Jump to content

Official Cars, Motors, βελτίωση, τρακαρίσματα και οδήγηση Thread (MotorLab)

LevelOne

Recommended Posts

• Replies 14,8k
  • Created
  • Last Reply

Πωωωωωωωωω αυτό σχεδόν το είχα ζήσει και εγω μικρός!!! Ίδια φάση, πηγαίναμε με την φαμίλια και βλέπουμε μια σανίδα να την πατάει ο μπροστινός και να πετάει...ευτυχώς ο φάδερ όμως είχε καλή απόσταση οπότε απλά μας βίασε τον προφυλακτήρα μπροστά...τώρα που είδα οτι θα πέρναγε το τζαμάκι σαν τζιγαρόχαρτο!!! έμεινα....

για να περασει το ματτ αυτοκολλητο πανω απτο χρωμα.αν παρατηρησεις δεν ειναι μεταλλο το υλικο,δεν γυαλιζει.

Δεν ξερω αν ειναι αυτοκολλητο το συγκεκριμενο ..αλλα με λιγο google..

Matte-black Audi R8 spotted in Germany - egmCarTech

Matte black Audi R8 - Top Speed

Kαι παιζει και μια εκδοση απο MTM ..r888. ..αλλα οκ..

[ame]

[/ame]

Είναι Νίκο, έτσι παίζουν κατά 90%.

Απλά έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά.

Εχω δει 997 πχ στην Αθήνα και ήταν μετριότατο το αποτέλεσμα.

Ρε παιδες, εχει κανεις καμια ιδεα πως θα καθαριστει αυτο το πραγμα εσωτερικα?

th_IMG082.jpg

Κανονικα, σε καλα machine shops εξω εχουν hot baths που τα βυθιζουν σε καυτο νερο με οτι διαλυμματα βρουν μπροστα τους, και γινεται τζιτζι. Αλλα εδω δεν υπαρχουν τετοια πραγματα, και νομιζω διαλυτικο νιτρου και αλλα παρεμφερη δεν θα κανουν και πολυ καλο στο γκαζον μου :p. Καμια αλλη οικιακη λυση?

V6 θα ψήσεις φέτο?

Φαντασου οτι μηχανικος μου ειπε να βαλω νερο βρυσης γιατι και καλα ,αφου δεν ειναι καινουργια δεν κανει διαφορα :hehe:

θα παρω απιονισμενο να βαλω.

Άλλαξε μηχανικό.

Απορώ τι εμπειρία έχει αν σου λέει κάτι τέτοιο.

Την μάμησες την μπαταρία με το αλάτι, δεν φτιάχνεται, θέλεις άλλη.

Καθαρό οδηγικό λάθος να ταξιδεύεις στα 10 μέτρα από το προπορευόμενο όχημα. Άσε 100, αφού σαν κότα πας ;)

Οι αποστάσεις σώζουν ζωές!

Άλλαξε μηχανικό.

Απορώ τι εμπειρία έχει αν σου λέει κάτι τέτοιο.

Την μάμησες την μπαταρία με το αλάτι, δεν φτιάχνεται, θέλεις άλλη.

Παιρνει μαθηματα απο τους Γιαπωνες μηχανικους της Φουκουσιμα, αφου τα κανουν αυτοι, κατι θα ξερουν... :tomato:

Προχειρα τον ρωτησα,σιγα μην τον ειχα για μηχανικο :p

δηλαδη και να βαλω απιονισμενο τωρα δεν κανω δουλεια?

Το είχα εκεί μέχρι τον Αύγουστο.

Κωλόφαρδος??

Δεν ειναι σχαρα ρε χημικισκε... Καροτσι ειναι :p

Σασί έχεις? Ή θα δώσεις κίνηση στο καρότσι? :p

Προχειρα τον ρωτησα,σιγα μην τον ειχα για μηχανικο :p

δηλαδη και να βαλω απιονισμενο τωρα δεν κανω δουλεια?

Βάλε και βλέπεις. Παπί είναι, δεν μιζάρει και με μανιβέλα?

Κανονικά θες υγρό μπαταρίας (ηλεκτρολύτες).

Καταχρηστικά βάζεις απιονισμένο.

Κατα-καταχρηστικά αν δεν θες την μπαταρία, βάζεις βρύσης (θα οξειδώσεις τις πλάκες λόγω αλάτων).

Κατα-κατα-καταχρηστικά, μπορείς να βάλεις και θαλασσινό, και θα έχεις το παπί της fukushima που λέει κι ο z3et :hehe:

Εψαξα να βρω υγρα μπαταριας αλλα παντου απιονισμενο ειχαν(καλα δεν ξεσηκωσα και τα παντα).φαντασου οτι και με το βρυσης ειχε λιγο η μπαταρια,δηλαδη αν ηταν ζεστο παιζει να επαιρνε μπροστα με μιζα.τωρα το παπι και χωρις καθολου μπαταρια δουλευει :p

απλα μιας και την εχω,πηγα και πηρα απιονισμενο και εβαλα.θα το βολταρω αυριο καμια ωρα να φορτισει και βλεπουμε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.