,8k
  • Created
  • Last Reply

διαβασαν το φορουμ και καταλαβαν οτι αν παθεις κατι θα τους το κλεισεις το μαγαζακι...

...και ξεφυσιξαν απο ανακουφιση που προλαβαν το κακο...:p

Απίστευτος ο κυρ. Andreas και το project του!:T:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=OEe6c3KIUB4&feature=related]YouTube - V12 CBX running down the road (alley)[/ame]

πηρες αμαξι τελικα κ τι?

ok> μεσα σε διαφορα ποστ βρηκα την απαντηση, μεγεια ειναι ομορφο, περιμενω να με πας βολτα.

19αρες αν θες βαλε, για μενα πιο ομορφο δεν το κανει, αλλα αυτο ειναι υποκειμενικο, το αντικειμενικο ειναι οτι θα σου πεταει βυζια για πλακα, θα κοτευεις στις λακουβες κ σαμαρακια κ πιθανο να σου τρωει η ζαντα τα λινα.

Τσακωνα περιμενω βολτα, το αμαξι ουτε αντλιες θελει ουτε τιποτα, φτανει πολλα αλογα ευκολα, παμε μια βολτα ομως να σου πω αν τα χρειαζεσαι.

ειχα δοκιμασει και εγω ενα πριν 2 χρονια..

το κακο ειναι οτι εχει μεγαλο μοτερ και δεν εχει καθολου χωρο κατω απο τη σελα..

επισης πανακριβο..

θέλει ο πατέρας μου να βάλει φιμε τζάμια στο audi..

πήγε εδώ στην Καλαμάτα και ρώτησε 2.ο ένας λύνει την πόρτα και τοποθετεί ο άλλος όχι.

δεν του γέμισε κανένας από τους 2 το μάτι και είπε να ανέβει Αθήνα να βάλει..

έχετε να προτείνεται κάποιον? αν θυμάμαι είχε αναφερθεί ο L1 σε κάποιον..

επίσης φοβάται το λύσιμο της πόρτας (είναι και καινούργιο το αμάξι..) αλλά πιστεύω ότι αλλιώς δεν θα έχει καλό αποτέλεσμα..

Δεν χρειάζεται να λυθεί η πόρτα για να μπεί σωστά ενα φιμέ... Αν το πάρει απόφαση ο φάδερ και ανέβει Αθήνα, πες του να με πάρει ενα τηλ. να τον στείλω εγω σε εναν γνωστό να πάρει απλά μια προσφορά, να δεί αν τον συμφέρει και να αποφασίσει :)

(εχεις πμ)

Δεν χρειάζεται να λυθεί η πόρτα για να μπεί σωστά ενα φιμέ... Αν το πάρει απόφαση ο φάδερ και ανέβει Αθήνα, πες του να με πάρει ενα τηλ. να τον στείλω εγω σε εναν γνωστό να πάρει απλά μια προσφορά, να δεί αν τον συμφέρει και να αποφασίσει :)

(εχεις πμ)

ok man thanks:T:

τι εννοεις φιμε? μεμβρανη? διοτι το φιμε ως φιμε θελει αδεια.

αν μεμβρανη πας σε μια lumar, εχουν βαλει σε χιλιαδες αυτοκινητα.

έδωσα τη gopro στο θειο μου με μοναδικό αντάλλαγμα να μου φέρει πλάνο με κόφτη..και μου το έφερε...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=IDmXwYC3mK8]YouTube - Kawasaki Ninja ZX-6R Accelerating[/ame]

αν παρατηρήσετε με την 1η φτάνει 127 km/h

με 2ρα ~160 km/h

want.......

edit:

απο οτι βλεπω 137 η 1η

166 η 2ερα

για οσους ενδιαφερονται,η ευρωπαικη νομοθεσια που λεει οτι δεν επιτρεπεται ακυρωση εγγυησης αυτοκινητου για σερβις εκτος αντιπροσωπειας ειναι ο κανονισμος 1400/2002

inlight mi αν θυμαμαι λεει οτι ακυρωνετε εαν ΔΕΝ βαλεις γνησια ανταλλακτικα?

(η θυμαμαι λαθος)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.