Jump to content

Official Cars, Motors, βελτίωση, τρακαρίσματα και οδήγηση Thread (MotorLab)

LevelOne

Recommended Posts

• Replies 14,8k
  • Created
  • Last Reply

Επιτελους...γιατι σου τα παιρνει η αντιπροσωπεια και κανουν και χειροτερη δουλεια απο οτι θα κανες μονος σου αν εβλεπες βιντεο στο youtube και το παλευες...

Απο τα αγαπημενα μου αμαξια!Στην τιμη του δε παιζει να χει ανταγωνιστη...

Κοτζαμαν πιλωτηριο ειναι απο μεσα!! :jump:

Λεω να κατέβω μια βόλτα προς Λιμανάκια να δω τι ψαρια πιανουν οι σωληνώσεις μεγαλύτερου διαμετρήματος στην εισαγωγη... Κανένας πιστός;

Για να με σταματήσουν πρέπει πρώτα να με πιάσουν :p

3 μπλόκα στην Βουλιαγμένης as we speak αλλα δεν εχω τιποτα να φοβάμαι, ειμαι νομιμότατος. Εκτός και αν έχουν μαζί κανενα κινητό συνεργείο καυσαερίων :p

θυμασαι με το ρχ πως ειχαμε μπει στην βουλιαγμενης και φαγαμε κυνηγητο απο στρουμφ..χαχαχα..:hehe:

ποσο μαλλον με το δικο σου που ειναι τελειως αλητρα..

επισης ειναι μερικα ατομα που τραβανε στρουμφ για πλακα διχως να κανουν το παραμικρο..

απλα οδηγουν λιγο "εντονα"

Επιτέλους αλλάζουν τα xsara και παίρνουν i30 2.0 147 άλογα.

Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου :hehe:

i19yth.jpg

005.jpg

Φυσικά ο καιρός δεν είναι κατάλληλος για τέτοιες αλλαγές, αλλά χαίρομαι που παίρνουν hyundai-skoda με τάσια και όχι πάλι citroen κλπ.

τι ωραια που θα ηταν ετσι και ανοιγαν μια μοναδα συναρμολογησης πχ toyota

ενδεχομενως και σε συνεργασια με καποια Ελληνικη εταιρεια πχ ΕΛΒΟ...

να καλυπταν ολες τις αναγκες του κρατικου στολου με οχηματα made in Greece

φυσικα για Δημοσιες υπηρεσιες να συναρμολογουσαν υβριδικα auris & prius

τα οποια θα μπορουσαν να επεκταθουν επειτα και σαν επιδοτουμενα υδριδικα ταξι

Γιώργο όπως ξέρεις, αυτό θα πήγαινε τη χώρα αρκετά μπροστά, αλλά εδώ κυριαρχούν οι μιζαδόροι.

Τα νέα λεωφορεία της αστυνομίας απ'ότι διάβασα είναι Τούρκικα, γιατί αυτά που έδινε η ΕΛΒΟ ερχόταν αρκετά σκαλιά πιο ακριβά.

Επίσης, καλό θα ήταν να εξάγουμε φετούλα, λαδάκι, ρακί, τσίπουρο, κρασί και χίλια μύρια άλλα. Αν όχι να παράγουμε για εξαγωγή, ας είναι για κατανάλωση. Αλλά ούτε αυτό δεν έχουμε..

jp γιατι νόμιζα οτι είχες ενα clio που αγαπάς? :D

πάει? sold?

καλοτάξιδο,καλορίζικο και από εμένα

πιστεύω είναι ένα από τα καλύτερα στα λεφτά του και πολύ καλή κίνηση γενικότερα της hyundai με ποιότητα μέσα , ευρωπαϊκό σχεδιασμό κλπ

:)

:hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.