Jump to content

Official Cars, Motors, βελτίωση, τρακαρίσματα και οδήγηση Thread (MotorLab)

LevelOne

Recommended Posts

• Replies 14,8k
  • Created
  • Last Reply

Ναι, κεντρομηχανο, και κρατησα και το μαμα μοτερ με selespeed κιβωτιο. Δεν εχει και μουτζα το φορυμ γμτ :p

Βρε ουστ, παραλίγο να σε πιστέψω!!!

@SirDiman

Το M50Β20 σε τι αυτοκίνητο; Γιατί να μην το προλάβεις;

Σε Bmw 520i καπου το '90-91 με 100.000 χλμ προς το παρών.

Ισως το αλλάξουμε με κατι ποιο οικονομικό :nothing:

Θα γούσταρα πολυ αν ειχα τα λεφτα να το εκανα σαν καινούριο(μηχανικά και εξωτερικά),ειναι ωραίο αμάξι. :clap:

Μάλλον θα βαλω και φωτογραφίες αύριο.

Βρε ουστ, παραλίγο να σε πιστέψω!!!

@SirDiman

Το M50Β20 σε τι αυτοκίνητο; Γιατί να μην το προλάβεις;

Εσυ γελας, αλλα υπαρχει ολανδος με μια ασημι GTV και ΔΥΟ (2) 3.0 V6, το δευτερο προφανως κεντρο σε υποπλαισιο απο 166, ολο στο χερι :blink: Μολις 490 αλογα :blink:

@petrosD (και οποιος ξερει)

Οι κοντρες των ψαλιδιων εχεις ιδεα ποσο πανε για το δικο μας E34?

[ειρωνία MODE] (χωρίς παρεξήγηση ελπίζω, πλακίτσα κάνω)

Και ποιος σου είπε ότι έχω E34;;;;;;

[/ειρωνία MODE]

Σε E30 το έχω το μοτεράκι και σπέρνει. Η E34 είναι η αγαπημένη μου από αυτές που μπορώ να αγοράσω (παραλίγω να πάρω μια πέρσι, αντί για την E30) , αλλά δεν θα κάλυπτε την χρήση για την οποία ήθελα το αυτοκίνητο.

Μπες εδώ:

http://www.realoem.com/bmw/select.do?kind=P&series=E34&body=Lim&model=520i&arch=0

και ψάξε ποιο είναι το αντικείμενο που θέλεις, πες μου part number και θα στο βρω στο ebay. Για τη δικιά μου έχω ψωνήσει ήδη σε πολύ καλές τιμές από ebay πίσω βάση ψαλιδιού (μάλλον αυτό θα θες και εσύ), κάτι άλλα λάστιχα για τα ψαλίδια, δεν ξέρω πως λέγονται στα Ελληνικά, πίσω βάση διαφορικού της powerflex, προβολάκια, σηματάκι, φωτιζόμενο λεβιεδάκι ταχυτήτων και σύνδεσμους αντιστρεπτικής εμπρός.

λαστιχα για τα ψαλιδια ισως χρειαζομαστε και εμεις, φτηνα πρεπει να ειναι ετσι?

Ωραιο το site

Εσυ γελας, αλλα υπαρχει ολανδος με μια ασημι GTV και ΔΥΟ (2) 3.0 V6, το δευτερο προφανως κεντρο σε υποπλαισιο απο 166, ολο στο χερι :blink: Μολις 490 αλογα :blink:

Σε ροπή τον είχα με το VG30DETT... :p

Είχα παρει ενα με γερμανικές πινακίδες το οποίο είχα σκοπό να κανω δωρητή οργάνων στο μικρό του αδελφάκι (200SX)... :p

Edit: Εχω και ενα M54B25 και κάθεται για την E36...

Z32 powah ;)

Edit: Εχω και ενα M54B25 και κάθεται για την E36...

Σαν το δικό μου, αλλά 2 γενιές πιο καινούριο, με διπλό βάνος και τη μέγιστη ισχύ 200 rpm ψηλότερα. Φαντάζομαι και πιο οικονομικό;

Τον κακό τους το φλάρο! Ζητάνε στην αντιπροσωπεία για προβολάκια ομίχλης 250 + εργασία = 337 Ευρώ. :TD:

Κι ο μοναδικός στο eBay που δίνει τα γνήσια με 60 λίρες, στέλνει μόνο UK... :getlost:

Και ο δικός μου που αγόρασα προβολάκια, μόνο Γερμανία έστελνε. Αλλά ανταλλάξαμε μηνύματα και τελικά δέχτηκε να μου τα στείλει. Στείλε και εσύ μήνυμα στον πωλητή, μπορεί να σταθείς τυχερός.

Και ο δικός μου που αγόρασα προβολάκια, μόνο Γερμανία έστελνε. Αλλά ανταλλάξαμε μηνύματα και τελικά δέχτηκε να μου τα στείλει. Στείλε και εσύ μήνυμα στον πωλητή, μπορεί να σταθείς τυχερός.

Thanks, θα ρωτήσω.

Θέλω τα γνήσια, αφενός γιατί θα είναι ποιοτικά ανώτερα και αφετέρου γιατί θα πάω στην αντιπροσωπεία να τα εγκαταστήσουν (επειδή θέλω να έχω την εγγύηση).

Πέρα από αυτά, δε νομίζω πως στην αντιπροσωπεία θα κάνουν καλύτερη δουλειά από αυτή που θα έκανα εγώ με το installation manual στο χέρι. Προχειρότητες, όπως πάντα.

Ας όψεται η εγγύηση...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.