nickstamat Φεβρουάριος 5, 2011 #3781 Φεβρουάριος 5, 2011 το "γκραπ-βζιιιν" που κανει η πορτα του οδηγου για να κλεισει. ?? :wassat: Αφού σου άρεσε τόσο πάρ'το. Και παζάρεψε. Χοντρά όμως. Πάρε προσφορές από πολλές αντιπροσωπείες και παζάρεψέ τους. Και ζήτα και μερικά εξτρά δώρο. Έκδοση R θα πάρεις, όχι ό,τι να 'ναι
Tsakonas Φεβρουάριος 5, 2011 #3782 Φεβρουάριος 5, 2011 ??ο ηχος "στεγανοποιησης" που κανει οταν βρισκουν οι τσιμουχες λεω.Βζιιν ειναι το μοτερακι που ξαναανεβαζει το τζαμι στην θεση του (Τα κατεβαζει αυτοματα οταν ανοιγεις για να μην κοπανησεις το τζαμι)Και ζήτα και μερικά εξτρά δώρο.dude..γεννηθηκα για διαπραγματευσεις λεμε...
linkin1416003418 Φεβρουάριος 5, 2011 #3783 Φεβρουάριος 5, 2011 Για μενα ποιοτικοτερο το scirocco,πιο φρεσκο σουλουπι,πιο ομορφο,πιο γκομενομαγνητης κλπ κλπ.Και τα 2 εχουν ενα μοτερακι που παει πρωτο σταδιο 400 παρα.Τωρα,επειδη σε ειδα ''φτιαγμενο'' για γκαζια,να ξερεις οτι η ανοχη των αντιπροσωπειων στις βελτιωσεις ειναι περισσοτερο θεμα αντιπροσωπειας και οχι κεντρικου εισαγωγεα.Γι αυτο πριν το παρεις κανε και μια νηξη την αντιπροσωπεια για τυχον βελτιωσεις.Μην νομιζεις,και αυτοι δεν ειναι βλακες.Ξερουν πως μια 70 ελευθερη πισω δεν μπορει να σου χαλασει τον κομπρεσορα του αιρκοντισιον.Το αν θα στα αντικαταστησουν σε περιπτωση στραβης εχει να κανει με το τι σχεση εχεις με τον αντιπροσωπο,με το αν κανεις τα service εκει,με το αν παιρνεις το λαδακι απο αυτους 26 το λιτρο οταν μπορεις να το βρεις εξω με 11.....καταλαβαινεις τι θελω να πω.Ακομα,για το αν κανουν οι ιδιες αντιπροσωπιες βελτιωσεις,οι περισσοτερες παιρνανε απλα ενα προγραμματακι.
nickstamat Φεβρουάριος 5, 2011 #3784 Φεβρουάριος 5, 2011 ο ηχος "στεγανοποιησης" που κανει οταν βρισκουν οι τσιμουχες λεω.Βζιιν ειναι το μοτερακι που ξαναανεβαζει το τζαμι στην θεση του (Τα κατεβαζει αυτοματα οταν ανοιγεις για να μην κοπανησεις το τζαμι) Ααααα, επειδή δεν έχει πλαίσιο γύρω από το παράθυρο ε? Δεν το είχα προσέξει... Πολύ όμορφη λεπτομέρεια αυτή σε όσα αμάξια την έχουν... Χρώμα αποφάσισες? EDIT: Από εξτρά, εγώ στη θέση σου θα διάλεγα να φύγουν αυτά: και να μπουν αυτά, για max απόλαυση: Συν Xenon.
racer Φεβρουάριος 5, 2011 #3785 Φεβρουάριος 5, 2011 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=XSkMwMnUVgI]YouTube - Mercedes-Benz Super Bowl Commercial - Extended Cut - BenzInsider.com[/ame]
mech5107 Φεβρουάριος 5, 2011 #3786 Φεβρουάριος 5, 2011 Το θεμα με το δόντι, το είχα συναντήσει ξανα πριν μερικές μέρες, απο φίλο με NB.Μάλλιστα το συζητουσαν στο φορουμ των μχ5...Ελεγε μαλιστα καποιος οτι το αλλαξε σε "νορμάλ" και δεν του αρεσε το αμαξι μετά και το ξαναγυρισε.
Borg Φεβρουάριος 6, 2011 #3787 Φεβρουάριος 6, 2011 απο οσο ξέρω απο φίλους μου που δίνουν λεφτά στα αυτοκίνητα τους για τρελά αλόγα και έχουν απόψεις πολλές περί στησίματος σχεδόν κάθε συμβατού αυτοκινήτου, μου λένε το Scirocco R είναι πολύ καλά στημένο εκτός αν περιμένεις λιγο καιρό που όπου νάνε θα βγει το νέο Α3 και λίγο αργότερα το S3, που σημαίνει παράλληλα καλές εκπτώσεις για τα σημερινά Α3/S3 οτι και να πάρεις να σου βγει καλό, καλοτάξιδο και να προσέχεις γιατί το γκάζι είναι γλυκό το άτιμο. pdf
nickstamat Φεβρουάριος 6, 2011 #3788 Φεβρουάριος 6, 2011 Borg, αυτό εννοείς? Ένα απλό facelift δεν είναι?
