PetrosD Φεβρουάριος 18, 2011 #3961 Φεβρουάριος 18, 2011 Shadow Keeper, ωραίο το χώρισμα που έκανες στη φιλτροχοάνη. Θέλω να κάνω το ίδιο στο δικό μου αυτοκίνητο. Καμιά συμβουλή-οδηγία;
Shadow Keeper Φεβρουάριος 18, 2011 #3962 Φεβρουάριος 18, 2011 PetrosD θα σε βοηθούσα αλλά το πήρα κομμένο-ραμμένο στα μέτρα του απο την Flyin' Miata...αυτο που πρέπει να προσέξεις πάντως είναι το ύψος γιατί πρέπει να έρχεται ακριβώς με το καπό και αυτό φαντάζομαι θα θέλει αρκετό ψύρισμα...
spresv Φεβρουάριος 18, 2011 #3963 Φεβρουάριος 18, 2011 Ρε παιδια... πειτε μου ΕΝΑ καλο επιχειρημα γιατι να υποστηριξω την εγχωρια αγορα, οταν καταφανως με κοροιδευουν μες στη μαπα μου? Παραδειγματα:1) Θελω μοτερ. Alfa 2.5 V6. Ο Αγγλος μου το δινει 350 λιρες, + 160 για εγκεφαλο/πλεξουδα/αισθητηρες, και γενικα οτι χρειαζεται να τρεξει το μοτερ. Μεταφορικα σε κιβωτιο 180€ αν το παρω μονος, 130 αν μοιραστω παλετα με φιλο. Το ολον, 750 στην καλη περιπτωση, 850 στην αλλη (στην πρωτη παιζει και μια εκπτωση στο μοτερ). Ελληνες μαντραδες: Απο 1600€...2) Θελω επισης ενα plasma cutter. Εκτος των πολυ μεγαλων και γνωστων εταιριων made in USA (μονο αυτοι εχουν δικα τους μηχανηματα), ΟΛΑ τα αλλα ειναι κινεζικα φασον. Οποτε, ο Αγγλος μου το δινει 280€. Ο ελληνας εμπορας ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ, σε αλλο χρωμα και με αλλο brand name επανω (με ηλιθιες δικαιολογιες περι ποιοτητας, ειδικης παραγγελιας κλπ)..... 690 +ΦΠΑ.... 3 φορες πανω......
astrolabos Φεβρουάριος 18, 2011 #3964 Φεβρουάριος 18, 2011 Μήπωςη διαφορά προκύπτει από τα δικά μας τεβε εφορίες και άλλα μπινελίκια και την αγορά στην οποία απευθύνεται; (60εκ το UK, 10εκ εμείς)
Dant3 Φεβρουάριος 18, 2011 #3965 Φεβρουάριος 18, 2011 Μηπως η διαφορα προκυπτει απο το οτι ο ελληνας μαντρας/εμπορας θελει να βγαζει 150% κερδος για να νιωθει καλα οταν γυριζει σπιτι?
ΓιαγκΤ Φεβρουάριος 18, 2011 #3966 Φεβρουάριος 18, 2011 Ρε παιδια... πειτε μου ΕΝΑ καλο επιχειρημα γιατι να υποστηριξω την εγχωρια αγορα, οταν καταφανως με κοροιδευουν μες στη μαπα μου? Παραδειγματα:1) Θελω μοτερ. Alfa 2.5 V6. Ο Αγγλος μου το δινει 350 λιρες, + 160 για εγκεφαλο/πλεξουδα/αισθητηρες, και γενικα οτι χρειαζεται να τρεξει το μοτερ. Μεταφορικα σε κιβωτιο 180€ αν το παρω μονος, 130 αν μοιραστω παλετα με φιλο. Το ολον, 750 στην καλη περιπτωση, 850 στην αλλη (στην πρωτη παιζει και μια εκπτωση στο μοτερ). Ελληνες μαντραδες: Απο 1600€...2) Θελω επισης ενα plasma cutter. Εκτος των πολυ μεγαλων και γνωστων εταιριων made in USA (μονο αυτοι εχουν δικα τους μηχανηματα), ΟΛΑ τα αλλα ειναι κινεζικα φασον. Οποτε, ο Αγγλος μου το δινει 280€. Ο ελληνας εμπορας ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ, σε αλλο χρωμα και με αλλο brand name επανω (με ηλιθιες δικαιολογιες περι ποιοτητας, ειδικης παραγγελιας κλπ)..... 690 +ΦΠΑ.... 3 φορες πανω......Από που ως που εγχώρια αγορά.. Κατασκευάζετε κάτι από αυτά στην Ελλάδα; Αντί να τσεπώσει αυτός το εμπορικό κέρδος το τσεπώνεις εσύ.Μετά πάρε ένα τσουβάλι [ame=http://www.youtube.com/watch?v=UsHWcNxFI1E&feature=player_embedded]καρύδια[/ame] να ενισχύσεις πράγματι την ελληνική προσπάθεια
spresv Φεβρουάριος 19, 2011 #3967 Φεβρουάριος 19, 2011 Γιαγκο, you're missing the point. Αν ο εμπορος ειναι οκ, δεν αποδιδει φπα, εφοριες κλπ? Μονο με καρυδια ενισχυεται η Ελληνικη οικονομια? Εκτος αν σου φανηκε αδοκιμος ο ορος "αγορα", που παω πασσο...
