Dolly Σεπτέμβριος 29, 2010 #3161 Σεπτέμβριος 29, 2010 Ακόμα ΑΥΤΟΣ το να ρίξει με το αμάξι ΤΟΥ 2,5 λίτρα/100 χμ, όταν έκαιγε 20 δεν μου λέει κάτι. Το θέμα είναι πόσο μπορεί να χρησημοποιηθεί για κάθε μέρα ΑΦΟΒΑ, χωρις να εχω ECU της NASA στο αυτοκίνητο μου. Ακόμα Shadow Keeper, τα diesel είναι πιο ακριβά στο αρχικό κόστος κτήσης, οπότε πρέπει να έχεις και αυτό στο νού σου. Γενικά άσχετα αν ΔΕΝ σου αρέσει το Prius έχει πάρει και όχι τυχαία πιο πολλά βραβεία και επαίνους απο την Jenna Jameson στα ντουζένια της και αυτό δεν είναι τυχαίο.
kaynd Σεπτέμβριος 29, 2010 #3162 Σεπτέμβριος 29, 2010 To χρησιμοποιείς άφοβα για τον κινητήρα ακόμα και αν η ECU σου είναι εποχής OBD0 και δε βλέπει τίποτε άλλο περά από έναν αισθητήρα λ. Απλά όσο πιο αρχαίο είναι το σύστημα διαχείρισης, τόσο μικρότερα τα οφέλη. Επίσης δε το παρακάνεις με τη ποσότητα γιατί μετά θα έχεις αρνητική επίπτωση στην απόδοση του μοτέρ.Πάντως το πλεονέκτημα του καθαρισμού απ τη μάκα υπάρχει σε κάθε περίπτωση.Αυτό που είχα ρωτήσει παλιότερα είναι το: Ποιά είναι η επίδραση της ακετόνης και γενικότερα της μεθανόλης στα πλαστικά και τις τσιμούχες του κυκλώματος τροφοδοσίας του κινητήρα. Σε γενικές γραμμές δεν υπάρχει ούτε εκεί πρόβλημα απ ότι ακούω. Αλλά πάντα θα ήθελα μια extra επιβεβαίωση σε αυτό από κάποιον που γνωρίζει τι ακριβώς γίνεται με τη χημική σύσταση των πλαστικών σε αυτά τα ευαίσθητα σημεία.
GoMaR Σεπτέμβριος 29, 2010 #3163 Σεπτέμβριος 29, 2010 εγω στο skodaki μου felicia:Pνα το επιχειρησω αφοβα ;
Dant3 Σεπτέμβριος 29, 2010 #3164 Σεπτέμβριος 29, 2010 Εγω στο παπι να το επιχειρησω? ενδιαφερον.... http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=105967&perpage=15&pagenumber=1
Shadow Keeper Σεπτέμβριος 29, 2010 #3165 Σεπτέμβριος 29, 2010 Dolly αυτά που λες όλα ωραία και καλά, καινούριο Prius 30 χιλιάρικα, καινούριο Polo TDI 15 χιλιάρικα...δεν εξέτασα εν γένει όλα τα diesel vs βενζίνα ή hybrid...είπα το εξαιρετικά απλό...υπάρχει αυτήν την στιγμή καινούριο πιο οικονομικό αμάξι σε λειτουργία αλλά και κόστος απόκτησης από το Prius...the end...και επίσης είναι σχετικά κοντά και στο οικολογικό του χαρακτήρα.Τα diesel γενικά έχουν μεγαλύτερο κόστος απόκτησης και για να έχεις όντως κέρδος από την μειωμένη τιμή του diesel έναντι της βενζίνης θες αρκετό χρόνο απόσβεσης και επίσης όντως συγκριτικά παράγουν περισσοτερους ρύπους (εκτός CO2 όπως είπε ο φίλος sotiris).
GriGaS Σεπτέμβριος 29, 2010 #3166 Σεπτέμβριος 29, 2010 το ότι το diesel είναι φτηνότερο από την βενζίνη (σαν ευρώ/λίτρο) δεν σημαίνει τίποτα... στην Ελλάδα ζούμε...αύριο μπορεί να είναι ακριβότερο...
