Jump to content

Official Cars, Motors, βελτίωση, τρακαρίσματα και οδήγηση Thread (MotorLab)

LevelOne

Recommended Posts

Καλή αντίδραση.

Ξέρεις όμως τι μυαλά κουβαλάει ο άλλος?

Όταν είχα δει σε ένα τρακάρισμα, πριν αρκετό καιρό, ένα παλικάρι να βγάζει κατσαβίδι ή σουγιά από το ντουλαπάκι και να βγαίνει έξω για "ξεκαθάρισμα", άλλαξα γνώμη για την αντιμετώπισή μου σε παρόμοια περιστατικά.

Πού ξέρεις ότι ο άλλος δεν κρύβει κανα πιστόλι στο ντουλαπάκι του να φας μία έτσι όπως κάθεσαι μπροστά του σταματημένος?

Άσε ρε... Ας κορνάρει κι ας τσαντιστεί κιόλας, άμα αργήσω να ξεκινήσω.

Ξυδάκι.

μα δε θα κατσεις εκει για παντα

αν δεις οτι παει να βγει εξω,τοτε γκαζωνεις και φευγεις,και αυτος χανει και το φαναρι:p

• Replies 14,8k
  • Created
  • Last Reply

Σε φίλο μου στο Ψυχικό, γίνεται βλαμένος διαπληκτισμός, (αυτός με την μάνα του δίπλα) ο άλλος με μηχανή. σταματάνε, κατεβαίνει ο δικός μου να πάει να ζητησει τα ρέστα, αυτος ατάραχος, κάτι ψάχνει στο κουτί που έχουν πίσω οι μηχανές, όταν τον φτάνει ο δικός μου στα 2 μέτρα, βγάζει ένα μπίστόλι και του το κολλάει στο κούτελο...

ΠΟΤΕ δεν ξέρεις, και ΠΟΤΕ δεν μπλέκεις. Αν φας μπουνιές είναι μια χαρά, αν φάς λοστό και κατσαβιδι χοντραίνει λίγο, αν φας σφαίρα το κάνεις reconsider.

αυτός σάλταρε και στην αδρεναλίνη του φώναζε, "πυροβόλα αλλιώς θα στον βάλω στον τόλο...", η μάνα βάραγε μπιραλάχ, και αυτός έμεινε έτσι για 15 δεύτερα και μετά ανέβηκε στην μηχανή και έφυγε...

Δεν βγάζεις άκρη με τον κόσμο και θέλει προσοχή πολύ.

Και σου λέω Νίκο, μέσα στο παλιο Ψυχικό που έχει ν+1 πρεσβίες, μπάτσους, και τα πάντα. (θεωρητικά ασφαλές)

Οχι δεν κοίταξε, εκείνη την ώρα ηταν σε τέτοια κατάσταση που απότι μου είπε μετά ούτε που το σκέφτηκε....

βέβαια δεν ξέρω τι και πως, θα γινόταν, αν ο άλλος είχε άδεια οπλοφορίας, κλπ κλπ, (δεν νομίζω να έβγαινε άκρη εννοώ).

Σίγουρα όχι, απλά αν "αισθανθείς πως απειλειται η ζωή σου", μπορείς ίσως να το τραβίξεις για εκφοβισμό.

κάνω τον Τσάκωνα του διαβόλου Νίκο/Αντώνη, απλά λέω...

Άδεια οπλοφορίας δε σημαίνει ότι μπορείς να απειλείς όποιον γουστάρεις

Aυτοι που τα κανουν αυτα εχουν για πλατη την αστυνομια οποτε τρεχα γυρευε... Μπραβοι ή μπατσοι θα ναι 100%.

Θυμαμαι μια φορα πριν απο 7-8χρονια ειχα πλακωθει με εναν στο δρομο και στη συνεχεια εμαθα απο συγγενη μπατσο απο τις πινακιδες του οτι ηταν μπατσος και ειχε ξανακανει τετοια! Τρεχα γυρευε!

Το θεμα ειναι οτι αν καποιος αρχιζει και σε βριζει ασχημα εσενα ή την οικογενεια σου και κατεβει για εξηγησεις μαπες θα πεσουν σιγουρα.

Μου βγάζει το punto μου steering fail στην ηλεκτρική κρεμαγιέρα.

Έχει κανείς εμπειρία?

