Jump to content

Official Cars, Motors, βελτίωση, τρακαρίσματα και οδήγηση Thread (MotorLab)

LevelOne

Recommended Posts

Αμάν αυτή η Toyota.. :p

http://www.autofree.gr/ms.php?id=5319

Βέβαια αναρωτιέμαι, πόσο πιθανό είναι να γίνει αυτό;

Εντάξει απλά είχαν κάνει καβλοτίμονο το τέρας βάζοντας το VSC με ρυθμίσεις Aygo :p

Τώρα θα το φιμώσουν και αυτό.

Πάντως 90 μοίρες με πάνω από 90 km πρέπει να το κάνω 1-2 φορές το χρόνο και αν, είναι ψιλοαπίθανο σενάριο εκτός αν οδηγάς σαν μαρσιποφόρο.

• Replies 14,8k
  • Created
  • Last Reply
Αμάν αυτή η Toyota.. :p

http://www.autofree.gr/ms.php?id=5319

Βέβαια αναρωτιέμαι, πόσο πιθανό είναι να γίνει αυτό;

Σχετικές έρευνες που πραγματοποιήθηκαν κατέγραψαν πιθανή αίσθηση ασταθούς πρόσφυσης στους πίσω τροχούς κατά τη διάρκεια απότομου στριψίματος του τιμονιού (άνω των 90 μοιρών), σε ταχύτητες άνω των 90km/h.

sotiris Αυτό θα ήθελα να το δω!!!!!! προσπαθώ να φανταστώ ένα αυτοκίνητο να τρέχει με 90 και ξαφνικά ο οδηγός να (κόβει) το τιμόνι πάνω από 90 μοίρες :rofl:

Κι εγώ. Υποθέτω ότι χωρίς τα ηλεκτρονικά βοηθήματα θα υπήρχε πρόβλημα. Με αυτά, θεωρητικά δεν θα έπρεπε να υπάρχει πρόβλημα.

ειδα στην τσιμισκη πορσικο panamera ...

τερας λεμε. πλοιο! με θεσσαλονικιώτικες πινακιδες.

Ειχα πετυχει και στη παραλιακη μια εγω...αρκετα ωραια αλλα μου θυμιζει opel astra station wagon :p

κουκλα αυτη η μπεμπα...:kiss3: τιποτα παραπανω ξερουμε?

σημερα ιζολ αποσπασμα απο την αποφαση 218/2007 του Μονομελους πρωτοδικειου Λαμιας.

Η συνομολόγηση του όρου, κατά τον οποίο αποκλείεται από τον ασφαλιστή η

κάλυψη των ζημιών που προκαλούνται από την κυκλοφορία αυτοκινήτου όταν ο

οδηγός του τελούσε κατά το χρόνο του ατυχήματος υπό την επίδραση

οινοπνεύματος ή τοξικών ουσιών, δεν απαλλάσσει τον ασφαλιστή από την

υποχρέωση του να αποζημιώσει τον ζημιωθέντα τρίτο, παρέχει όμως σε αυτόν το

δικαίωμα να εναγάγει τον ασφαλισμένο και να ζητήσει από αυτόν ό,τι κατέβαλε

στο ζημιωθέντα. Η σχετική αξίωση του ασφαλιστή που ασκεί αναγωγή κατά του

ασφαλισμένου έχει απώτερο χαρακτήρα αδικαιολόγητου πλουτισμού (άρθρα 482

εδ.α`, σε συνδ. προς 904 επ. ΑΚ και 11 § 1 του ν. 489/1976) λόγω μη υπάρξεως

ευθύνης αυτού έναντι του ασφαλισμένου του και συνεπώς λόγω παραβάσεως των

ασφαλιστικών βαρών

με λιγα λογια.

αν σας τρακαρει καποιος μεθυσμενος και η ασφαλεια του σας πει "ΔΕΝ ΠΛΕΡΩΝΩ",θα αλλαξει γνωμη στο δικαστηριο και θα σας αποζημιωσει λιεκ προπερλεεε ,αλλα απλα μετα δικαιουται να ζητησει απο τον μπεκρουλιακα ο,τι λεφτα σας εδωσε.

σημερα ιζολ αποσπασμα απο την αποφαση 218/2007 του Μονομελους πρωτοδικειου Λαμιας.

με λιγα λογια.

αν σας τρακαρει καποιος μεθυσμενος και η ασφαλεια του σας πει "ΔΕΝ ΠΛΕΡΩΝΩ",θα αλλαξει γνωμη στο δικαστηριο και θα σας αποζημιωσει λιεκ προπερλεεε ,αλλα απλα μετα δικαιουται να ζητησει απο τον μπεκρουλιακα ο,τι λεφτα σας εδωσε.

Καιρος ηταν να το κανουν αυτο.

Σε χτυπουσε ο δολοφονος που κυκλοφορει πιωμενος και αντι να παρεις λεφτα, περιμενες μερικα χρονια και πληρωνες και δικαστικα εξοδα... μεχρι να αποζημιωθεις.

Αγόρα πρόσφατα ένα beach buggy μεταχειρισμένο και ψάχνω για λάστιχα και ζάντες.Οι τιμές της αντιπροσωπίας ήταν λίγο τσιμπιμένες κατά την γνώμη μου(μπορεί να κάνω και λάθος).Ζητάνε για απλές σιδερένιες ζάντες 129€ η μια χωρίς ΦΠΑ,δηλαδή φτάνω στο ποσό των 156€.Για λάστιχα δεν ρώτησα.Δεν έχω πρόβλημα να αλλάξω τις 2 πίσω ζάντες με σιδερένιες αν βρω κάτι με καλή τιμή.Έχω φάει άπειρες ώρες ψάχνοντας στον γούγλη χωρίς ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Φοράει πάνω ζάντες αλουμινίου 10" και λάστιχα 22x10-10,ταιριάζουν και απο γουρούνα.

