Lakisss Ιανουάριος 23, 2011 #3601 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2011 Μήν δείτε όλο το video, γιατί είναι όλοι τους ξενέρωτοι. Κατευθείαν στο 6:45!!! [ame=http://www.youtube.com/watch?v=iYDAdzlEDZ4&feature=player_embedded]YouTube - best-peel-out-ever.MOV[/ame]#! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Ιανουάριος 23, 2011 #3602 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2011 OMG! Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Ιανουάριος 26, 2011 #3603 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2011 VIDEO: Audi A3 Turns Into Icicle after NY Water Main Breaks - Carscoop Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Ιανουάριος 26, 2011 Author #3604 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2011 Σήμερα ήταν επεισοδιακή ημέρα... Υστερα απο DIY engine overhaul (καπακι, φλάτζες, μπεκ κλπ), βάλαμε μπροστά τη Datsuna. Ολα ομαλά, εκτός απο ενα faulty βυσμα στο AFM, το οποίο επιδιορθώνεται as we speak... Θελω να ελπίζω πως αύριο, υστερα απο ενα προσεκτικό τσεκάρισμα στα πάντα, μιας και το έχω ακινητοποιημένο κανα 2μηνο, θα γαζώσει. Pics & vids shall come... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Ιανουάριος 26, 2011 #3605 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2011 Datsuna, έ? Μακάρι να ξαναέβγαινε ένα τέτοιο: [ame=http://www.youtube.com/watch?v=oRMq0xeOiRI&feature=related]YouTube - Datsun 240z concept[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Ιανουάριος 26, 2011 Author #3606 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2011 Εννοείται...!ΑΝ κάποια στιγμή δε, βρώ ενα 240Ζ και είμαι καλά οικονομικά, θα το πάρω ASAP... Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Ιανουάριος 26, 2011 #3607 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2011 εχει κανεις opel corsa diesel?για αμαξι με diesel τι λετε?ακουσα απο πολλους γνωστους, φθηνα καυσιμα, αλλα αν δεν βαζεις καλο πετρελαιο, κ σου κατσει νοθευμενο σε μεγαλο ποσοστο, μπορει να παρει την αντλια στο χερι. κ ολοι μ λενε στοιχιζει πολλα. Καποιος που να εχει diesel?κανεις που να το εχει ψαξει το θεμα?υ.γ μιλαω για μικρο σε κυβικα diesel με turbo. 1.2 -1.5 οχι παραπανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Ιανουάριος 26, 2011 Author #3608 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2011 Δεν χρειάζεται να ειναι Opel Corsa. Εχω γνωστό ηλεκτρολόγο που ασχολείται κατα 90% με ΤΑΞΙ και το να πάρεις τρόμπα στο χέρι απο μουφα diesel ειναι πολύ πολύ εύκολο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Ιανουάριος 26, 2011 #3609 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2011 αρα ισχυει...ανεφερα opel corsa,γιατι ειδα ενα τετοιο..μηπως το εχει κανεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Ιανουάριος 26, 2011 #3610 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2011 Datsuna, έ? Μακάρι να ξαναέβγαινε ένα τέτοιο: Περιμένω να φύγουνε κάτι δουλειές από τη μέση, και θα βγάλω φωτογραφίες ίσω και βίντεο από το 240Ζ του γαμπρού. Εννοείται...!ΑΝ κάποια στιγμή δε, βρώ ενα 240Ζ και είμαι καλά οικονομικά, θα το πάρω ASAP... Εσύ δεν έλεγες ότι είναι φέρετρο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Ιανουάριος 27, 2011 #3611 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2011 Πρώτο ΘΕΜΑ online : Δοκιμάζουμε το υγραεριοκίνητο Fiat Bravo GPL - Car + Speed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Ιανουάριος 27, 2011 #3612 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2011 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=sIbSf7Z2L5Y&feature=player_embedded]YouTube - The Audi S4: A new dimension of driving[/ame]# Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Ιανουάριος 27, 2011 #3613 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2011 Καλή φάση που μπήκε επιτέλους και η Audi στο παιχνίδι των "αντρικών" active διαφορικών για τα αυτοκίνητα δρόμου. