Jump to content

Official Cars, Motors, βελτίωση, τρακαρίσματα και οδήγηση Thread (MotorLab)

LevelOne

Recommended Posts

Για τα ιταλικα το λενε αυτο , οχι για τα γαλλικα.

Στα ιταλικα δεν παρουσιαζουν τα παντα ολα προβλημα? :hehe:

μαλλον τα εχω μπερδεψει.

και εμεις εχουμε ενα C4 απο το 08 και τιποτα δεν εχει βγαλει...τωρα η νεκροψια δειχνει παντα.

• Replies 14,8k
  • Created
  • Last Reply

Αυτά και αν βγάζουν πρόβλημα ρε narzul. Δεν έχουν βγει καλά και γι'αυτό και κυκλοφορούν και λίγα :tomato::tomato::tomato::tomato:

Εγώ με Yaris 1.33 και όχι πάντα ελαφρύ δεξί πόδι έχω avg. 8.0L/100km στα τελευταία 7 γεμίσματα (με υπολογισμό, όχι από το trip computer), οπότε είσαι πάρα πάρα πολύ καλά. :T:

1.2 ή 1.4 είναι?

γνωμες για 19αρες ασαπ χασαπ.Δεν με νοιαζει το λουκ,απλα πιστευω θα διαχειριζονται λιγακι καλυτερα την ιπποδυναμη.Σωστος η οχι?

19άρες μπορεί να είναι overkill για αθηναϊκούς δρόμους, αλλά εξαρτάται φυσικά από το προφίλ των ελαστικών.

Πιο πολύ θα παίξει ρόλο το πλάτος.

Αν οι 19άρες είναι φαρδύτερες, τότε ναι θα έχει διαφορά.

γνωμες για 19αρες ασαπ χασαπ.Δεν με νοιαζει το λουκ,απλα πιστευω θα διαχειριζονται λιγακι καλυτερα την ιπποδυναμη.Σωστος η οχι?

με 18αρες εισαι super καλυμενος απο αποψης διαχειρησης ιπποδυναμης.Με 19αρες απλα σκεψου το extra σταθερο κοστος αλλαγης ελαστικων (1000+) και επισης σκεψου τους ελληνικους δρομους και το ενδεχομενο της καταστροφης της ζαντας μαζι με το λαστιχακι με το 35αρι προφιλ σε αλλη μια κλασικη ελληνικη γουβα.....

Για μενα μην το σκεφτεις καν για 19αρες.Υπερβολη απο ολες τις αποψεις.

Λοιπόν, διάβασα ότι με τις 18άρες παίρνει λάστιχο 235/40/18 και με τις 19άρες παίρνει 235/35/19.

18άρες από μένα. Το 235/35 θα κοπανάει αρκετά.

Και η διάσταση 235/40/18 υπάρχει και στη γκάμα των περισσότερων κορυφαίων ελαστικών της αγοράς... Τι άλλο θες? ;)

btw εχω ακουσει μια φημη που δεν ξερω αν ισχυει ...

some say οτι αν βαλεις διαφορετικο νουμερο ζαντες ή λαστιχα απο αυτα που προτεινει ο κατασκευαστης , το abs δε λειτουργει οπως θα πρεπε.

some say οτι αν βαλεις διαφορετικο νουμερο ζαντες ή λαστιχα απο αυτα που προτεινει ο κατασκευαστης , το abs δε λειτουργει οπως θα πρεπε.

Δε νομίζω ότι παίζει τέτοιο θέμα αν πειράξεις κατάλληλα τη διάσταση ώστε να μείνει σταθερή η συνολική διάμετρος του τροχού ;)

εννοουσα ναρθει απο το εργοστασιο με 19αρες ..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.