Jump to content

Official Cars, Motors, βελτίωση, τρακαρίσματα και οδήγηση Thread (MotorLab)

LevelOne

Recommended Posts

• Replies 14,8k
  • Created
  • Last Reply
Εγώ 3 χρόνια τώρα σερί βάζω από το ίδιο Dracoil (ναι παρακαλώ) στην Χαμοστέρνας. Από τότε που το άρχισα, δεν είχα ξαναδεί λαμπάκια "Βλάβη καυσαερίου" κλπ.

Όταν είχα πάει Κρήτη, είχα "κάψει" κι εγώ κανά 15άρι λίτρα "βενζίνη"/100χλμ :hehe:

@NoDSL: ανάλογα πως το οδηγείς είναι, αν νομίζεις ότι μπορείς να "κόψεις" θα κόψεις.

κι εγω στη κρητη τοσο τρωω.

ειναι τραγικα νοθευμενη παντου.

ασε που ειναι λιωμα ολοι οι δρομοι και σπινιαρεις ολη την ωρα.:confused:

Απεργία οι τελωνειακοί (σκότωμα θέλουν τα λαμόγια) και από τη Δευτέρα που μας πέρασε δε γίνονται ανεφοδιασμοί στα πρατήρια.

Σήμερα αποφασίστηκε και παράταση της απεργίας ως την Τετάρτη...από αύριο θα βρείτε μόνο σε ελάχιστα βενζινάδικα και μόνο super αμόλυβδη.

Τρεχάτε από σήμερα το βράδυ γνωμη μου.....

Εγώ πάντως έβαλα όπως βάζω κάθε φορά, το έχω τώρα στα 3/4 προς μισό και δεν αγχώνομαι.

Όσον αφορά για οικονομική οδήγηση που λέτε, εγώ την προσέχω πάρα πολύ όταν ταξιδεύω, αλλά από ένα σημείο και μετά είναι κουραστικό. Το δικό μου πίνει αρκετά, και το πιο χαμηλό που έχω δει είναι 7.8l/100 σε ταξίδι. Πόλη καίει περίπου μια 10άρα.

Δεν μπορώ όμως να οδηγάω σαν πεθαμένος επειδή ακριβαίνει η βενζίνη, προτιμώ να μην οδηγάω παρά να είμαι το κινητό εμπόδιο.

Ειδικά κάτι τύπους που φρενάρουν 1 km πριν δεν τους αντέχω.

Παιδιά εγώ με ~12κ / χρόνο, πραγματικά για 1-2 λίτρα / 100 χμ, δεν ασχολούμαι να οδηγώ έτσι ύπερ ήρεμα, και να σπάζομαι...

Ξέρω πως μου πάει ~ 200+ ευρώ το έτος σε βενζίνη αλλα ειλικρηνά δεν την παλεύω να οδηγώ με 10% στο γκάζι για 4 χμ μέχρι τα 120 και μετά 6ή και cruise controll κλπ.

Βενζίνα για εντός δήμου Αθηναίων μόνο στο Aegean στην Καβαλας στο ρεύμα εξόδου προς Κηφισσό δίπλα στο ΧΑΑ.

Γύρισα σήμερα περιφερειακά του κέντρου για μερικά δρομολόγια και όλα τα υπόλοιπα ήταν κλειστά.

Το δικό μου πίνει αρκετά, και το πιο χαμηλό που έχω δει είναι 7.8l/100 σε ταξίδι.

Πωτς γιενεν αβντο? Εγω σε χαλαρο ταξιδακι παιζει να καιω γυρω στο 6.5 (ΜΑΧ 7) με το πουντακι.

Παιδιά εγώ με ~12κ / χρόνο, πραγματικά για 1-2 λίτρα / 100 χμ, δεν ασχολούμαι να οδηγώ έτσι ύπερ ήρεμα, και να σπάζομαι...

Ξέρω πως μου πάει ~ 200+ ευρώ το έτος σε βενζίνη αλλα ειλικρηνά δεν την παλεύω να οδηγώ με 10% στο γκάζι για 4 χμ μέχρι τα 120 και μετά 6ή και cruise controll κλπ.

+1 Με εκνευριζει να συγκεντρωνομαι στο ποσο % παταω το γκαζι. That said, μου εχει γινει συνηθεια και οταν δεν εχω ορεξη ειμαι με μια ταχυτητα πανω. Μεχρι τον επομενο λαγο :D

πολλα ειναι τα 7.8 , εκτος αν πηγαινεις με 200. αν πιανει δλδ τοσα το καρουλι σου :p

πανω απο 6.5 δεν εχει παει ποτε σε εμενα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.