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι το γιατί τους πηρέ τόσο καιρό να ασχοληθούν με το θέμα, τη στιγμή που η Mitsubishi παίζει με αυτή την ιδέα (Active Yaw Control) από το 1996 (EVO IV) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Ιανουάριος 27, 2011 Author #3614 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2011 Γιατι το haldex πούλαγε ακόμα σαν ζεστό ψωμάκι...Ασε που έπρεπε να ξεστοκάρουν τα εκατομμύρια μονάδων που ειχαν φτιάξει, χωρια το κόστος παραγωγής. Το haldex ειναι σαφώς φτηνότερο απο τα "αντρικα" οπως ευστοχα ειπε ο αποπάνω, διαφορικά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιανουάριος 28, 2011 #3615 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2011 Πρώτο ΘΕΜΑ online : Δοκιμάζουμε το υγραεριοκίνητο Fiat Bravo GPL - Car + SpeedΕπειδή έχω τον ίδιο κινητήρα στο αυτοκίνητό μου, άραγε η fiat θα προσφέρει και μετατροπές?Είναι όντως ο ίδιος κινητήρας (έχω sporting 1.4 mk2b punto) ή έχουν κάνει πατέντες για το GPL?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Ιανουάριος 29, 2011 #3616 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2011 http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/czechrepublic/8201106/Miniskirt-clad-Czech-cardboard-cut-out-police-officers-cause-double-the-amount-of-accidents.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιανουάριος 29, 2011 #3617 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2011 BMW M3 κομμένη στην μέση | AutoBlog.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Ιανουάριος 29, 2011 #3618 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2011 εχει κανεις opel corsa diesel?για αμαξι με diesel τι λετε? ακουσα απο πολλους γνωστους, φθηνα καυσιμα, αλλα αν δεν βαζεις καλο πετρελαιο, κ σου κατσει νοθευμενο σε μεγαλο ποσοστο, μπορει να παρει την αντλια στο χερι. κ ολοι μ λενε στοιχιζει πολλα. Καποιος που να εχει diesel? κανεις που να το εχει ψαξει το θεμα? υ.γ μιλαω για μικρο σε κυβικα diesel με turbo. 1.2 -1.5 οχι παραπανω. Έχουν οι γονεις στο Αγρινιο ένα Kia picanto 1.1L turbo diesel για τις μετακινησεις μεσα στην πολη και τριγυρω. Εγω ειχα ψησει τον πατερα μου να παρει diesel. Το θεμα που αναφερεις, οντως ισχυει. Σε εμας δεν εχει γινει ποτε κατι τετοιο βεβαια τα 2-3 χρονια που το εχουμε. Απλα ρωτησαμε ενα γνωστο ταριφα, που βαζουν αυτοι πετρελαιο, και βαζουμε μονο εκει, που ειναι δοκιμασμενος απο τους ταριφες Τωρα κατα τα αλλα, οπως θα ξερεις εχει αρκετα πλεονεκτήματα το diesel 1. Αρκετα πιο οικονομικο και σαν καυσιμο και επειδη καιει λιγοτερο το αυτοκίνητο (σε ποσοτητα) 2. Φτηνα service λογω λιγοτερων αναλωσιμων (μπουζι κλπ) 3. Βγαζουν πιο δυσκολα προβλημα λογω πιο απλης κατασκευης του κινητηρα. 4. Απο τα αντιστοιχα απλα βενζινοκινητα είναι πιο ζωηρα. Πχ το picanto μας βγαζει 75 αλογακια και 15 κιλα ροπη. Το αντιστοιχο βενζινοκινητο ηταν αρκετα ψοφιο Την διαφορα τιμης που εχουν πιστευω την αποπληρωνεις πολυ γρηγορα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιανουάριος 30, 2011 #3619 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2011 Απογοητευση οι εικονες της Μ3. Τοσο για τον ατυχο νεαρο αλλα και για την κακη κατασκευη του αυτοκινητου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Ιανουάριος 30, 2011 #3620 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2011 Καμια σχεση η κακη κατασκευη.Δες απο κοντα κανενα τρακαρισμενο BMW και μετα πες.Αν στουκαρω και εγω με 200+ χλμ. και ο Θεος με κοιταει με την ακρη του ματιου τουθα σωθω αλλιως σαγιοναρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.