Tsakonas Απρίλιος 9, 2010 #2101 Απρίλιος 9, 2010 Δυστυχώς δεν έχω περιθώριο επιλογής... Οι ζάντες ειναι (super) προσφορά, ολοκαίνουριες, τελευταίο ζευγάρι...ρε δημητρη μπας και σε κοροιδευει κανας μπιτηδειος παιδι μου?το αυτοκινητο για να τσουλησει θελει 2(δυο) ζευγαρια,4 (τεσσερις) ζαντες στο συνολο.
LevelOne Απρίλιος 9, 2010 Author #2102 Απρίλιος 9, 2010 Με όλο το σεβασμό στην αυτου καραφλώτις σου... Η κοινή λογική προτάσσει οτι το ζευγος παπουτσιων αποτελείται απο δυο (2) τεμάχια, ενω το ζεύγος ελαστικών ζαντων κλπ αποτελείται απο τέσσερα (4)
Κοπρίτης Απρίλιος 9, 2010 #2103 Απρίλιος 9, 2010 Δυστυχώς δεν έχω περιθώριο επιλογής... Οι ζάντες ειναι (super) προσφορά, ολοκαίνουριες, τελευταίο ζευγάρι...ναι ναι ναιγκοου φορ ιτ γκαντεμιτ :jump1:(και θα δεις μετα πως θα ψηθεις και για μια βαφη mat black ή gun metal)
magicman Απρίλιος 9, 2010 #2106 Απρίλιος 9, 2010 αυτο το gun metal το ειδα, σε τζιπακι mercedes με βουλγαρικες πινακιδες, κ τα εσπαγε παντως...ωραιο το ζαντικο!
NoDsl Απρίλιος 9, 2010 #2107 Απρίλιος 9, 2010 Ωραίο το ματ ρε μάγκες αλλά πολύ επιρρεπές στο γρατζούνισμα... Απο το πρώτο μηχανάκι έπαιρνα γραφίτη ματ κράνος αλλά και η σκόνη έδειχνε άσχημα πάνω.Φανταστικά χρώματα αλλά πρέπει να το έχεις εκθεσιακό το αμάξι για να δείχνει πάντα στα καλά του.
LevelOne Απρίλιος 10, 2010 Author #2108 Απρίλιος 10, 2010 Άντε πάλι.... http://www.4wheelsnews.com/lamborghini-murcielago-burns-to-ground-in-netherlands/
sotiris Απρίλιος 10, 2010 #2109 Απρίλιος 10, 2010 Σωτηρακι σκοπευεις να κανεις κατι αλλο περα απο την κοινοποιηση εδω περα??Όχι, γιατί δεν το είχα πάει εγώ για αυτό το service.Ούτως ή άλλως μια φορά μόνο το πήγα στην αντιπροσωπία για λάδια και μου πέρασε το θέμα αντιπροσωπεία, δεν είναι απλώς άσχετοι, είναι επικίνδυνα άσχετοι!Προτιμώ κάποιον άνθρωπο που να γνωρίζει τι παίζει, και που τον ενδιαφέρει να με έχει πελάτη.Οι αντιπροσωπείες κλειδώνουν τους νέους πελάτες με τις εγγυήσεις οπότε δεν τους ενδιαφέρει κάτι άλλο. (υπερ-γενικεύω, αλλά όσες φορές έχω πάει σε εξουσιοδοτημένο η δουλειά που έχει γίνει είναι κάτω του μετρίου, όταν έχω πάει σε απλό συνεργείο ή το έχω κάνει μόνος μου η δουλειά γίνεται όπως θά πρεπε να γίνει, είναι απορίας άξιο, και ίσως δεν έχω επαρκές στατιστικό δείγμα).