Dant3 Σεπτέμβριος 30, 2010 #3167 Σεπτέμβριος 30, 2010 Δοκιμασε ναφθαλινη η αποσταγμα της Kαι αν θες να εκδικηθεις καποιο/α ζαχαριτσα Διαβασα κατι για την ναφθαλινη.με αυτην τι παιζει? καλα για την ζαχαρη ξερουμε
greekfragma Σεπτέμβριος 30, 2010 #3168 Σεπτέμβριος 30, 2010 :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/929610/Saab 9-3 Linear 1.800cc 122bhpεργοστάσιο κατασκευής Trollhattan Swedenημερομηνία κατασκευής 12/20031η κυκλοφορία 1/2004χιλιόμετρα: 100.150Service όλα στον κεντρικό επίσημο αντιπρόσωπο Saab Vakar S.A ΚηφισιάΧρώμα espresso blackstuff:2-zone clima, abs, esp, tcs, 6airbag, δερματινο τιμόνι με χειριστήρια, xenon lights, Aero sport suspension kit, Aero body kit, Aero Exhaust. ζάντες 16άρες αλουμινίου.Apexi air filter, EBC red ceramic brake pads και EBC brake discs.....θα ανεβάσω και στο car.gr αγγελία με πλήρη περιγραφή και φωτογραφίες.Dolly ευχαριστώ πολύ
jiohkor3 Σεπτέμβριος 30, 2010 #3169 Σεπτέμβριος 30, 2010 :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/929610/κουκλάρα, πως και την αποχωρίζεσαι;
Athens2004 Οκτώβριος 1, 2010 #3173 Οκτώβριος 1, 2010 με άγγιξε η κρίση. Πολυ καθαρο μαν . Ευχομαι να το πουλησεις συντομα .
astrolabos Οκτώβριος 1, 2010 #3174 Οκτώβριος 1, 2010 :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/929610/4 μήνες πριν να το πούλαγες...
Dolly Οκτώβριος 1, 2010 #3175 Οκτώβριος 1, 2010 Δεν ξέρεις ρε Αντώνη πότε θα χρειαστείς...Μακάρι να το δώσεις αγόρι, αλλά έτσι προσεγμένο που είναι (μλκ δεν μοιάζει 6έτιας με ΚΑΝΕΝΑ θεό), πιστεύω πώς θα φύγει σχετικά εύκολα. Να ξέρεις έχω σπρώξει και εγώ την αγγελεία σε 1-2 άτομα που έχω στο νου μου.
greekfragma Οκτώβριος 1, 2010 #3176 Οκτώβριος 1, 2010 φτηνά δεν το δίνεις ρε συ?δυστυχώς οι τιμές για το συγκεκριμένο μοντέλο του 04 εκεί παίζουν άσχετα οτι του πόσο προσεγμένο και συντηρημένο το έχω.το οτι του έχω αλλάξει φρένα αναρτήσεις και λοιπά ανταλλακτικά με καινούρια δυστυχώς δε μετράνε όταν πάει για πούλημα...το 1ο πράγμα που κοιτάνε όλοι είναι το έτος κυκλοφορίας...όχι αν έχει κάνει τα μεγάλα σερβις και αν η δισκόπλακα μπήκε πριν 10.000 χιλιόμετρα.:/Ποσο ερχονται τα τελη και με τι καταναλωση παιζει?220ευρώ είναι τα τέλη για το 2011 και από κατανάλωση εκτός πόλης στα 6.5, και στην πόλη 8.5Πολυ καθαρο μαν . Ευχομαι να το πουλησεις συντομα .μακάρι Θωμά...και μακάρι να βρεθεί κάποιος να το εκτιμήσει και να το προσέξει.4 μήνες πριν να το πούλαγες...προλαβαίνεις να δώσεις τη γαλλίδα......ψήνεσαι για ανταλλαγή?θα φροντίσω να μεσολαβήσω στο φίλο μαντρά να κάνουμε τράμπα αν θες με τρόπο που δε θα σε δυσκολέψει.....έλα μσν μετά το μεσημεράκι.
astrolabos Οκτώβριος 1, 2010 #3177 Οκτώβριος 1, 2010 Δεν ξέρεις ρε Αντώνη πότε θα χρειαστείς...Μακάρι να το δώσεις αγόρι, αλλά έτσι προσεγμένο που είναι (μλκ δεν μοιάζει 6έτιας με ΚΑΝΕΝΑ θεό), πιστεύω πώς θα φύγει σχετικά εύκολα. Να ξέρεις έχω σπρώξει και εγώ την αγγελεία σε 1-2 άτομα που έχω στο νου μου.Όχι δε κατάλαβες. Το να πάρω saab είναι όνειρο ζωής. Κρίμα να το χάσω για 4 μήνες.
Dolly Οκτώβριος 1, 2010 #3178 Οκτώβριος 1, 2010 ααα σοζ... κατάλαβα πως εννούσες πρίν πέσουν οι τιμές και άλλο, και έδινε πιο ακριβά!Καλα ρε 8,5 εντός πόλης?! χάου δε φάκ?!
greekfragma Οκτώβριος 1, 2010 #3179 Οκτώβριος 1, 2010 Καλα ρε 8,5 εντός πόλης?! χάου δε φάκ?! ατμοσφαιρικό είναι όχι τουρμπάτο και μέσα στην πόλη είναι αρκετά οικονομικό για τα κυβικά και το βάρος του. εξαρτάται βέβαια και το στυλ οδήγησης....εγώ είμαι ο κλασσικός 60άρης με το Saab αν βέβαια γουστάρεις χωσίματα στην πειραιώς και σε λοιπούς δρόμους θα δείξει και 9.5
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.