Γνωρίζει κάποιος καταστήματα εντός Αττικής για να ψάξω?

Ευχαριστώ

Παιδιά έχετε να μου προτείνετε κανένα καλό upgrade για τα φώτα μιας Mercedes E200 (w211) του 2003; Τώρα φοράει τα απλά εργοστασιακά της.

Σκοπεύω να κάνω μερικές αγορές αυτό τον καιρό από e-bay και είδα μερικά kit αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να τα εμπιστευτώ όντως ψιλοάσχετος με το άθλημα :p

Καταρχήν όσοι το έχουν επιχειρήσει μπορούν να που εμπειρίες; Μπορώ να εμπιστευτώ τις αρκετά πιο φτηνές, aftermarket λύσεις, ή πηγαίνω για γνήσια εξαρτήματα της Mercedes;

Budget έχω γύρω στα 400-500€

Θέλει ΠΟΛΥ ψάξιμο.

Τα φθηνά (εικάζω πως εννοείς ξένον) παίζει να σου λιώσουν κάτροπτρα κλπ

Τα ορίτζιναλ είναι πανάκριβα.

Πρέπει να ψαχτείς πολύ.

Jerry για την περίπτωσή σου υπάρχουν 2 εναλλακτικές.

Είτε πας στην τοπ ποιότητα αλογόνου στοκ λάμπας και ρίχνεις και ένα καθάρισμα στα κάτοπτρά σου (πίστεψέ με μετράει πολύ ένα καθαρό κάτοπτρό σε σχέση με ένα σκονισμένο καπνισμένο, κιτρινισμένο)

το τοπ σε στοκ λαμπες αλογονου δεν είναι ούτε PIAA ούτε bosch ούτε philips ούτε osram και λοιπά....αλλά εδώ

http://www.hoen-usa.com/

Είτε παίρνεις σετ hid kit μαζί με ολόκληρο το κέλυφος των φώτων με προτζέκτορα.

MBZ-W210-LIGHT-HL-CHR-1111.jpg&size=400x350

http://www.thaisecondhand.com/view/cross_image.php?picname=http://chaiyayont.tarad.com/shop/c/chaiyayont/img-lib/spd_2008011230107_b.jpg&shopurl=chaiyayont

πριν απο λιγο στο ρευμα εξοδου για σινδο απο αθηνα προς θεσ.νικη, μπηκε ενα λαντσια!!!!

αντιθετα. ημουν μεσα στο αστικο στην κανονικη λωριδα, ο οδηγος του λεωφορειου, κορναριζε ο αλλος χαμπαρι.. πηγαινε κανονικα.

σε μια φαση ενω παμε διπλα διπλα, φρεναρει και κανει αναστροφη μετα απο 10 sec προς το μερος του πηγαινε τριαξονικο!!!!!!

αυτα εγιναν πανω σε στροφη, κ στην μεση διαχωριστηκο!

μαλλον μιλουσε στον κιν. απο οσο ειδα τις κινησεις του!!!

τον μαμας ή δεν τονμ γαμας, να τον παρεις απο πισω και να τον σαπισεις το ξυλο...?

ελπιζω να μην τον καρφωσε τον φορτηγο τπτ... και να προλαβε να κανει αναστροφη...

το τοπ σε στοκ λαμπες αλογονου δεν είναι ούτε PIAA ούτε bosch ούτε philips ούτε osram και λοιπά....αλλά εδώ

http://www.hoen-usa.com/

Φραγμα, το Yaris φοράει H4 λάμπες και έχουν τη στάνταρ ισχύ 60/55 W.

Βλέπω ότι η Hoen έχει μόνο λάμπες με ισχύ μεγαλύτερη από την παραπάνω (70-80 W, κλπ...).

Μπορώ με ασφάλεια να βάλω τέτοιες σε εργοστασιακά κάτοπτρα (που προφανώς είναι πλαστικά)?

η διαφορά από 60 σε 70-80 είναι μικρή και μπορείς με ασφάλεια να βάλεις αυτές τις hoen. Έχω δοκιμάσει της hoen στο volvo s70 του father και πραγματικά εδώ και κάτι μήνες κανένα πρόβλημα και το φώς είναι παραπάνω από εξαιρετικό.

η διαφορά από 60 σε 70-80 είναι μικρή και μπορείς με ασφάλεια να βάλεις αυτές τις hoen. Έχω δοκιμάσει της hoen στο volvo s70 του father και πραγματικά εδώ και κάτι μήνες κανένα πρόβλημα και το φώς είναι παραπάνω από εξαιρετικό.

Μου είπαν με e-mail (επειδή δεν το γράφει στο site) ότι είναι στα 80/100 W και γι' αυτό πρέπει να χρησιμοποιηθούν κεραμικές φύσες. :(

το να αλλάξεις τις φύσες με κεραμικές α δεν είναι κάτι το τραγικό. 2καλώδια είναι (12volt, γείωση).

από τα 60 στα 80 δεν υπάρχει θέμα με τα κρύσταλλα.....αν στη hoen όμως έχουν μόνο 100watts τότε γνωμη μου καλύτερα ένα 35watts hid κιτ με το κατάλληλο antiglare mod.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.