Jump to content

Official Cars, Motors, βελτίωση, τρακαρίσματα και οδήγηση Thread (MotorLab)

LevelOne

Recommended Posts

Ακόμα δεν το πήρες, σκέφτεσαι να το πειράξεις;

Οχι, απλα το αναφέρω, μετα την εγγυηση βλεπουμε :p

• Replies 14,8k
  • Created
  • Last Reply

Σημερα την νυχτα στην γειτονια τρακαρε καποιος τον καδο σκουπιδιων, ξηλωσε και τα προστατευτικα καγκελα με αποτελεσμα ο καδος τα σταματησει σε αμαξι που ηταν παρκαρισμενο πλαι του. Το εκανε ρδελομπου και την κοπανησε... επισης εκανε τουμπα μια γουρουνα που ηταν σταματημενη εκει κοντα και κανενας δεν ειδε τπτ... με ποσα χλμ ετρεχε στο στενο ρε παιδια? :-O

Πρεπει να πηρε πολυ φορα για να το εκανε ετσι αυτος που του την εριξε απο πισω . Κρινοντας απο το αυτοκινητο πιο πιθανο βρίσκω να του εφυγε και στουκαρε με τον κωλο.

Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο θέμα και βιάζομαι, αλλά το Mitsubishi Outlander είναι καλό αμάξι; Έχει κανείς καμία άποψη;

έχει -6.500 € και είναι Ιαπωνικό. Αυτά μπορώ να σου πω.

Βασικά εξαρτάται τι ψάχνεις στο αμάξι.

Περιπτώσεις σαν κι αυτή είναι που χαίρομαι που δεν έχω πισωμήχανο :p

γιατί,θα ήθελες να σου ερχόταν ό άλλος απο πίσω στην θέση του συνοδηγού?

Γιατί αν υποθέσουμε ότι του την έριξε από πίσω άλλο αμάξι,αν δεν είχε το μοτέρ,ο οδηγός του πίσω,θα είχε κάτσει αυτόματα στην θέση του συνοδηγού σου.

Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο θέμα και βιάζομαι, αλλά το Mitsubishi Outlander είναι καλό αμάξι; Έχει κανείς καμία άποψη;

το έχουμε εμείς(οικογενειακά) το πήραμε μεταχειρεισμένο(μοντέλο 2008) γενικά είναι αρκετά καλο.

Σκέφτομαι για το Mitsubishi Colt 1.3 INTENSE 5M

Εξοπλισμός:

http://www.mitsubishi-motors.gr/equipment.cfm?car_id=29&model_id=171

Τιμές:

http://www.mitsubishi-motors.gr/prices.cfm?car_id=29

Το έχει κανείς εδώ; Σχετικά με το κόστος ιδιοκτησίας/συντήρησης; Εννοείται θα τσεκάρω και σε σχετικά forum, αλλά όσες περισσότερες τεκμηριωμένες γνώμες έχω τόσο το καλύτερο.

Εναλλακτικά: αντίστοιχου εξοπλισμού/ιπποδύναμης Ford Fiesta ή Opel Corsa. Για το Corsa ακούω για ακριβά ανταλλακτικά. Για το Fiesta μέτρια ως φτηνά ανταλλακτικά και TCO.

H χρήση που προορίζεται είναι το πολύ 8.000 χλμ ανά χρόνο 60%/40% σε πόλη και επαρχιακούς δρόμους. Άντε 500 χλμ να κάνω συνολικά σε επαρχιακούς δρόμους το μήνα και άμα. Τα υπόλοιπα σε μικρές διαδρομές μέσα σε πόλη τα κάνω μέχρι στιγμής.

Τα κύρια σημεία για μένα είναι τα εξής: άνεση στην οδήγηση, χαμηλό κόστος συντήρησης, χαμηλά επίπεδα θορύβου στα 100-120 km/h.

post-10186-1416074379,9286_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.