Jump to content

Official Cars, Motors, βελτίωση, τρακαρίσματα και οδήγηση Thread (MotorLab)

LevelOne

Recommended Posts

• Replies 14,8k
  • Created
  • Last Reply
To fail ειναι υπέρδιπλο... 180 άλογα απο biturbo μοτέρ... Κάτι δεν έχουν κάνει καλά... :p

Πρέπει να είναι μοτερ απο σκαραβαίο, απο τον ήχο...

Πόσα cc είναι;

Το πολύ να είναι 2300 (νομίζω)...αλλα σ'αυτα τα κυβικά τα 150 τα εχει σαν μοτερ και χωρις turbo...

Συντομο διλημμα :

Leon Cupra R η Scirocco R ? Χωροι δεν με πολυκαινε,καιγομαι ομως για ντραιβινγκ εξπιριανς.Και για σοβαρη αντιπροσωπεια,γιατι με την χρηση που σκοπευω να κανω θα την γνωρισω καλα.

Συντομο διλημμα :

Leon Cupra R η Scirocco R ? Χωροι δεν με πολυκαινε,καιγομαι ομως για ντραιβινγκ εξπιριανς.Και για σοβαρη αντιπροσωπεια,γιατι με την χρηση που σκοπευω να κανω θα την γνωρισω καλα.

πόσο έχουν;

Αν σου πω θα μου πεις ποιο έχει καλύτερο ντραιβινγκ εξπιριανς;

από περιέργεια ρώτησα, δεν ξέρω απολύτως τπτ και για τα δύο.

εγώ θα έπαιρνα μτχ s3 του '07-'08 στα 24k

από περιέργεια ρώτησα, δεν ξέρω απολύτως τπτ και για τα δύο.

εγώ θα έπαιρνα μτχ s3 του '07-'08 στα 24k

Μην εισαι τσιπης κι εσυ.Γιατι οχι μια φεραρι του 1970?

Συντομο διλημμα :

Έχουν τον ίδιο κινητήρα (ΕΑ113) και ίδια ισχύ. Είναι και τα δύο προσθιοκίνητα.

Το Scirocco είναι χαμηλό. Ίσως να είναι ασύγκριτα μικρότερο και στενότερο από το Leon στο εσωτερικό.

Για μένα όμως είναι πιο aggressive. Ειδικά το R είναι killer εξωτερικά.

Και τελικά, νομίζω ότι θα προτιμούσα το αμάξι μου να φέρει το σήμα της VW παρά της Seat. :)

Scirocco R από μένα. Το θεωρώ καλύτερο από το Leon ακόμα και στο δρόμο.

Υ.Γ.: για δείτε που ο τσακω μάς έγινε performance driver :p

Το RCZ.

Θα το βλέπεις κάθε μέρα και θα λες "τι οδηγάω ο φούστης",

παρ'όλο που στην πραγματικότητα θα οδηγάς ένα 308.

Τώρα αν σκοπεύεις να το σκίζεις κλπ. πάρε ένα proceed :p

Tsakonas: Leon για να μεταφέρεις και κανέναν ανθρώπινα στα πίσω καθίσματα + αποσκευές.

Έχω το Μκ1 1.6 , βλακεία μου τότε που δέν πήρα το Cupra ενώ μπορούσα.

Τίμιο αμάξι μου έχει βγεί, απροβλημάτιστο, πατάει πολύ καλά στον δρόμο, ''παιχνιδιάρικη'' ουρά.

Πάρα πολύ βελτιώσιμο, υπάρχει ότι aftermarket θελήσεις στην αγορά. Τα ίδια ισχύουν και για το Μκ2.

Ενταξει,στην συγκριση που εθεσες εννοειτε το Scirocco R...

Πολυ καλυτερο αυτοκινητο απο ολες τις αποψεις το Scirocco R και το στυλ του ειναι πολυ πιο ωραιο απο το Cupra για εμενα.Βασικα πιστευω οτι αναμεσα στα δυο δεν μπορεις να εχεις καν αμφιβολια ποιο θα διαλεξεις..απλως κοιτα το VW και ....τελος...:hang3::)

Κάποιος νευρίασε με τη νέα F150.. και είπε να εκδικηθεί με το F-150 του; :wall:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=8RNbbDRdvBw]YouTube - Ferrari 458 Italia crash run over by Ford F 150 Truck PARKED ON ITS HOOD!!![/ame]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.