Είναι common epic fail των punto :p

Καλά όσον αφορά τους δρόμους, το τι γίνεται είναι απίστευτο.

Αφού σκέφτομαι πλέον να φέρω τον σταυρό από το πορτ-μπαγκάζ κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού να μπορώ να δέρνω και να απαλάσσω τους δρόμους από τον εκάστοτε ανίκανο - άσχετο - επικίνδυνο 2, 3 και 4 κυκλιστή!

Το έβαλα στο 4t forum, το βάζω κι εδώ: :p

Χιόνι:

img0271vj.th.jpg

Χιόνι στο δρόμο:

dsc0507v.th.jpg

-9 στο trip computer:

img0274v.th.jpg

Ελλαδάρα ηλιόλουστη:

img0308y.th.jpg

ξέρει κανείς τίποτα απο ηχομονώσης αυτοκινήτων?

μαγαζιά/υλικά/συνεργεία/τεχνικές?

δεν ενδιαφέρομαι για ήχοσυστήματα κλπ

το δρόμο θέλω να κόψω που μεταφέρεται στην καμπίνα

Μου βγάζει το punto μου steering fail στην ηλεκτρική κρεμαγιέρα.

Έχει κανείς εμπειρία?

Είναι common epic fail των punto :p

Είναι ακριβή ζημιά απόσο έχω διαβάζει,κάπου στα 600.Είχα μια παρόμοια ένδειξη για μεγάλο διάστημα αλλά χωρίς πρόβλημα στο αμάξι άμα δεν έβαζα το "CITY" που μου είναι παντελώς άχρηστο έτσι και αλλιώς.Τελικά είχε κολλήσει στον εγκέφαλο λανθασμένη ένδειξη και με ένα σβήσιμο του error έπαιζε κανονικά.Το θέμα είναι άμα σου κάνει θόρυβο όταν το βάλεις στο "CITY",τότε έχεις όντως πρόβλημα και πρέπει να αλλάξεις τον μηχανισμό αλλιώς έχεις ελατωματικό σένσορα,κάτι που και στο δικό μου δεν το έχω φτιάξει.

Γενικώς σαν αυτοκίνητο πάσχει πολύ απο ηλεκτρολογικά.Πριν μια βδομάδα μου κόλλησε το immobilizer και δεν δεχόταν το κλειδί μου,ούτε το δεύτερο.Τελικά έβγαλα τον ένα πόλο της μπαταρίας,τον ξαναέβαλα και το πήρε κανονικά(φίλος με stilo μου το είχε πει παλιότερα ότι δουλεύει σαν soft reset).

Σκέφτομαι σοβαρά να παραγγείλω ένα καλώδιο EOBII σε PC γιατί με έχει τρελάνει.

PS:Ωραίος ο puntoς

ξέρει κανείς τίποτα απο ηχομονώσης αυτοκινήτων?

μαγαζιά/υλικά/συνεργεία/τεχνικές?

δεν ενδιαφέρομαι για ήχοσυστήματα κλπ

το δρόμο θέλω να κόψω που μεταφέρεται στην καμπίνα

Dynamat θερμοπίστολο και πολύ υπομονή να ξηλώσεις όλες τις πόρτες μοκέτες κάτω από τα καθίσματα και τα ταμπλό μπρος πίσω.

Το πρόβλημα που έχουν ΕΚΕΙ τα Toyota ΔΕΝ έχει σχέση με την ανάκληση που κάνουν στην Ευρώπη.

http://www.toyota-europe.com/about/news_and_events/recall-statement-01022010.aspx

Toyota is not aware of any accidents resulting from this condition in Europe. Furthermore, there is no relation to the floor mat issue which was recently announced in North America.
Q1: What is the condition?

A1: There is a possibility that certain accelerator pedal mechanisms may, in rare instances, mechanically stick in a partially depressed position or return slowly to the idle position.

Q2: What is the cause?

A2: Some accelerator pedal mechanisms may become worn. As a result of this wear combined with certain operating and environmental conditions, friction in the mechanism may increase and intermittently result in the accelerator pedal being hard to depress, slow to return or, in the worst case, stick in a partially open position.

[...]

Q9: Have there been any accidents reported?

A9: No.

Αθήνα-Κόρινθος και πάλι πίσω..απο την παλιά εθνική, 2 η ώρα την νύχτα, χαλαρά με 2 φιλαράκια και φραπέδες...Όλα τα λεφτά...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.