Lakisss Απρίλιος 5, 2011 #4221 Απρίλιος 5, 2011 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!Izismile.com - Driver Survives Insane Accident
greekfragma Απρίλιος 5, 2011 #4224 Απρίλιος 5, 2011 μάλλον ήταν στην άκρη του δρόμου και το πάτησε ο μπροστά......:S
Shadow Keeper Απρίλιος 6, 2011 #4225 Απρίλιος 6, 2011 Πωωωωωωωωω αυτό σχεδόν το είχα ζήσει και εγω μικρός!!! Ίδια φάση, πηγαίναμε με την φαμίλια και βλέπουμε μια σανίδα να την πατάει ο μπροστινός και να πετάει...ευτυχώς ο φάδερ όμως είχε καλή απόσταση οπότε απλά μας βίασε τον προφυλακτήρα μπροστά...τώρα που είδα οτι θα πέρναγε το τζαμάκι σαν τζιγαρόχαρτο!!! έμεινα....
ΝTG Απρίλιος 6, 2011 #4226 Απρίλιος 6, 2011 για να περασει το ματτ αυτοκολλητο πανω απτο χρωμα.αν παρατηρησεις δεν ειναι μεταλλο το υλικο,δεν γυαλιζει. Δεν ξερω αν ειναι αυτοκολλητο το συγκεκριμενο ..αλλα με λιγο google.. Matte-black Audi R8 spotted in Germany - egmCarTech Matte black Audi R8 - Top Speed Kαι παιζει και μια εκδοση απο MTM ..r888. ..αλλα οκ.. [ame] [/ame]
Dolly Απρίλιος 6, 2011 #4227 Απρίλιος 6, 2011 Είναι Νίκο, έτσι παίζουν κατά 90%.Απλά έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά.Εχω δει 997 πχ στην Αθήνα και ήταν μετριότατο το αποτέλεσμα.
HotPeanut Απρίλιος 6, 2011 #4228 Απρίλιος 6, 2011 AUTO 24 Editors Blog » Porsche Carrera GT σε… πτώση!
sotiris Απρίλιος 6, 2011 #4229 Απρίλιος 6, 2011 Ρε παιδες, εχει κανεις καμια ιδεα πως θα καθαριστει αυτο το πραγμα εσωτερικα? Κανονικα, σε καλα machine shops εξω εχουν hot baths που τα βυθιζουν σε καυτο νερο με οτι διαλυμματα βρουν μπροστα τους, και γινεται τζιτζι. Αλλα εδω δεν υπαρχουν τετοια πραγματα, και νομιζω διαλυτικο νιτρου και αλλα παρεμφερη δεν θα κανουν και πολυ καλο στο γκαζον μου . Καμια αλλη οικιακη λυση? V6 θα ψήσεις φέτο? Φαντασου οτι μηχανικος μου ειπε να βαλω νερο βρυσης γιατι και καλα ,αφου δεν ειναι καινουργια δεν κανει διαφορα θα παρω απιονισμενο να βαλω. Άλλαξε μηχανικό. Απορώ τι εμπειρία έχει αν σου λέει κάτι τέτοιο. Την μάμησες την μπαταρία με το αλάτι, δεν φτιάχνεται, θέλεις άλλη. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!Izismile.com - Driver Survives Insane Accident Καθαρό οδηγικό λάθος να ταξιδεύεις στα 10 μέτρα από το προπορευόμενο όχημα. Άσε 100, αφού σαν κότα πας Οι αποστάσεις σώζουν ζωές!
z3et Απρίλιος 6, 2011 #4231 Απρίλιος 6, 2011 Άλλαξε μηχανικό.Απορώ τι εμπειρία έχει αν σου λέει κάτι τέτοιο. Την μάμησες την μπαταρία με το αλάτι, δεν φτιάχνεται, θέλεις άλλη. Παιρνει μαθηματα απο τους Γιαπωνες μηχανικους της Φουκουσιμα, αφου τα κανουν αυτοι, κατι θα ξερουν...
Dant3 Απρίλιος 6, 2011 #4232 Απρίλιος 6, 2011 Προχειρα τον ρωτησα,σιγα μην τον ειχα για μηχανικο δηλαδη και να βαλω απιονισμενο τωρα δεν κανω δουλεια?
sotiris Απρίλιος 6, 2011 #4233 Απρίλιος 6, 2011 Έκλεισε η ασφαλιστική Ευρωπαϊκή Πρόνοια ΑΕΓΑ | AutoBlog.gr Το είχα εκεί μέχρι τον Αύγουστο. Κωλόφαρδος?? Δεν ειναι σχαρα ρε χημικισκε... Καροτσι ειναι Σασί έχεις? Ή θα δώσεις κίνηση στο καρότσι? Προχειρα τον ρωτησα,σιγα μην τον ειχα για μηχανικο δηλαδη και να βαλω απιονισμενο τωρα δεν κανω δουλεια? Βάλε και βλέπεις. Παπί είναι, δεν μιζάρει και με μανιβέλα? Κανονικά θες υγρό μπαταρίας (ηλεκτρολύτες). Καταχρηστικά βάζεις απιονισμένο. Κατα-καταχρηστικά αν δεν θες την μπαταρία, βάζεις βρύσης (θα οξειδώσεις τις πλάκες λόγω αλάτων). Κατα-κατα-καταχρηστικά, μπορείς να βάλεις και θαλασσινό, και θα έχεις το παπί της fukushima που λέει κι ο z3et
Dant3 Απρίλιος 6, 2011 #4234 Απρίλιος 6, 2011 Εψαξα να βρω υγρα μπαταριας αλλα παντου απιονισμενο ειχαν(καλα δεν ξεσηκωσα και τα παντα).φαντασου οτι και με το βρυσης ειχε λιγο η μπαταρια,δηλαδη αν ηταν ζεστο παιζει να επαιρνε μπροστα με μιζα.τωρα το παπι και χωρις καθολου μπαταρια δουλευει απλα μιας και την εχω,πηγα και πηρα απιονισμενο και εβαλα.θα το βολταρω αυριο καμια ωρα να φορτισει και βλεπουμε.
2cpu Απρίλιος 7, 2011 #4237 Απρίλιος 7, 2011 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=aLKH1k12Ayk]YouTube - BMW TwinPower Turbo Engines CGI animation[/ame]
Tsakonas Απρίλιος 7, 2011 #4238 Απρίλιος 7, 2011 Εχω φαει τρελλο "problem Tsakonas?" απο τις ελληνικες δημοσιες αρχες λεμε...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.