Jump to content

Official Cars, Motors, βελτίωση, τρακαρίσματα και οδήγηση Thread (MotorLab)

LevelOne

Recommended Posts

• Replies 14,8k
  • Created
  • Last Reply

Φώτογραφιούλες

img0416pj.th.jpg

img0415sd.th.jpg

img0414wy.th.jpg

Οι δίσκοι είναι 278mm * 24mm, τακάκια EBC green (τπτ το ιδιαίτερο) και θα αλλάξω και πίσω τακάκια γιατί είναι τελειωμένα με κάνα aftermarket.

Για να ναι 16ρα και να χει αυτο το κενο, μαλλον 280mm. Σωστα?

Ηταν πολλα παραπανω να παρεις τα διαιρουμενα 300mm, ε?

EDIT μας προλαβε και τους 2 :p

Τι να το κάνεις το DVD μαρή; Στο πάρκινγκ θα το κρατήσεις και θες να βλέπεις DVD? Ή θα βλέπει το μπεμπέ από πίσω τον Μπάμπι;

Τώρα στη συγκεκριμένη περίπτωση αν πράγματι έβαλε ένα δόντι advance στον εξαγωγής, τότε μείωσε το overlap των εκκεντροφόρων και το μετέφερε τη σάρωση λίγο νωρίτερα. Αυτό δίνει γενικά ροπή στις χαμηλές στροφές και αφαιρεί από ψηλά. Δε θα έπρεπε να δυσκολεύεται να ξεκινήσει όμως με μια τέτοια ρύθμιση... εκτός κι αν δυσκολευόταν να το γυρίσει η μίζα γιατί με αυτή τη μεταβολή αυξάνεται η δυναμική σχέση συμπίεσης στις χαμηλές στροφές.

Γιατί είχα την αίσθηση ότι το +1 δόντι advance αυξάνει το overlap και θα πηγαίνει καλύτερα ψηλά?

Εγώ με Yaris 1.33 και όχι πάντα ελαφρύ δεξί πόδι έχω avg. 8.0L/100km στα τελευταία 7 γεμίσματα (με υπολογισμό, όχι από το trip computer), οπότε είσαι πάρα πάρα πολύ καλά. :T:

1.2 ή 1.4 είναι?

Πολλά δεν είναι 8,0l μέση κατανάλωση για το 1,33 και με το 6άρι?

Εδώ εγώ με το 2άρι που είναι 1,5 και έχει 5άρι και κοντό εντός πόλης και βαρύ πόδι τα βράδια παίζω στο 7,6.

Όταν μου είχαν καπαρώσει το δίπλωμα, είχα καταφέρει εντός πόλης να βγάλω ~6λ/100 1 ολόκληρο ντεπόζιτο

Αβάνς εκκεντροφόρου:

Ανοίγει τις βαλβίδες νωρίτερα

Βοηθάει την ροπή στο low-end

Αυξανει την απόσταση πιστόνιου-βαλβιδας (clearance)

Προπορεία εκκεντροφόρου:

Ανοίγει τις βαλβίδες αργότερα

Δίνει ισχύς στις υψηλές στροφές

Μειώνει την απόσταση πιστονιού-βαλβίδας (clearance)

Αβάνς εκκεντροφόρου:

Ανοίγει τις βαλβίδες νωρίτερα

Βοηθάει την ροπή στο low-end

Αυξανει την απόσταση πιστόνιου-βαλβιδας (clearance)

Προπορεία εκκεντροφόρου:

Ανοίγει τις βαλβίδες αργότερα

Δίνει ισχύς στις υψηλές στροφές

Μειώνει την απόσταση πιστονιού-βαλβίδας (clearance)

καθυστέρηση/retarded μήπως ήθελες να πείς?

My bad, οπου προπορεία = retard / καθυστερηση. Με λιγα λογια, το +1 δοντι δινει ροπη χαμηλά, το -1 δόντι δινει δυναμη ψηλα...

My bad, οπου προπορεία = retard / καθυστερηση. Με λιγα λογια, το +1 δοντι δινει ροπη χαμηλά, το -1 δόντι δινει δυναμη ψηλα...

και το αντίστροφο γίνεται στον εισαγωγής?

δλδ +1 δόντι = μεγαλύτερο overlap και δύναμη ψηλά ενώ -1 μικρότερο οβερ και δύναμη μεσαίες?

Βαρέθηκα να καίω τα κέρατά μου επειδή ο προηγούμενος "έβαλε κάτι αντιστάσεις σε κάτι σένσορες" για να κερδίσει 0,1 άλογο ή έχω πρόγραμμα στον εγκέφαλο ή χαλασμένο εγκέφαλο ή και εγώ δεν ξέρω τί. Βασικά, μόλις τελειώσεις την εξεταστική θα σε παρακαλούσα να συναντηθούμε και μαζί. Α, θέλω και πίσω ελατήρια της μάνας του.

Βαρέθηκα να καίω τα κέρατά μου επειδή ο προηγούμενος "έβαλε κάτι αντιστάσεις σε κάτι σένσορες" για να κερδίσει 0,1 άλογο ή έχω πρόγραμμα στον εγκέφαλο ή χαλασμένο εγκέφαλο ή και εγώ δεν ξέρω τί. Βασικά, μόλις τελειώσεις την εξεταστική θα σε παρακαλούσα να συναντηθούμε και μαζί. Α, θέλω και πίσω ελατήρια της μάνας του.

αντιστάσεις σε maf και αισθητήρα θερμοκρασίας νερού?

Αν ναι, μπορεί να τα έχεις και όλα καμμένα

Αν λες για τη μπέμπα, τα κέρατά της τα καίει ούτως η άλλως :p

αντιστάσεις σε maf και αισθητήρα θερμοκρασίας νερού?

Αν ναι, μπορεί να τα έχεις και όλα καμμένα

Ναι έτσι μου είχε πει. Αλλά εκεί που είναι δε μπορώ να διακρίνω. Κάτι χρήσιμο ξέρεις εσύ! Δηλαδή να πάω να δώσω 180 ευρώ για νέο εγκέφαλο. Αλλά άμα τον βάλω πάνω μπορεί να τον κάψω πάλι;

Αν λες για τη μπέμπα, τα κέρατά της τα καίει ούτως η άλλως :p

Όρισε το "κέρατα" για να σου πω τι εννοούσα εγώ με τον όρο "κέρατα".

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.