SirDiman Απρίλιος 10, 2010 #2110 Απρίλιος 10, 2010 Εκανα βόλτα-μάθημα την μπέμπα σήμερα στο παρκινκγ του παλαιού αεροδρομίου :bigsmile:Αλλα χάλασα 10 λιτρα βενζίνης...ατιμο πλαφον... :toomuchne
Hydra Απρίλιος 10, 2010 #2111 Απρίλιος 10, 2010 Ποια είναι η γνώμη σας; Μαυρο ματ κέντρο, νικελ στεφάνι... 7.5x18 μπροστά, 8.5x18 πίσω, 42 Offset... Edit: Φορεμένες και σε ενα S14, αλλα σε διαφορετικό χρώμα... Πολυ ωραιες!!!!Δινουν μια "αγριαδα" στο αμαξι τα μαυρα-χρυσα rims. Μαυρο-ασπρο(σε Koning και BBS κυριως) και χρυσο,τα πιο ωραια χρωματα πιστευω
PetrosD Απρίλιος 10, 2010 #2112 Απρίλιος 10, 2010 Εκανα βόλτα-μάθημα την μπέμπα σήμερα στο παρκινκγ του παλαιού αεροδρομίου :bigsmile:Αλλα χάλασα 10 λιτρα βενζίνης...ατιμο πλαφον... :toomuchneΑντε ρε! Και εγώ έβγαλα έξω τη δικιά μου μπεμπα σήμερα. Την έδωσα να την οδηγήσει ο αδελφός μου να γουστάρει (έχει δίπλωμα 2 χρόνια τώρα), μετά την πήρα κι εγώ να γουστάρω λίγο. Εκεί στο παρκινγκ μπορείς να μπεις ελεύθερα; Δεν έχει "κακούς" ανθρώπους;;;
SirDiman Απρίλιος 10, 2010 #2113 Απρίλιος 10, 2010 Εμενα μου ειπαν οι γονείς μου πριν δύσει ο ήλιος γιατι ισως και να εχει κακούς ανθρωπους.Πάντως μια χαρά ηταν σήμερα, υπήρχαν και 2 άλλα αυτοκίνητα κάνοντας εξάσκηση και κάποιοι αλλοι που ασχολούνταν με τηλεκατευθυνόμενα.:crazy_pilot:
Hydra Απρίλιος 10, 2010 #2114 Απρίλιος 10, 2010 Εμενα μου ειπαν οι γονείς μου πριν δύσει ο ήλιος γιατι ισως και να εχει κακούς ανθρωπους.Πάντως μια χαρά ηταν σήμερα, υπήρχαν και 2 άλλα αυτοκίνητα κάνοντας εξάσκηση και κάποιοι αλλοι που ασχολούνταν με τηλεκατευθυνόμενα.:crazy_pilot:Soz,μονος πηρες το αμαξι και πηγες?Εγω πηγαινα σε ενα παρκινγκ στο Π.Φαληρο ,στη θαλασσα κοντα.Και εκει ειχε "τηλεκατευθυνομενους".
racer Απρίλιος 10, 2010 #2115 Απρίλιος 10, 2010 Από τα λίγα Peugeot που μου αρέσουν :man_in_love::man_in_love:
greekfragma Απρίλιος 10, 2010 #2117 Απρίλιος 10, 2010 Από τα λίγα Peugeot που μου αρέσουν :man_in_love::man_in_love: ΩΙΜΕ......Audi TT στο άσχημο του:bad:
cptkoulis Απρίλιος 11, 2010 #2118 Απρίλιος 11, 2010 Σημερα,ξημερωματα ~5 το πρωι,επιστρεφοντας απο εξοδο,σε δρομο με μια λωριδα ανα κατευθυνσηΠορτοκαλι στα 150μ,φρεναρω,σταματαω και περιμενω στο κοκκινο ως οφειλω.10 δευτερολεπτα αργοτερα,ερχεται απο πισω μου enduro/on-off/πως τα λενε τεσπα,βγαινει στο αντιθετο ρευμα(διπλη διαχωριστικη) και την ωρα που περναει κατακοκκινο φαναρι τραβαει και μια σουζα για 200μ(παντα χωρις κρανος)Οχι τιποτε αλλο,αλλα αυτος που θα τον φαει λαχανο αργα ή γρηγορα,θα εχει και τυψεις μετα και δεν θα μπορει να κοιμηθει
Dant3 Απρίλιος 11, 2010 #2119 Απρίλιος 11, 2010 Εδω εγω με το παπι μου εχει κορναρει ο αλλος απο πισω για να περασω με κοκκινο για να περασει και αυτος αφου εβλεπε οτι δεν ερχεται κανενας(ηταν νωρις το πρωι)...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.