Borg Φεβρουάριος 6, 2011 #3789 Φεβρουάριος 6, 2011 έχει ανακοινωθεί ως νέο μοντέλο, παρόλο που εχει δηλώσει ο σχεδιαστής για ενα τυπου liftοριστικό σχέδιο δεν υπάρχει ακόμα στη δημοσιότητααλλά τα 2 δημοφιλέστερα είναι αυτά αυτή την στιγμήhttp://www.autotriti.gr/jpg/autotriti/390/NEWS/4scoop.jpg2011 Audi A3 illustrated | Car Advice | Reviewsεπίσης παίζει με το εσωτερικό να μοιάζει με τα νέα vw, όπως το α3 με τα golf
performer Φεβρουάριος 6, 2011 #3790 Φεβρουάριος 6, 2011 έχει ανακοινωθεί ως νέο μοντέλο, παρόλο που εχει δηλώσει ο σχεδιαστής για ενα τυπου liftοριστικό σχέδιο δεν υπάρχει ακόμα στη δημοσιότητααλλά τα 2 δημοφιλέστερα είναι αυτά αυτή την στιγμήhttp://www.autotriti.gr/jpg/autotriti/390/NEWS/4scoop.jpg2011 Audi A3 illustrated | Car Advice | Reviewsεπίσης παίζει με το εσωτερικό να μοιάζει με τα νέα vw, όπως το α3 με τα golfτου πρώτου λινκ μου αρέσει παρα πολυ, αντιθετα του δευτερου καθολου..
racer Φεβρουάριος 6, 2011 #3791 Φεβρουάριος 6, 2011 Αποκλείεται να βγάλει η Audi Α3 σαν αυτό του 2ου link. Λογικά θα φέρνει αρκετά σε αυτό του 1ου.
Tsakonas Φεβρουάριος 6, 2011 #3792 Φεβρουάριος 6, 2011 @νικσταματτα ρεκαρο του λινκ ειναι στην φιλικοτατη τιμη των... 3.915 ευρω. ασε που θα περασει το threshold του φορου πολυτελειας και θα βγει στα ιδια λεφτα με golf R ..οποτε προτιμω κατι τετοιο με 600 ευρω και πιο ταιριαστα στα γουστα μου Auto Style - Type RS6 Reclining Seats on eBay (end time 11-Feb-11 13:44:53 GMT) η κατι παναλαφρα του στυλ 5κιλα/μπακετ ..ξενον εχει μαμισιαπου σημαίνει παράλληλα καλές εκπτώσεις για τα σημερινά Α3/S3δικιο εχεις...αλλα τα αουντια ειναι πολυ "οικογενειακα" για τα γουστα μου.Το σιροκκο μου φαινεται πολυ πιο προκλητικο...
nickstamat Φεβρουάριος 6, 2011 #3793 Φεβρουάριος 6, 2011 @νικσταματτα ρεκαρο του λινκ ειναι στην φιλικοτατη τιμη των... 3.915 ευρω. Πλάκα κάνεις... Στο konfigurator του vw.de που τα κοίταζα ήταν νομίζω γύρω στα 2k... Τα διπλάσια εδώ? Μάλιστα...
nickstamat Φεβρουάριος 6, 2011 #3795 Φεβρουάριος 6, 2011 Δεν είναι και πολύ σοβαρό το βίντεο εδώ που τα λέμε. Αυτοί σπάνε πλάκα, δεν οδηγάνε. Το Focus RS ξεκινάει από 38.225€. Όσο για το Megane, είναι Renault (για πολλούς αυτό αρκεί).
vic Φεβρουάριος 6, 2011 #3796 Φεβρουάριος 6, 2011 Όσο για το Megane, είναι Renault (για πολλούς αυτό αρκεί). Explain, please.
Dant3 Φεβρουάριος 6, 2011 #3797 Φεβρουάριος 6, 2011 Γαλλικο=καιει 35 φορες το χρονο οτι ηλεκτρολογικο εχει (ετσι λενε δεν ειχα ποτε μου τετοιο)
vic Φεβρουάριος 6, 2011 #3798 Φεβρουάριος 6, 2011 Εμείς έχουμε το Renault Clio RS, από το 2006 και μόνο μία φορά είχε παρουσιάσει πρόβλημα. Κάποιο καλώδιο είχε επαφή και ρέταρε το αυτοκίνητο, αλλά πέρα από αυτό τίποτα.
Narzul Φεβρουάριος 6, 2011 #3799 Φεβρουάριος 6, 2011 Για τα ιταλικα το λενε αυτο , οχι για τα γαλλικα.
nickstamat Φεβρουάριος 6, 2011 #3800 Φεβρουάριος 6, 2011 Explain, please. Εμείς έχουμε το Renault Clio RS, από το 2006 και μόνο μία φορά είχε παρουσιάσει πρόβλημα. Κάποιο καλώδιο είχε επαφή και ρέταρε το αυτοκίνητο, αλλά πέρα από αυτό τίποτα. Και μακάρι να συνεχίσει να είναι έτσι απροβλημάτιστο Είπα ότι για πολλούς, αρκεί που είναι Renault για να μην το διαλέξουν. Δεν είπα ότι θα πάθει κάτι. Εμένα π.χ. δε μου αρέσει το design της Renault. Και γενικότερα, δε μου αρέσει αμάξι γαλλικής καταγωγής, αλλά αυτά είναι βίτσια του καθενός
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.