Jump to content

Official Cars, Motors, βελτίωση, τρακαρίσματα και οδήγηση Thread (MotorLab)

LevelOne

Recommended Posts

Κάτσε, πως το λες ότι φόραγε λάθος φίλτρο αέρα; Ήταν δλδ. πιο μικρό και περίσευε;

Ναι!!!!!!! Δεν το πίστευα, λέω εντάξει, χάλασε με τον καιρό, και το έβαλα δίπλα στο καινούριο και ήταν μικρότερο!

σε καλο κουπε φιλου,προ 5ετιας,μετα απο σερβις επισημης αντιπροσωπειας,ακουσε στην Καβαλας (πηγαινοντας για εθνικη) ενα τακ τακ.

καποιος δεν ειχε σφιξει τα μπουλονια της ζαντας.

Πριν ~10 χρονια,στην Παροικια της Παρου ξεκιναει οχημα με super duper brand new ζαντολαστιχα απο βουλκανιζατερ.

Μερικα δευτερολεπτα αργοτερα του εφυγε ο μπροστα δεξια τροχος και τσουλαγε στην ασφαλτο με το δισκοφρενο

Ποια είναι η γνώμη σας; Μαυρο ματ κέντρο, νικελ στεφάνι... 7.5x18 μπροστά, 8.5x18 πίσω, 42 Offset...

img0064jb.jpg

img0063um.jpg

Edit: Φορεμένες και σε ενα S14, αλλα σε διαφορετικό χρώμα...

IMG_1820.jpg

Έγινε επεξεργασία από LevelOne
  • Like 1

Δυστυχώς δεν έχω περιθώριο επιλογής... Οι ζάντες ειναι (super) προσφορά, ολοκαίνουριες, τελευταίο ζευγάρι...

ρε δημητρη μπας και σε κοροιδευει κανας μπιτηδειος παιδι μου?το αυτοκινητο για να τσουλησει θελει 2(δυο) ζευγαρια,4 (τεσσερις) ζαντες στο συνολο.

Με όλο το σεβασμό στην αυτου καραφλώτις σου... Η κοινή λογική προτάσσει οτι το ζευγος παπουτσιων αποτελείται απο δυο (2) τεμάχια, ενω το ζεύγος ελαστικών ζαντων κλπ αποτελείται απο τέσσερα (4) :p

Δυστυχώς δεν έχω περιθώριο επιλογής... Οι ζάντες ειναι (super) προσφορά, ολοκαίνουριες, τελευταίο ζευγάρι...

ναι ναι ναι

γκοου φορ ιτ γκαντεμιτ :jump1:

(και θα δεις μετα πως θα ψηθεις και για μια βαφη mat black ή gun metal)

• Like 3

Ωραίο το ματ ρε μάγκες αλλά πολύ επιρρεπές στο γρατζούνισμα... Απο το πρώτο μηχανάκι έπαιρνα γραφίτη ματ κράνος αλλά και η σκόνη έδειχνε άσχημα πάνω.

Φανταστικά χρώματα αλλά πρέπει να το έχεις εκθεσιακό το αμάξι για να δείχνει πάντα στα καλά του.

Σωτηρακι σκοπευεις να κανεις κατι αλλο περα απο την κοινοποιηση εδω περα??

Όχι, γιατί δεν το είχα πάει εγώ για αυτό το service.

Ούτως ή άλλως μια φορά μόνο το πήγα στην αντιπροσωπία για λάδια και μου πέρασε το θέμα αντιπροσωπεία, δεν είναι απλώς άσχετοι, είναι επικίνδυνα άσχετοι!

Προτιμώ κάποιον άνθρωπο που να γνωρίζει τι παίζει, και που τον ενδιαφέρει να με έχει πελάτη.

Οι αντιπροσωπείες κλειδώνουν τους νέους πελάτες με τις εγγυήσεις οπότε δεν τους ενδιαφέρει κάτι άλλο. (υπερ-γενικεύω, αλλά όσες φορές έχω πάει σε εξουσιοδοτημένο η δουλειά που έχει γίνει είναι κάτω του μετρίου, όταν έχω πάει σε απλό συνεργείο ή το έχω κάνει μόνος μου η δουλειά γίνεται όπως θά πρεπε να γίνει, είναι απορίας άξιο, και ίσως δεν έχω επαρκές στατιστικό δείγμα).

Ποια είναι η γνώμη σας; Μαυρο ματ κέντρο, νικελ στεφάνι... 7.5x18 μπροστά, 8.5x18 πίσω, 42 Offset...

img0064jb.jpg

img0063um.jpg

Edit: Φορεμένες και σε ενα S14, αλλα σε διαφορετικό χρώμα...

IMG_1820.jpg

Πολυ ωραιες!!!!Δινουν μια "αγριαδα" στο αμαξι τα μαυρα-χρυσα rims.

Μαυρο-ασπρο(σε Koning και BBS κυριως) και χρυσο,τα πιο ωραια χρωματα πιστευω

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.