sotiris Απρίλιος 9, 2010 #2081 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2010 Κάτσε, πως το λες ότι φόραγε λάθος φίλτρο αέρα; Ήταν δλδ. πιο μικρό και περίσευε;Ναι!!!!!!! Δεν το πίστευα, λέω εντάξει, χάλασε με τον καιρό, και το έβαλα δίπλα στο καινούριο και ήταν μικρότερο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Απρίλιος 9, 2010 #2082 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2010 σε καλο κουπε φιλου,προ 5ετιας,μετα απο σερβις επισημης αντιπροσωπειας,ακουσε στην Καβαλας (πηγαινοντας για εθνικη) ενα τακ τακ.καποιος δεν ειχε σφιξει τα μπουλονια της ζαντας.Πριν ~10 χρονια,στην Παροικια της Παρου ξεκιναει οχημα με super duper brand new ζαντολαστιχα απο βουλκανιζατερ.Μερικα δευτερολεπτα αργοτερα του εφυγε ο μπροστα δεξια τροχος και τσουλαγε στην ασφαλτο με το δισκοφρενο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Απρίλιος 9, 2010 #2083 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2010 οταν φρεναρει ξηλωνει ασφαλτο εε?nice..Σωτηρακι σκοπευεις να κανεις κατι αλλο περα απο την κοινοποιηση εδω περα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Απρίλιος 9, 2010 Author #2084 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2010 (edited) Ποια είναι η γνώμη σας; Μαυρο ματ κέντρο, νικελ στεφάνι... 7.5x18 μπροστά, 8.5x18 πίσω, 42 Offset... Edit: Φορεμένες και σε ενα S14, αλλα σε διαφορετικό χρώμα... Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 9, 2010 από LevelOne 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Απρίλιος 9, 2010 #2085 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2010 Σε χρυσαφι γεμισμα μου αρεσουν πιο πολυ σαν ζαντες , τωρα αν καθοταν το ιδιο στον χαμαιλαιων duno. Επρεπε να τις στησεις διπλα απο το αυτοκινητο σου : D Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Απρίλιος 9, 2010 Author #2086 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2010 Δυστυχώς δεν έχω περιθώριο επιλογής... Οι ζάντες ειναι (super) προσφορά, ολοκαίνουριες, τελευταίο ζευγάρι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Απρίλιος 9, 2010 #2087 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2010 8μπούλονες ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Απρίλιος 9, 2010 Author #2088 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2010 4μπούλονες διπλό καρε - 4x100 & 4x114.3... Εγω ειμαι στο 2ο... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Απρίλιος 9, 2010 #2089 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2010 Δυστυχώς δεν έχω περιθώριο επιλογής... Οι ζάντες ειναι (super) προσφορά, ολοκαίνουριες, τελευταίο ζευγάρι... Τότε τι μας ρωτάς; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Απρίλιος 9, 2010 #2090 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2010 Δυστυχώς δεν έχω περιθώριο επιλογής... Οι ζάντες ειναι (super) προσφορά, ολοκαίνουριες, τελευταίο ζευγάρι...ρε δημητρη μπας και σε κοροιδευει κανας μπιτηδειος παιδι μου?το αυτοκινητο για να τσουλησει θελει 2(δυο) ζευγαρια,4 (τεσσερις) ζαντες στο συνολο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Απρίλιος 9, 2010 Author #2091 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2010 Με όλο το σεβασμό στην αυτου καραφλώτις σου... Η κοινή λογική προτάσσει οτι το ζευγος παπουτσιων αποτελείται απο δυο (2) τεμάχια, ενω το ζεύγος ελαστικών ζαντων κλπ αποτελείται απο τέσσερα (4) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Απρίλιος 9, 2010 #2092 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2010 Δυστυχώς δεν έχω περιθώριο επιλογής... Οι ζάντες ειναι (super) προσφορά, ολοκαίνουριες, τελευταίο ζευγάρι...ναι ναι ναιγκοου φορ ιτ γκαντεμιτ :jump1:(και θα δεις μετα πως θα ψηθεις και για μια βαφη mat black ή gun metal) 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Απρίλιος 9, 2010 #2093 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2010 LOL ρε με τον ορισμό του ζευγαριού! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Απρίλιος 9, 2010 #2094 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2010 Μήτσε gun metal και silver moss Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Απρίλιος 9, 2010 #2095 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2010 αυτο το gun metal το ειδα, σε τζιπακι mercedes με βουλγαρικες πινακιδες, κ τα εσπαγε παντως...ωραιο το ζαντικο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Απρίλιος 9, 2010 #2096 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2010 Ωραίο το ματ ρε μάγκες αλλά πολύ επιρρεπές στο γρατζούνισμα... Απο το πρώτο μηχανάκι έπαιρνα γραφίτη ματ κράνος αλλά και η σκόνη έδειχνε άσχημα πάνω.Φανταστικά χρώματα αλλά πρέπει να το έχεις εκθεσιακό το αμάξι για να δείχνει πάντα στα καλά του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Απρίλιος 10, 2010 Author #2097 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2010 Άντε πάλι.... http://www.4wheelsnews.com/lamborghini-murcielago-burns-to-ground-in-netherlands/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Απρίλιος 10, 2010 #2098 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2010 Σωτηρακι σκοπευεις να κανεις κατι αλλο περα απο την κοινοποιηση εδω περα??Όχι, γιατί δεν το είχα πάει εγώ για αυτό το service.Ούτως ή άλλως μια φορά μόνο το πήγα στην αντιπροσωπία για λάδια και μου πέρασε το θέμα αντιπροσωπεία, δεν είναι απλώς άσχετοι, είναι επικίνδυνα άσχετοι!Προτιμώ κάποιον άνθρωπο που να γνωρίζει τι παίζει, και που τον ενδιαφέρει να με έχει πελάτη.Οι αντιπροσωπείες κλειδώνουν τους νέους πελάτες με τις εγγυήσεις οπότε δεν τους ενδιαφέρει κάτι άλλο. (υπερ-γενικεύω, αλλά όσες φορές έχω πάει σε εξουσιοδοτημένο η δουλειά που έχει γίνει είναι κάτω του μετρίου, όταν έχω πάει σε απλό συνεργείο ή το έχω κάνει μόνος μου η δουλειά γίνεται όπως θά πρεπε να γίνει, είναι απορίας άξιο, και ίσως δεν έχω επαρκές στατιστικό δείγμα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Απρίλιος 10, 2010 #2099 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2010 Εκανα βόλτα-μάθημα την μπέμπα σήμερα στο παρκινκγ του παλαιού αεροδρομίου :bigsmile:Αλλα χάλασα 10 λιτρα βενζίνης...ατιμο πλαφον... :toomuchne 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Απρίλιος 10, 2010 #2100 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2010 Ποια είναι η γνώμη σας; Μαυρο ματ κέντρο, νικελ στεφάνι... 7.5x18 μπροστά, 8.5x18 πίσω, 42 Offset... Edit: Φορεμένες και σε ενα S14, αλλα σε διαφορετικό χρώμα... Πολυ ωραιες!!!!Δινουν μια "αγριαδα" στο αμαξι τα μαυρα-χρυσα rims. Μαυρο-ασπρο(σε Koning και BBS κυριως) και χρυσο,τα πιο ωραια χρωματα πιστευω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts