Jump to content

Official Cars, Motors, βελτίωση, τρακαρίσματα και οδήγηση Thread (MotorLab)

LevelOne

Recommended Posts

Και τα δίκυκλα να καταργηθούν, δε θα με χάλαγε... Είναι από τους πιο επικίνδυνους οδηγούς, μετά τους ταρίφες και πριν τους παππούδες.

• Replies 14,8k
  • Created
  • Last Reply
Και τα δίκυκλα να καταργηθούν, δε θα με χάλαγε... Είναι από τους πιο επικίνδυνους οδηγούς, μετά τους ταρίφες και πριν τους παππούδες.

Δωκε πληρη λιστα αιτηματων και θα δουμε τι μπορουμε να κανουμε.

να λειτουργήσει ξανά κανονικά ο ΗΣΑΠ. Αυτό μόνο, και το αφήνω στο νησί το δίπλωμα, να οδηγώ μόνο από το χωριό στο Αργοστόλι... Ως οδηγός την έχω σιχαθεί ακόμη περισσότερο την Αθήνα :bad:

πόσο πυροβολημένος μπορεί να ειναι ο κοσμος ρε παιδια; μου είχανε κλείσει το παρκινγκ της πολυκατοικιας σήμερα και αναγκαστικα παρκαρα σε ενα στενο παρακατω και εφυγα για δουλειες. γυρναω να βαλω το αμαξι μεσα και βλέπω το καπό να έχει ένα χτύπημα σαν να το κοπανήσαν με σφυρί (σε σημειο που δεν μπορεί να πεσει αλλο αυτοκινητο).. τι να πω...

πόσο πυροβολημένος μπορεί να ειναι ο κοσμος ρε παιδια; μου είχανε κλείσει το παρκινγκ της πολυκατοικιας σήμερα και αναγκαστικα παρκαρα σε ενα στενο παρακατω και εφυγα για δουλειες. γυρναω να βαλω το αμαξι μεσα και βλέπω το καπό να έχει ένα χτύπημα σαν να το κοπανήσαν με σφυρί (σε σημειο που δεν μπορεί να πεσει αλλο αυτοκινητο).. τι να πω...

Μάλλον έπεσε μηχανή επάνω με τη μανέτα. Μου την είχαν κάνει και στο Clio, πολύ άσχημη λακουβίτσα. Ο κλασικός ο ξέρετε-ποιος ο Έλληνας δεν σέβεται την περιουσία του άλλου.

τι να πω ρε Γιαννη, δεν μπορώ να καταλάβω. και καλα, την κανεις που την κανεις ρε φιλε, δεν αφηνεις ενα σημειωμα με ενα τηλεφωνο εστω; τετοιος ωχαδερφισμος ποια ;

Από τις 5 φορές που μου έχουν χτυπήσει το αμάξι, έχουν αφήσει σημείωμα στην μία. :p

Γενικά μόλις κάνουν τη λαδιά κοιτάνε αν τους είδε κανείς κι αν όχι, την κάνουν γαργάρα και εξαφανίζονται. Λες και θα τα πληρώσουν από την τσέπη τους.

Μα δεν θα πληρώσει!! Η ασφαλιστική του θα πληρώσει. Και μάλιστα η ασφαλιστική που έχει η μαμά και ο μπαμπάς μου τα αυτοκίνητά τους, ΔΕΝ σε χρεώνει παραπάνω όταν προκαλέσεις ατύχημα και φταις.

Μήπως εκληφθεί ως διαφήμιση;

Yeap, παγίδα είναι για να σου χώσει κάρτα μετά! Μην τσιμπήσεις :hehe:

Πραγματικα πιστευω οτι η 3η ηλικια δεν θα επρεπε να οδηγαει ελευθερα στους δρομους....

Γιατι να ρισκαρουν την ζωη τους και κυριως την ζωη μας?

Ας κανει το κρατος δωρεαν μετακινησεις με ΜΜΜ απο τα 60 και ας αφησουν τα αμαξια σπιτια η ας τα δωσουν στα εγγονια :whip:

σε βρισκω λιγο αυστηρο... δεν ολοι ιδιο στα 60 τους...

υπαρχουν και υποδειγματα οδηγων

αλλιως ειναι ενας 60αρης σημερα, αλλιως ηταν το 1980 και αλλιως θα ειμαστε εμεις στα 60 μας

απλα περιπου σ'αυτη την ηλικια πιστευω οτι θα πρεπει να ξεκινα προγραμμα επιτηρησης

με επανεξεταση ανα διετια πχ και μετα τα 70 ανα ετος

τα αντανακλαστικα μειωνεται αισθητα, και υπαρχουν παθησεις που καθιστουν το τιμονι απαγορευτικο

οποτε καποιος θα πρεπει να τα ελεγχει για το καλο ολων μας

οι περισσοτεροι μοτοσυκλετιστες που γνωριζω ειναι πιο καλοι οδηγοι απο τους περισσοτερους αμαξαδες

κι'αυτο αναγκαστικα γιατι εκ των πραγματων αναγκαζονται να ειναι σε εγρηγορση

μιας και ρισκαρουν τη ζωη τους καθημερινα αντιμετωποι με την ποιοτητα των ελληνικων δρομων,

θειτσες και μπαρμπαδες και ανεγκεφαλους wannabe Βατανεν της Ελλαδας

εαν καταργουνταν τα δικυκλα φανταζεσαι τι θα γινοτανε στους δρομους απο τα νεα τετρατροχα που θα προεκυπταν?

Yeap, παγίδα είναι για να σου χώσει κάρτα μετά! Μην τσιμπήσεις :hehe:

Εσύ δεν έχεις κάποια δουλειά να κάνεις μέχρι το απόγευμα;:p

Εσύ δεν έχεις κάποια δουλειά να κάνεις μέχρι το απόγευμα;:p

Πονεμένη ιστορία που έχει να κάνει με τάπες βαρελιών και ενίοτε με ξύσιμο συγκεκριμένου μέρους του σώματος...

Πονεμένη ιστορία που έχει να κάνει με τάπες βαρελιών και ενίοτε με ξύσιμο συγκεκριμένου μέρους του σώματος...

Έπιασα δουλειά στου Scratch Daniels.

δεν φταίει η ηλικια

η παιδεια που δεν εχουν οι ηλικιωμενοι

οπως επισης και οι μικροτεροι σε ηλικια

φταινε, επισεις φταινε οι δρομοι αλλα

και ολοι εμεις που δεν κανουμε κατι για

να καθαρισουν οι δρομοι απο τις αφισες

διαφημισεις και δεν ξερω τι αλλο μπορεις

να βρεις σε φαναρια,πινακιδες etc:dots:

δεν συνεχιζω γιατι θα δημιουργησω θεμα

παίδες, έχουμε κανενα καλό φαναρτζίδικο κοντα στο Μοσχάτο; μου ρημάξανε το καπώ του Primera και δε βλέπετε το καημενο το αμαξακι...

εδιτ: έχω και εγωβ διάφορα υπόψην απλά θα προτιμούσα να έρθει και όσο το δυνατόν φτηνά η δουλειά :p

τι να πω ρε Γιαννη, δεν μπορώ να καταλάβω. και καλα, την κανεις που την κανεις ρε φιλε, δεν αφηνεις ενα σημειωμα με ενα τηλεφωνο εστω; τετοιος ωχαδερφισμος ποια ;

accident-note-hi-my-name-is-jack-i-accidentally-hi1.jpg

οι περισσοτεροι μοτοσυκλετιστες που γνωριζω ειναι πιο καλοι οδηγοι απο τους περισσοτερους αμαξαδες

κι'αυτο αναγκαστικα γιατι εκ των πραγματων αναγκαζονται να ειναι σε εγρηγορση

μιας και ρισκαρουν τη ζωη τους καθημερινα αντιμετωποι με την ποιοτητα των ελληνικων δρομων,

θειτσες και μπαρμπαδες και ανεγκεφαλους wannabe Βατανεν της Ελλαδας

εαν καταργουνταν τα δικυκλα φανταζεσαι τι θα γινοτανε στους δρομους απο τα νεα τετρατροχα που θα προεκυπταν?

Δεν κρίνω με βάση τους γνωστούς μου (άλλωστε μόνο 1-2 ξέρω με μηχανή, και κανέναν δεν τον έχω δει να οδηγεί). Κρίνω με βάση αυτά που βλέπω στο δρόμο, το πως αδιαφορούν οι ίδιοι για τον εαυτό τους. Δεν είναι δυνατόν να έχει απαίτηση να σκοτωθώ εγώ επειδή αυτός την είδε καμικάζι-μαχητής των δρόμων.

Δε διαφωνώ ότι πολλά από αυτά (ή και περισσότερα) τα κάνουν και τετράτροχοι οδηγοί. Η διαφορά, για εμένα, είναι ότι αν για κάποιο λόγο σκουντηχτώ [θεός φυλάξοι] με ένα παπί ή μια μηχανή, ο αναβάτης (που σπάνια φοράει το κράνος στην κεφάλα, αλλά συνήθως το έχει στον αγκώνα) έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να τραυματιστεί, απ'ότι αν χτυπήσω με αυτοκίνητο [θεός φυλάξοι]^2.

Είναι υπερβολή το να καταργηθούν τα δίκυκλα, και το ξέρω. Ήταν, απλώς, αντίστοιχη υπερβολή με του Θωμά (o polonos), μετά τα σημερινά. Είναι απογοητευτικό, και μετά από κάποιο σημείο εκνευριστικό, το να νοιάζεσαι περισσότερο εσύ για τον άλλον, απ'ότι ο ίδιος για τον εαυτό του.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.