Jump to content

Official Cars, Motors, βελτίωση, τρακαρίσματα και οδήγηση Thread (MotorLab)

LevelOne

Recommended Posts

Στην 400αρα από ότι ακούγεται...

Το αμάξι πάντως δείχνει στην πένα.

Και σαν συλλεκτικό που είναι, δεν λέει για κάθε μέρα...

Α και καίει αμόλυβδη...

• Replies 14,8k
  • Created
  • Last Reply
η βρωμιά φράσσει το σύστημα εισαγωγής του αέρα του aircondition και μαζεύει μούχλα και υγρασία....με 20λεπτά πλύσιμο των πλαστικών μερών ανά 4μηνο δε πρόκεται να ξαναδείς ποτέ μπίχλα να μαζεύεται και να μυρίζει ο αέρας.

Και γιατί μυρίζει όταν το έχω γυρίσει σε ανακύκλωση?

Επειδή το έχω κοιτάξει, στην ανακύκλωση ένα κλαπέτο κλείνει την είσοδο του εξωτερικού αέρα και ο ανεμιστήρας απλά γυρίζει ελεύθερα και τραβάει αέρα πίσω από το ντουλαπάκι.

Δεν έχει κάποιο σωλήνα να τραβάει όταν είναι σε ανακύκλωση.

Άρα είναι και πιο μέσα το πρόβλημα.

Παρ' όλα αυτά θα πλύνω και ό,τι πλαστικό μπορεί να αφαιρεθεί για μία πιο total clean λύση :T:

Στην 400αρα από ότι ακούγεται...

Το αμάξι πάντως δείχνει στην πένα.

Και σαν συλλεκτικό που είναι, δεν λέει για κάθε μέρα...

Α και καίει αμόλυβδη...

Μακαρι να το ειχα και ας το χα στο γκαραζ το μισο χρονο.Ισα ισα να ακουω τη μηχανη. :jester:

18 ετών αμάξι και 2000 κυβικά. Εκτός από το σήμα το οποίο θα το νιώθεις κάθε χρόνο, θα πίνει την super (που είναι πιο ακριβή από την αμόλυβδη) με το μπουρί της σόμπας.

Ρε θειο, κανα yugo και αν καιει σουπερ, σιγα μην καψει σουπερ η ραπτομηχανη :haha:. Ασε που τα κυβικα σε πειραξαν? Οχι το βαρελι που χει για tubro? :whistle2:

18 ετών αμάξι και 2000 κυβικά. Εκτός από το σήμα το οποίο θα το νιώθεις κάθε χρόνο, θα πίνει την super (που είναι πιο ακριβή από την αμόλυβδη) με το μπουρί της σόμπας.

Αστρολάβε, αν μπει κάποιος στην διαδικασία σοβαρά να αγοράσει κάτι τετοιο, δεν σε νοιάζουν ούτε τα σήματα ούτε οι βενζίνες. Είναι κάτι που μπαίνει πάνω από πολλά πράγματα από αποψη προτεραιοτήτων.Δεν είναι απλά ένα αμάξι. Είναι κάτι παραπάνω.

Καλα και γω θα θελα να ταν αυτο το πρωτο μου αμαξι,αλλα η μονη περιπτωση να το αγοραζα θα ταν ισως αμα ημουν εργενης και εβγαζα 1500-2000 το μηνα.

1.4 και υπερπολυ θα μου ναι εμενα.:happy2:

Καλα και γω θα θελα να ταν αυτο το πρωτο μου αμαξι,αλλα η μονη περιπτωση να το αγοραζα θα ταν ισως αμα ημουν εργενης και μου περίσσευαν 1500-2000 το μηνα.

1.4 και υπερπολυ θα μου ναι εμενα.:happy2:

proper:p

-''Παππού, θα μου χαρίσεις εκείνο το παλιό Mercedes που έχεις παρατημένο στο γκαράζ;''

-''Τι θα το κάνεις αυτό παιδί μου;''

-''Κάτι θα βρώ....'' :)

DRIFT : Diesel Mercedes W123 with SCANIA turbine.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=24afjVqm2Uw&feature=player_embedded]YouTube - DRIFT : Diesel Mercedes W123 with SCANIA turbine[/ame]

-''Παππού, θα μου χαρίσεις εκείνο το παλιό Mercedes που έχεις παρατημένο στο γκαράζ;''

-''Τι θα το κάνεις αυτό παιδί μου;''

-''Κάτι θα βρώ....'' :)

DRIFT : Diesel Mercedes W123 with SCANIA turbine.

κανονικα πρεπει να το φερουν ελλαδα μαζι με τον οδηγο

να το αγορασει ο Μπαμπουλας

να το βαψει μαυρο

και να εχει την πιο γ@ματη και γρηγορη νεκροφορα στην Ελλαδα...

"αποχαιρετήσετε το ματαιο τουτο κοσμο... με τις πορτες"

κανονικα πρεπει να το φερουν ελλαδα μαζι με τον οδηγο

να το αγορασει ο Μπαμπουλας

να το βαψει μαυρο

και να εχει την πιο γ@ματη και γρηγορη νεκροφορα στην Ελλαδα...

"αποχαιρετήσετε το ματαιο τουτο κοσμο... με τις πορτες"

Για τους οπαδούς της ''ατμόσφαιρας'' υπάρχει και αυτή η λύση...:hehe:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=C51au7DVWjQ&p=798366798699D01E&playnext=1&index=14]YouTube - Worlds Fastest Hearse, guinness world record[/ame]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Q9dwf80-XGk&feature=channel]YouTube - HD: 2 x cam BMW M3 V10 vs BMW M6[/ame]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=9AOR8gjB76Q&feature=channel]YouTube - HD: "1000 HP" BMW M5 vs BMW M3 V10 E30[/ame]

Ωραία, διακριτική, και προσεγμένη η μετατροπή του Μ3.

Το Μ5 αντίθετα δέν μου άρεσε καθόλου.

Θεωρώ ιεροσυλία να καταστρέφουν τόσο υπέροχα ατμοσφαιρικά μοτέρ (Μ3, Μ5, Vtec), τουρμπίζοντάς τα...

Όταν λες μοιάζει τι εννοείς; Ότι είναι και τα δύο sportback? :p

5Θ είναι, τώρα το πρόσεξα, οι πίσω πορτες είναι με κρυφό πόμολο, δεν υπάρχει λέμε !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.