AN7 OverClocker Φεβρουάριος 19, 2011 #3968 Φεβρουάριος 19, 2011 Γιαγκο, you're missing the point. Αν ο εμπορος ειναι οκ, δεν αποδιδει φπα, εφοριες κλπ? Μονο με καρυδια ενισχυεται η Ελληνικη οικονομια? Εκτος αν σου φανηκε αδοκιμος ο ορος "αγορα", που παω πασσο...και προφανώς στηρίζεις και τον Έλληνα έμπορο.Αλλά βαλβίδα έχεις τρίψει?
PetrosD Φεβρουάριος 19, 2011 #3969 Φεβρουάριος 19, 2011 Ειδικά για το Σταύρο, πιστεύω ότι έχει τρίψει.
AN7 OverClocker Φεβρουάριος 19, 2011 #3970 Φεβρουάριος 19, 2011 Ειδικά για το Σταύρο, πιστεύω ότι έχει τρίψει. Βαλβίδα δεν ξέρω αν έχει τρίψει, αλλά σίγουρα έχει κάνει τράμπα μοτέρ στο πεζοδρόμιο μαζί με έναν άλλον κατεστραμένο(hint. αυτός έχει mazda 2 :hang3:.)
ΓιαγκΤ Φεβρουάριος 19, 2011 #3972 Φεβρουάριος 19, 2011 Γιαγκο, you're missing the point. Αν ο εμπορος ειναι οκ, δεν αποδιδει φπα, εφοριες κλπ? Μονο με καρυδια ενισχυεται η Ελληνικη οικονομια? Εκτος αν σου φανηκε αδοκιμος ο ορος "αγορα", που παω πασσο...Με οτιδήποτε εμπεριέχει "Ελληνική εργατοώρα" που προσθέτει αξία στο προϊόν. Το φπα και η εφορεία από μεσάζοντες με 40% - 60% κέρδος δεν μου λέει τίποτα.ΥΓ Βαλβίδα έχεις τρίψει; Αν δεν έχεις τρίψει μην απαντάς τώρα. Περίμενε μερικά χρόνια και όταν σου δοθεί η ευκαιρία τράβα αναμνηστικές και μου απαντάς τότε. : )
AN7 OverClocker Φεβρουάριος 19, 2011 #3973 Φεβρουάριος 19, 2011 Με οτιδήποτε εμπεριέχει "Ελληνική εργατοώρα" που προσθέτει αξία στο προϊόν. Το φπα και η εφορεία από μεσάζοντες με 40% - 60% κέρδος δεν μου λέει τίποτα.ΥΓ Βαλβίδα έχεις τρίψει; Αν δεν έχεις τρίψει μην απαντάς τώρα. Περίμενε μερικά χρόνια και όταν σου δοθεί η ευκαιρία τράβα αναμνηστικές και μου απαντάς τότε. : ) Αυτό του είπα τώρα. Να πάρει ένα ντουκόχαρτο και να αρχίσει να τρίβει μπας και.... Δυστυχώς εγώ δεν έχω πρόχειρη. Τι να σε κάνω όμως, που δεν μας έκοψε τότες, πριν βάλουμε τις κεφαλές να τραβήξουμε Photo να τρίβουμε τις βαλβίδες Γιατί για να έχεις άποψη στο αυτοκίνητο, πρέπει να έχεις τρίψει βαλβίδα. Για να έχεις άποψη στο εμπόριο, τι πρέπει να έχεις κάνει ΓιαγκΤ? Να έχεις πουλήσει το νεφρό σου?
LevelOne Φεβρουάριος 19, 2011 Author #3974 Φεβρουάριος 19, 2011 Να έχεις δικό σου μαγαζί και να έχεις φάει τα σ...α σου. Οταν εισαι εξω απο τον χορό, πολλά τραγούδια λές. Και το οτι έχετε τρίψει μια βαλβίδα για hobby δεν σας κάνει ούτε να έχετε άποψη για το αυτοκίνητο (παρα μονο για την συγκεκριμένη βαλβίδα που τρίψατε) αλλα ΟΥΤΕ ΚΑΝ για το εμπόριο...
Tsakonas Φεβρουάριος 19, 2011 #3976 Φεβρουάριος 19, 2011 Δεν εχω καταλαβει ακριβως για τι πραγμα μιλατε,αλλα εγω που εχω τριψει τον ντολυ ξερω οικονομικα.
Athens2004 Φεβρουάριος 19, 2011 #3977 Φεβρουάριος 19, 2011 Εγω εχω τριψει βαλβιδα απο σαμπρέλα μετράει
PetrosD Φεβρουάριος 19, 2011 #3978 Φεβρουάριος 19, 2011 Χαχα, ωραίο το πεζοδρόμιο! Το έχω κάνει κι εγώ, αλλά πού να μου κόψει τότε να βγάλω φωτογραφίες. Ούτε όταν έτριβα τις βαλβίδες (διότι να βγάλεις κυλινδροκεφαλή και να μην τρίψεις τις βαλβίδες, το θεωρώ μάλλον παράλειψη). Μόνο από το πάγκο εργασίας έχω μερικές, μια ενδεικτική:
2cpu Φεβρουάριος 19, 2011 #3979 Φεβρουάριος 19, 2011 Ούτε όταν έτριβα τις βαλβίδες (διότι να βγάλεις κυλινδροκεφαλή και να μην τρίψεις τις βαλβίδες, το θεωρώ μάλλον παράλειψη). ελα μωρε τι θα παθει ? [ame]http://www.youtube.com/watch?v=9cqR8tx-tF4&feature=player_embedded[/ame]
Athens2004 Φεβρουάριος 19, 2011 #3980 Φεβρουάριος 19, 2011 smells like κηροζινη with 300 shot of nos .
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.